Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Ką gero daro rožmedžio EA, ar tik dėl kvapo naudojamas? Ar kvepia panašiai kaip rožės?
Ir kuo skiriasi muskatinio ir vaistinio šalavijo EA?
Gal čia Monica atsakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2010 03 28, 23:02)
Pirkau vitamino E alieju bent taip uzrasyta,bet nesugalvoju kur ji naudoti ar jis tinkamas deti i kremus kad prailginti galiojima.Nes kiek skaitau kurios ji deda ar maiso su kuo nors ,tai ta vitamina E isivaizduoji kitokios koncentracijos.Ar as cia painioju kazka.Daug kur skaiciau kad jis jaunina ir t.t.Maciau dar vitamino E krema ar tepala,nezinau kaip cia aiskiau pasakyti.bet neatrenku kuri geriau kur deti.Aciu kuri atsakys wub.gif

moteros, juk vit E naturaliu pavidalu niekada neparsiduoda, jis visada buna kokiame nors aliejuje, todel nera prasmes juo teptis, nes pilna augaliniu alieju, kurie to vit E turi sociai, kad ir kvieciu gemalu aliejus, kuri daug kas naudoja vietoj konservanto, nes jame labai daug vit E, kaip ir sviestmedis, ar jojoba. Ar jus zinote kokiame aliejuje buvo tos niujorkietes vit E?
O mes ji perkam kremams konservuoti, bent jau as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 29, 13:53)
moteros, juk vit E naturaliu pavidalu niekada neparsiduoda, jis visada buna kokiame nors aliejuje, todel nera prasmes juo teptis, nes pilna augaliniu alieju, kurie to vit E turi sociai, kad ir kvieciu gemalu aliejus, kuri daug kas naudoja vietoj konservanto, nes jame labai daug vit E, kaip ir sviestmedis, ar jojoba. Ar jus zinote kokiame aliejuje buvo tos niujorkietes vit E?
O mes ji perkam kremams konservuoti, bent jau as  ax.gif

Kunigunda, o jei dedu pvz. 1 ml kviečių gemalų aliejaus į 30 ml kremą, ar reikia dar dėti vit.E?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 29, 13:53)
Ar jus zinote kokiame aliejuje buvo tos niujorkietes vit E?

Čia apie tą lietuvę, kur buvo straipsnis Lietuvos Ryte? Ir kokiame buvo aliejuje jos vit.E? Kiek aš pamenu, tai ji tepasi tiesiog tokiu vit.E, kur mes konservavimui naudojam, jei teisingai aš buvau supratusi iš to straipsnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 29, 12:28)
Ką gero daro rožmedžio EA, ar tik dėl kvapo naudojamas? Ar kvepia panašiai kaip rožės?
Ir kuo skiriasi muskatinio ir vaistinio šalavijo EA?
Gal čia Monica atsakys  ax.gif

regeneruoja,ramina,nuo sudirgimų, nuo raukšlių, nuo kuperozės Antibakterinis, antivirusinis, nuo nerimo, depresijos. Kvapas visai į rožių nepanašus. Gan švelnus.

vaist. šalav yra stipresnio antibakterinio, antuvirus. poveikio, anticel. Muskat-švelnesnis. Abu gerai nuo prakaitavimo, reguliuoja mm, hormonus.
Atsakyti
O gal galėtumėte patarti, kas tiktų kūno priežiūrai nėštumo metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 29 kovo 2010 - 18:09
o pvz. kokie ea turi zaizdas, ibrezimus, ipjovimus gydanciu savybiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonceponce: 29 kovo 2010 - 18:25
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 29, 18:25)

Tamanų aliejus(ne EA) 4u.gif

O aš dėl papaino pasisakysiu: žodžiu įdomi situacija, kai berdavau enzimus tiek kremas tiek alavijų gelis iki dviejų savaičių man išsilaikytų, o va su papainu jau pirmąją dieną tiek vienas tiek kitas pradeda burbuliuotis(atsiranda oro burbuliukai), gal pasakytumėte kas čia per reakcija? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 29 kovo 2010 - 18:56
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 29, 19:25)

lygtai benzoino (styrax) EA g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 19:55)

del tamanu tai zinau blush2.gif
mane butent ea domina.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2010 03 29, 18:09)
O gal galėtumėte patarti, kas tiktų kūno priežiūrai nėštumo metu?

Iš aliejų? ko konkrečiai reikia?

QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 18:55)
O aš dėl papaino pasisakysiu: žodžiu įdomi situacija, kai berdavau enzimus tiek kremas tiek alavijų gelis iki dviejų savaičių man išsilaikytų, o va su papainu jau pirmąją dieną  tiek vienas tiek kitas pradeda burbuliuotis(atsiranda oro burbuliukai), gal pasakytumėte kas čia per reakcija? unsure.gif

įdomiai. Aš kreme sumaišiau (savo ga,ybos0, tai jokių pokyčių nebuvo, jau kelinta diena stovi.

QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 19:00)
lygtai benzoino (styrax) EA  g.gif

tikrai taip, benzoinas l. gerai. dar kajeputas, mira.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 29, 19:08)
regeneruoja,ramina,nuo sudirgimų, nuo raukšlių, nuo kuperozės Antibakterinis, antivirusinis, nuo nerimo, depresijos. Kvapas visai į rožių nepanašus. Gan švelnus.

vaist. šalav yra stipresnio antibakterinio, antuvirus. poveikio, anticel. Muskat-švelnesnis. Abu gerai nuo prakaitavimo, reguliuoja mm, hormonus.

Ačiū, o ar AN esantis frankincenso (Boswellia serrata) EA turi tokių pat savybių (stangrinimo ir pan.) kaip Boswellia sacra EA? 4u.gif
Atsakyti