Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 08:51)
aaa nu gaila vakar neparasei, jau padariau balzameli gydoma nuo itrukimu, ipjovimu ir pan vaikinui savo, na nabent perlydyti;D

šiuo metu ne visad turiu galimybių operatyviai dalyvauti unsure.gif

neperlydyk nieko, jei jis nealergiškas, tai ir grynu levandų EA gali patepti pertraukose tarp balzamo naudojimo mirksiukas.gif Man šitas EA must have - ir nuo žaizdų, ir nuo spuogelių, ir garinimui, ir nusiraminimui, viskam labai pritinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 09:59)
šiuo metu ne visad turiu galimybių operatyviai dalyvauti  unsure.gif

neperlydyk nieko, jei jis nealergiškas, tai ir grynu levandų EA gali patepti pertraukose tarp balzamo naudojimo  mirksiukas.gif Man šitas EA must have - ir nuo žaizdų, ir nuo spuogelių, ir garinimui, ir nusiraminimui, viskam labai pritinka smile.gif

va va vaistas nuo visko, o man jis taip neskaniai kvepia, nors uzmusk;D
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 09:04)
va va vaistas nuo visko, o man jis taip neskaniai kvepia, nors uzmusk;D

gal tiesiai iš buteliuko uodi labai didelę koncentraciją? Susidūriau su mamos atveju, kai jai kremas su levandų EA taip skaniai kvepia pieva, o grynas EA jau neskanus ir net labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 10:06)
gal tiesiai iš buteliuko uodi labai didelę koncentraciją? Susidūriau su mamos atveju, kai jai kremas su levandų EA taip skaniai kvepia pieva, o grynas EA jau neskanus ir net labai biggrin.gif

cia gal reikia iprast, siaip pastebejau apskritai, kad kai uostai is buteliuko tiesiai, tai bent puse ju man neskaniai kvepia, o kai ilasini tai visai gerai;>
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 10:45)
jei dėsi tamanus, tai turėsi labai prisižiūrėti, kad tas paakių kremukas būtų tepamas griežtai palei akiduobės kaulę, nes tamanai turi savybę graužti akis, jei arčiau papuola wink.gif

Ačiū už operatyvius atsakymus 4u.gif . O iš ko tada galima daryti paakių kremą? g.gif
Atsakyti
Monica gal geriau tau patars, jinai receptų lobyną turi biggrin.gif 4u.gif

šiaip tai tamanų gali dėti, aišku, bet kokius 5 proc., nepadaugink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 30 kovo 2010 - 09:42
QUOTE(kamputyje @ 2010 03 29, 22:38)
Padekit  biggrin.gif Atkeliauju su pirmokisku klausimu ir netgi nesu garantuota, ar sugebesiu ji suprantamai uzduoti. Taigi, eterinius aliejus reikia lasinti i pasirinkta alieju pagal odos tipa. O jei variantas tarpinis - kakta acne, prie nosytes siuo metu netgi sausa, o visur kitur - normali oda, ar galiu vietoj to, kad issirinkciau viena alieju, pasidaryti misini - tarkim riesutu, miglodu ir abrikosu po 2/3 sauksto?  Ar jie dera kartu? Ir is vis ar galima maisant aliejus improvizuoti, o gal negalima, nes kai kurie aliejai nedera vieni su kitais? Ar taip nebuna?  biggrin.gif

mano galva tokiu atveju yra geriau tiesiog naudoti skirtingus prod. skirtingoms veido vietoms. Pvz aš absol. niekuo netepu kaktos, smakro, tik purškiu hidrolatu. tai jusm patarčiau kaktą purkšti hidrolatu, dar galima pasidaryti mišinuką nuo spuogų, o prie nosies ir kitur naudoti aliejų/kremą. Kur l. sausa, galiam net taukmedžiu pasitepti.

QUOTE(krepsyte @ 2010 03 30, 09:37)
Ačiū už operatyvius atsakymus 4u.gif . O iš ko tada galima daryti paakių kremą? g.gif

O koks amžius?

QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 09:40)
Monica gal geriau tau patars, jinai receptų lobyną turi  biggrin.gif  4u.gif

receptų neturiu cool.gif aš pati juos sugalvoju pagal poreikį
Atsakyti
[quote=Monica,2010 03 30, 16:23]

O koks amžius?

Link 40 ax.gif
Atsakyti
Monica, o gal galetum parasyti kokio kremuko vyrams po skutimosi receptuka ax.gif kad ramintu ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 09:46)
aha sita teko savo kailiu isbandyt, grauzia kaip pasiute;D

o man zinokit vsai negriauzia, o va avokadu griauze, net nustebau blink.gif (tiesa avokadu dar buvo is KN)
Atsakyti
Klausimukas būtų, ar darant dezodorantą (hidrolatas+alūnas+glicerinas+ea) nereikia dar kokių konservantų dėti, nesuges greitai?
Atsakyti
tikrai nesuges smile.gif
Atsakyti