Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 10:14)
Atsiprašau už durną klausimą-užverdi vandenį ir išjungi,taip?

tai taip, nes jei jis nuolat virtų ir tuos garus trauktum į plaučius, tai gali ir plaučius išsideginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 11:24)
tai taip, nes jei jis nuolat virtų ir tuos garus trauktum į plaučius, tai gali ir plaučius išsideginti  unsure.gif

kiek kakavos absoliuto lasu ilasinti i 50 ml talpos kuno krema???
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 10:14)
Atsiprašau už durną klausimą-užverdi vandenį ir išjungi,taip?

Aš garinuosi ant silpnos ugnelės puodą laikydama - puikiai pati jaučiu, kokiu atstumu veidą laikyt ir kokio karštumo reikia. Nėra nieko nutikę. Gal ir blogai darau, bet nejaučiu, kad sau kenkčiau. Darysiu ir toliau, jei niekas kontraargumentų nepateiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 11:24)
tai taip, nes jei jis nuolat virtų ir tuos garus trauktum į plaučius, tai gali ir plaučius išsideginti  unsure.gif

o kiek to eterinio varvinti ,kad nebutu per daug? unsure.gif
Atsakyti
Monica, kai gauni prekes, skiltyje "Naujos prekės" atsiduria tik naujienos, ar ir papildymai senos kolekcijos? Tarkim noriu kažkurių EA - tai man tikrint konkrečius gaminius ar užtenka pirmą lapą atsiverst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 19 kovo 2010 - 11:46
QUOTE(ashtri @ 2010 03 19, 11:14)
Aš garinuosi ant silpnos ugnelės puodą laikydama - puikiai pati jaučiu, kokiu atstumu veidą laikyt ir kokio karštumo reikia.

nerizikuočiau biggrin.gif Bet jei atsirenki saugią temperatūrą ir atstumą, tai puiku drinks_cheers.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 11:14)
o kiek to eterinio varvinti ,kad nebutu per daug? unsure.gif

jei eukalipto, tai per mano akis užtektų kokių dviejų-trijų lašų g.gif
Atsakyti
del garinimo-man pvz. sociai uztenka nuo ugnies nukelta puoda pasideti ir apsigaubti ranksluosciu, kad garai neiseitu per sonus-kuo puikiausiai isgarina viska, tik kad darau itin retai, nes problemos su kapiliarais ax.gif
Atsakyti
O gal zinot kas kiek laiko jie atnaujina savo asortimenta, nes dabar nera labai daug prekiu, ar cia taip greit viska isgrabsto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2010 03 19, 13:09)
O gal zinot kas kiek laiko jie atnaujina savo asortimenta, nes dabar nera labai daug prekiu, ar cia taip greit viska isgrabsto? 4u.gif

jokio nustatyto laiko nėra ir sunkoka būtų konkrečiai planuoti pačiai Monicai, nes ji turi daug skirtingų tiekėjų skirtingose šalyse, todėl prognozuoti, kaip jie greitai sudirbs ir ar neiškils problemų su logistika, neužstrigs kokia dėžė muitinėje - neįmanoma smile.gif
Atsakyti
sakykit, ar Aroma Natural prekiauja tik internetu ar yra kokia krautuvele Vilniuje?
Atsakyti
internetu. Na bet ar sunku nueiti į AromaNatural ir pasiskaityti? g.gif Aiškia viskas surašyta iki smulkmenų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 kovo 2010 - 14:15
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 14:09)
internetu. Na bet ar sunku nueiti į AromaNatural ir pasiskaityti?  g.gif Aiškia viskas surašyta iki smulkmenų  doh.gif

dekui
tikrai skaiciau ir puslapi ne karta
tiesiog norejau pasitikslinti mirksiukas.gif
Atsakyti