Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

[quote=krepsyte,2010 03 30, 14:45]
[quote=Monica,2010 03 30, 16:23]
Link 40 ax.gif
[/quote]
O aliejaus+ ea nenorit pabandyti? man puikiai tinka. Pvs erškėtrožės ar arganas+ miros/santalo/rožės/bosvelijos.
Kremui darant tiktų šie aleijai ir ea , dar reikėtų aišku hidrolato (pvz apels. žiedų, rožių, rugiag). aliejų 30 proc, hidr. -70 pr.

[quote=_Pandora_,2010 03 30, 15:11]
Monica, o gal galetum parasyti kokio kremuko vyrams po skutimosi receptuka ax.gif kad ramintu ir pan. ax.gif
[/quote]
O hidrolatu nenori purkštis?Puikiai tinka hamamelsi, pipirmėtė (pakeliui). Kremą galima daryti tokį ( apei50 ml): 5 ml tamanų+8 ml medetkų fit+ 3 ml jojobos/sezamo ar kito al. +30 ml hidrolato (hamam, ramunėlių). Iš ea galima dėti ramun., arbatm, kajeputo, kedro, šalavijo, levandos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 30 kovo 2010 - 19:52
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 30, 17:17)
o man zinokit vsai negriauzia, o va avokadu griauze, net nustebau  blink.gif (tiesa avokadu dar buvo is KN)

Turėjau tamanų kremą, tepdavau ir apie akis, ant vokų, nieks man irgi negraužė - vėlgi individualu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 30, 20:46)

O hidrolatu nenori purkštis?Puikiai tinka hamamelsi, pipirmėtė (pakeliui). Kremą galima daryti tokį ( apei50 ml): 5 ml tamanų+8 ml medetkų fit+ 3 ml jojobos/sezamo ar kito al. +30  ml hidrolato (hamam, ramunėlių). Iš ea galima dėti ramun., arbatm, kajeputo, kedro, šalavijo, levandos .

As labai atsiprasau uz ikyruma,o SKUTIMUISI gal jau koks naturalus dalykas sugalvotas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 22:56)
As labai atsiprasau uz ikyruma,o SKUTIMUISI gal jau koks naturalus dalykas sugalvotas? blush2.gif

tam galima naudoti pagal oda pritaikyta alieju misini;>
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 22:57)
tam galima naudoti pagal oda pritaikyta alieju misini;>

nu tai gerai-dabar skutimuisi naudojam skutimosi zele,o aliejus kaip?Su juo eina skustis? g.gif
Nu ryt kojas pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 23:10)
nu tai gerai-dabar skutimuisi naudojam skutimosi zele,o aliejus kaip?Su juo eina skustis? g.gif
Nu ryt kojas pabandysiu.

as darau taip: sudrekinu, patepu aliejum taip normaliai, ir tada pilu vandeni ir skutu;> bent jau kojos ir bikinis gaunasi kuo puikiausiai;> raminancio ea kokio gal isipilt reiktu manau.
Atsakyti
Mačiau, yra šampūnų su žaliuoju moliu. Tai gal jį galima ir plaukų kaukėms panaudoti?
Atsakyti
sveikos merginos norejau paklausti per kiek laiko prekes atkeliauja is aroma natural puslapiuko, jau laukiu visa sav. ir dar nera g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Reikia profesionalių patarimo biggrin.gif Pradėjau naudoti jojobos aliejuką, mano oda mišri, užsiteršusi inkštirais. Po savaitės naudojimo pradėjo kilti giluminiai spuogai aplink smakrą, nosį, vieni nugyja, išsikelia kiti, šiaip poros švarios, neprisikildžiusios. Kaip čia gali būti, kad man kemša ir auga spuogai, ar kad valosi oda g.gif Net nežinau ar toliau naudoti, naudoju dvi savaitės g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 23:16)
as darau taip: sudrekinu, patepu aliejum taip normaliai, ir tada pilu vandeni ir skutu;> bent jau kojos ir bikinis gaunasi kuo puikiausiai;> raminancio ea kokio gal isipilt reiktu manau.

o kurie būtų tie raminantys? blush2.gif

P.s. noriu paklaust , ar mišinukai su alūnu tinka išsiplėtusioms venoms? (savo dezodoruojantį mišinį eksperimento dėlei pabandžiau tept ant išsiplėtusios venos - vakar žiūriu, nu, ar man čia vaidenasi, bet ta vena kaip ir sumažėjo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 31, 08:39)
sveikos merginos norejau paklausti per kiek laiko prekes atkeliauja is aroma natural puslapiuko, jau laukiu visa sav. ir dar nera g.gif

Tokiu klausimu siūlau parašyti į AŽ Monicai, ji viena gali Tau atsakyti 4u.gif Problemų su atsiuntimu nelabai būna, nes jei būtų - visa tema skambėtų. Šiais laikais sudirbt žmogų visi skuba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2010 03 30, 23:16)

ačiū,bandysiu 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 31, 07:59)
as su klausimu: zinau, kad kalbejote, bet dar pasitvirtinti noriu - naujosios barmunes aliejus nerafinuotus kaip atskirti? turi buti uzrasyta? nes apziurejau keliose vietose tuos aliejus neradau jokio zenklo apie nerafinuotuma g.gif ir kur Vilniuje tu nerafinuotu rasti?
Papildyta:
ju puslapyje matau, kad arba aliejus rafinuotas tai jie nieko aprasyme neraso, kai kurie yra ir rafinuoti ir nerafinuoti dar ant kai kuriu parasyta salto arba mechaninio spaudimo, ar buna sita info ant buteliuku?

Ten užlipina paprastus kompu atspausdintus popierėlius-NERAFINUOTAS.Bet man kažkodėl nepatikimai atrodo,ten bile kur taip galima uždėti.Čia kaip tie obuoliai turguje,norėsi lietuviškų,gausi lietuviškus,norėsi lenkiškų,gausi lenkiškus.

QUOTE(ashtri @ 2010 03 31, 09:51)
Tokiu klausimu siūlau parašyti į AŽ Monicai, ji viena gali Tau atsakyti  4u.gif  Problemų su atsiuntimu nelabai būna, nes jei būtų - visa tema skambėtų. Šiais laikais sudirbt žmogų visi skuba  biggrin.gif

Viskas su tuo siuntimu gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 31 kovo 2010 - 09:50