QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 21:56)
As labai atsiprasau uz ikyruma,o SKUTIMUISI gal jau koks naturalus dalykas sugalvotas? 

Kaip merginso ir minėjo, galima naudoti tieisog aliejų ar jų mišinį. Pvz. Florame parduoda gan gatavą ir brangoką tokį aliejų. Satura darė savo tėčiui iš medetkų fitolio, argano dar kažkokių al., nepamenu tiksliai, tai sakė patenkintas. Aliejsu ypač tinka jautrios odos savininkams.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 22:49)
Mačiau, yra šampūnų su žaliuoju moliu. Tai gal jį galima ir plaukų kaukėms panaudoti?
Aš tai šampūnus ir su rasulu mačiau. Teoriškai galima visus molius naudoti galvos kaukėms, bet man po to plaukai būna apsivėlę, neiššukuojami, tai nenaudoju. Jei plaukai riebūs geriau į šampūną trup. molio įdėti.
QUOTE(Puk @ 2010 03 31, 08:17)
Labas rytas
Reikia profesionalių patarimo
Pradėjau naudoti jojobos aliejuką, mano oda mišri, užsiteršusi inkštirais. Po savaitės naudojimo pradėjo kilti giluminiai spuogai aplink smakrą, nosį, vieni nugyja, išsikelia kiti, šiaip poros švarios, neprisikildžiusios. Kaip čia gali būti, kad man kemša ir auga spuogai, ar kad valosi oda
Net nežinau ar toliau naudoti, naudoju dvi savaitės 

Sunku komentuoti. Jei aliejus kimštų poras, tai logiškai ne giluminiai spuogai kiltų, o kitoki

QUOTE(Brasa @ 2010 03 31, 08:32)
o kurie būtų tie raminantys?
P.s. noriu paklaust , ar mišinukai su alūnu tinka išsiplėtusioms venoms? (savo dezodoruojantį mišinį eksperimento dėlei pabandžiau tept ant išsiplėtusios venos - vakar žiūriu, nu, ar man čia vaidenasi, bet ta vena kaip ir sumažėjo
)

P.s. noriu paklaust , ar mišinukai su alūnu tinka išsiplėtusioms venoms? (savo dezodoruojantį mišinį eksperimento dėlei pabandžiau tept ant išsiplėtusios venos - vakar žiūriu, nu, ar man čia vaidenasi, bet ta vena kaip ir sumažėjo

Ramunėių, levandų. dar gerai dezinfekuojantys (arbatmedis ir praktiškai visi kiti ea

Nesu skaičisui apie alūno poveikį venoms. Jis stabdo kraujavimą, tai gal ir turi kraujagysles sutraukiantį poveikį