Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Levereti @ 2010 03 19, 14:09)
O gal zinot kas kiek laiko jie atnaujina savo asortimenta, nes dabar nera labai daug prekiu, ar cia taip greit viska isgrabsto? 4u.gif

Išgraibsto... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 12:00)
del garinimo-man pvz. sociai uztenka nuo ugnies nukelta puoda pasideti ir apsigaubti ranksluosciu, kad garai neiseitu per sonus-kuo puikiausiai isgarina viska, tik kad darau itin retai, nes problemos su kapiliarais  ax.gif

Aš taip pat turiu problemų su kapiliarais, tai veido garinimams net nesiryžtu schmoll.gif gi labai kenkia kapiliarams
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 19, 15:21)
Aš taip pat turiu problemų su kapiliarais, tai veido garinimams net nesiryžtu  schmoll.gif gi labai kenkia kapiliarams

Ir į pirteles nevaikštai niekad...? smile.gif Pas mane kaip buvo kapiliarų ant nosies kauliuko, taip ir liko - tikrai neparyškėjo niekas nei nuo pirčių, nei šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 19 kovo 2010 - 14:28
QUOTE(bryyla @ 2010 03 19, 15:21)
Aš taip pat turiu problemų su kapiliarais, tai veido garinimams net nesiryžtu  schmoll.gif gi labai kenkia kapiliarams

kad kai ir inkstiru problema, ir kapiliaru, ir poros kemsas, ir dar N visokiu nesamoniu, tai neiseina ties kazkuo vienu apsistoti verysad.gif siaip man kapiliaru daugiau neatsiranda nuo suerzinimo, parausta tuo kartu, bet praeina ir lieka kokie buve. ramybes busenoje kartais isvis lygi veido spalva buna, bet cia isimtiniai atvejai biggrin.gif tai laviruoju ties riba, kad neisvest kapiliaru is proto, bet ir prasivalyti oda biggrin.gif
Atsakyti

sakykit, o gal kuri nors parasytu ukiek benzoino reikia i sviesmedi ?
tarkim 50 ml sviesmedzio ir kiek lasiuku benzoino ? vakar privariau is akies, tai toks macnoookas gavosi smile.gif bet kvapas paztinka. tik norisi zinoti kiek bent apytiksliai ?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 14:28)
Ir į pirteles nevaikštai niekad...? smile.gif Pas mane kaip buvo kapiliarų ant nosies kauliuko, taip ir liko - tikrai neparyškėjo niekas nei nuo pirčių, nei šiaip smile.gif

Kai dar neturėjau šios problemos, tai dažnokai, nueidavau, o dabar pirčių vengiu, kad ir labai jas mėgstu... Nueinu 1-2 per metus smile.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 14:33)
kad kai ir inkstiru problema, ir kapiliaru, ir poros kemsas, ir dar N visokiu nesamoniu, tai neiseina ties kazkuo vienu apsistoti  verysad.gif  siaip man kapiliaru daugiau neatsiranda nuo suerzinimo, parausta tuo kartu, bet praeina ir lieka kokie buve. ramybes busenoje kartais isvis lygi veido spalva buna, bet cia isimtiniai atvejai  biggrin.gif  tai laviruoju ties riba, kad neisvest kapiliaru is proto, bet ir prasivalyti oda  biggrin.gif

Man taip pat poros užsikimšusios, tai jas kol kas geriausiai pravalo molio kaukės su dumbliais ir gintaro milteliais, kuriuos dar kartais panaudoju ir prausdamąsi vakare su rasulu smile.gif
Atsakyti
kokie milteliai tinka veido pylingui?turiu omeny su niekuo nemaisant, grynais sveiciant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 16:17)
Na, dėl dažnumo tai man irgi labai retai išeina tos pirtys  biggrin.gif

man irgi retai, bet nevengiu schmoll.gif gal kam didesnes bedos, blogai. man kazkaip atrodo tfu tfu tfu nieko ten labai nepakenkia. pabunu raudona, bet praeina. ir i soliariuma veido anksciau daznai ejau, bet tik viena karta buvo issipletusi viena kraujagysle, pasidare tinklelis toks, tai ji su lazeriu pasalinau ir tfu tfu tfu neatsinaujina schmoll.gif kad ir kiek bekepinu veida, ar paerzinu karsciu/garais ax.gif

bryyla, miltelius Vln pirkti barokoj arba kur dar...? Kur geriau? Zinau, kad daug kalbeta, bet vis pro akis praleisdavau, dabar jau uzsireike, tai reikia vel kartotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 19 kovo 2010 - 15:27
Gal kas zinot, kiek reikia deti perlamutro ir mango milteliu i 100 ml kremo? Kokia turi buti koncentracija?
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 19, 17:44)
Gal kas zinot, kiek reikia deti perlamutro ir mango milteliu i 100 ml kremo? Kokia turi buti koncentracija?

Jei nėra parašyta, kokia turi būti koncentracija, tai reiškia, kad gali dėti kiek nori ir kiek tik patinka

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 19, 16:23)
kokie milteliai tinka veido pylingui?turiu omeny su niekuo nemaisant, grynais sveiciant? 4u.gif

Šliuažiojančios bruknuolės milteliai.
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 15:26)

bryyla, miltelius Vln pirkti barokoj arba kur dar...? Kur geriau? Zinau, kad daug kalbeta, bet vis pro akis praleisdavau, dabar jau uzsireike, tai reikia vel kartotis  lotuliukas.gif

gintaro? astromineralogijos centre.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 19, 18:33)
gintaro? astromineralogijos centre.. 4u.gif

ei, ar tu jau pirkai ten gintaro? smile.gif kiek mokėjai? biggrin.gif
Atsakyti