nuva 3 krema is eiles sugadinau, nors ne pirmus sykius dariau. tik ipulu ekokonservanta iskart aliejus atsiskiria. PZDC atsipranant. tiek geru zaliavu sugadinau, net siutas ima. ir su emulsiniu vasku ir viska ir se tau. is pradziu net nesupratau kodedl. kol ismaisau viskas tvarkoj, ea sulasinu, viskas tvarkoj, tik ta velnio konservanta ir rugpienis gaunasi;/
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 22, 10:19)
Turiu klausimą (Monicai ar kitoms, kurios žino) - kaip geriausia būtų panaudoti fitokeratinus? Ar jiems svarbiau patekti ant šaktų, ar per visą plauko ilgį? Ar tiks papildyti šampūną/kondicionierių, ar geriau darytis kokį purškaliuką? 

Purškaliukas padarytas su vandeniu mano plaukus darydavo šiurkščius, tai naudoju tik kai dažau plaukus, į košelę įberiu ir kol laikau apie porą valandų pasimaitina plaukas kiek jam reikia

QUOTE(jonceponce @ 2010 04 22, 10:21)
tik ta velnio konservanta ir rugpienis gaunasi;/
net ir tokius "rūgpienius" KN moterys labai super išsiplakdavo

bandziau ir ilgai dar;/ ne is vietos.
QUOTE(jonceponce @ 2010 04 22, 10:44)
bandziau ir ilgai dar;/ ne is vietos.
na įdomiai

Monica, pasitikslinsiu - iš AN vit.E ir EA kiek lašų sudaro 1 mililitrą - 25 ar 35?

QUOTE(jonceponce @ 2010 04 22, 10:21)
nuva 3 krema is eiles sugadinau, nors ne pirmus sykius dariau. tik ipulu ekokonservanta iskart aliejus atsiskiria. PZDC atsipranant. tiek geru zaliavu sugadinau, net siutas ima. ir su emulsiniu vasku ir viska ir se tau. is pradziu net nesupratau kodedl. kol ismaisau viskas tvarkoj, ea sulasinu, viskas tvarkoj, tik ta velnio konservanta ir rugpienis gaunasi;/
oho

dar parašyta naudoti, kai ph tarp 2 ir 7.
Pabandžiau iš vandens ir kep. aliejaus su emuls. vašku padaryti kremą, gavosi kaip pienelis (visko iš akies dėjau). Į pavėsusį įlašinau ekokons., nu neatsiskyrė man
Gal reikia pirma ekok. lašinti, po to ea
Aš visad taip darau, gal su ea taip sureaguoja. Ant ekok kai ea palašinau vėlgi nieko neįvyko.
Atsieliepkit, kas darėt kremus su ekokonservantu.

Gal reikia pirma ekok. lašinti, po to ea

Atsieliepkit, kas darėt kremus su ekokonservantu.
Pareinu su tuo pačiu klausimu į šią temą
:
ar galima mandarinų EA lašinti į nenuplaunamą purškalą plaukams, ar jis dedamas tik į šampūnus, kaukes ir pan. (klausiu dėl fototoksiškumo)?

ar galima mandarinų EA lašinti į nenuplaunamą purškalą plaukams, ar jis dedamas tik į šampūnus, kaukes ir pan. (klausiu dėl fototoksiškumo)?
QUOTE(ernesin @ 2010 04 22, 11:22)
Purškaliukas padarytas su vandeniu mano plaukus darydavo šiurkščius, tai naudoju tik kai dažau plaukus, į košelę įberiu ir kol laikau apie porą valandų pasimaitina plaukas kiek jam reikia 

Aha...

Galvoju, banysiu į šampūną dėti ir gal kokią kaukytę pasidaryti

o jūs į veido kaukes, kremus keratinų nededat?