Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

monica, ar fitokeratinai turi buti tokie lipnus? ju neina niekur deti. ziauriai sulimpa plaukai, kad ir aliejineje ar ne al. kaukese...ar per daug dedu?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 15:07)
o jūs į veido kaukes, kremus keratinų nededat?

Į kaukes dėjau, kol turėjau. Kitu užsakymu reikės jų normalų kiekį prigriebt, nes Monicutė pasibandymui buvo įdėjus šiek tiek smile.gif Dėjau jų ir į šampūną, tik nedaug, į kaukes, tai tik kaukės sukietindavo labai plaukus, o išplovus viskas OK buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 22, 14:10)
Į kaukes dėjau, kol turėjau. Kitu užsakymu reikės jų normalų kiekį prigriebt

aš kažkur skaičiau, kad į veido priemones dedama, bet tik apie plaukus panos diskutuoja smile.gif O ką veidui jie duoda?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 15:15)
aš kažkur skaičiau, kad į veido priemones dedama, bet tik apie plaukus panos diskutuoja smile.gif O ką veidui jie duoda?

Na, AN orie jų tai rašo, kad ir veidui gerai smile.gif Cituoju:

" Jie taip pat naudingi ir odai. Kviečių proteinai fiksuodamiesi prie ląstelių membranų proteinų, gerina gilesnių odos sluoksnių ląstelių tarpusavio ryšius, tamprumą, minkština odą ir saugo nuo dehidratacijos.
"
Tiesiog aš pirkau su intencija naudoti plaukams, bet gal reiks pabandyt ir ne tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 22, 14:10)
monica, ar fitokeratinai turi buti tokie lipnus? ju neina niekur deti. ziauriai sulimpa plaukai, kad ir aliejineje ar ne al. kaukese...ar per daug dedu?

jo, reiktų jų dėti gan nedaug, min. dozę. išplovus viskas ok būna. Geriausia dėti į normalią kreminę kaukę (kondicionierių).Kreminę kaukę darykitės kaip elementarų kremą, tik parinkite atitinkamus aliejus ir ea. Lengviau išsiplauna nei tik aliejus.
Atsakyti
Monica,
pamiršau, kiek aloe ferox miltelių reiktų dėti į tarkim 50 ml vandens? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 15:15)

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 22, 15:17)
Na, AN orie jų tai rašo, kad ir veidui gerai smile.gif Cituoju:

" Jie taip pat naudingi ir odai. Kviečių proteinai fiksuodamiesi prie ląstelių membranų proteinų, gerina gilesnių odos sluoksnių ląstelių tarpusavio ryšius, tamprumą, minkština odą ir saugo nuo dehidratacijos.
"
Tiesiog aš pirkau su intencija naudoti plaukams, bet gal reiks pabandyt ir ne tik smile.gif

TekilaSunrise atsakė, tik aš dar labai norėjau nagus jų pagalba pabandyt pastiprint, ale neužteko laugh.gif
Cituoju iš AN: "nagų priežiūros priemonėse, esant silpniems, trapiems nagams"
Atsakyti
ashtri, maniau, kad tu iš patirties gali pasakyti ką nors apie jų naudojimą būtent odai, asmeninius savo pastebėjimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 04 22, 14:38)
Monica,
pamiršau, kiek aloe ferox miltelių reiktų dėti į tarkim 50 ml vandens? ax.gif  4u.gif

griežtos normos nėra, bandykit berti kokį 0,5 arbat š. , bet po truputį, kad nesuliptų.

Ashtri, nagams tai reiktų pasidarytų kermuką, ir į jį maišyti keratinų.
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 22, 12:11)
Monica, pasitikslinsiu - iš AN vit.E ir EA kiek lašų sudaro 1 mililitrą - 25 ar 35?  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 15:56)
ashtri, maniau, kad tu iš patirties gali pasakyti ką nors apie jų naudojimą būtent odai, asmeninius savo pastebėjimus  ax.gif

Kad panaudojau vienoj ar dviejose kaukėse gan nedidelį kiekį įmaišius blush2.gif O kadangi stengiuosi naudoti viską raminantį odą, lyginantį, drėkinantį, tai sunku pasakyt nuo ko efektas būna labiausiai... Va šiandien veidui vien vaisių kaukė laukia, tik dar nesumąsčiau kurių, po tokių procedūrų jau būtų galima komentuot. Dabar tai galiu pasakyt, kad oda švelni, rami buvo, bet neaišku nuo ko 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2010 04 22, 15:56)
Ashtri, nagams tai reiktų pasidarytų kermuką, ir į jį maišyti keratinų.

Turi omeny a la rankų kremą? ir juo įmasažuot nagus? Nes mano išmąstymas buvo į aliejuką, kuriame mirkau kanopėles, įsibert..
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 22, 15:08)

EA apie 25. Vitam e sunkiai laša, bet būtų max 20 l.

QUOTE(ashtri @ 2010 04 22, 15:10)
Va šiandien veidui vien vaisių kaukė laukia, tik dar nesumąsčiau kurių, po tokių procedūrų jau būtų galima komentuot.

būtinai įdėk glicerino ar kokio aliejaus, nes kitaip sudžius, sukietės.
Jo, nagams turėjau omeny kremuką. Gali bandyti ir į aliejų dėti, bet kad nelb. tirpsta...
Atsakyti