Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

O ekokonservantą dėti jau į sutirštintą gelį ar dar į skystį prieš tai? 4u.gif
Atsakyti
galutinėje fazėje dedu į gelį, patį paskutinį smile.gif
Atsakyti
kazkada kazkuri mergaite parase sarasa fototoksisku ea.
dabar as mastau: jei ilasinciau i savo ersketroziu al apelsinu arba citrinu ea su intencija, kad pasak AN jie balina ir mazina pigmentines demes (ir siaip geru daug savybiu man pasirode), tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui g.gif
dekui is anksto.
dar turiu ir petrazoliu ea - kaip balinanti bigsmile.gif

ir dar klausimukas: uzfiksavau, kad Monica pepa ilasino i hidrolata. Tai ji galima tiesiai i hidrolata ir kiek ~ ? ar pries tai glicerine reiktu istirpinti ? g.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 04 22, 22:41)
tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui  g.gif
dekui is anksto.

ir dar klausimukas: uzfiksavau, kad Monica pepa ilasino i hidrolata. Tai ji galima tiesiai i hidrolata ir kiek ~ ? ar pries tai glicerine reiktu istirpinti ?  g.gif

naudočiau vakare dėl šventos ramybės - maža ką 4u.gif

ištirps jis puikiai hidrolate, glicerino jam specialiai nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 04 22, 22:41)
Dabar as mastau: jei ilasinciau i savo ersketroziu al apelsinu arba citrinu ea su intencija, kad pasak AN jie balina ir mazina pigmentines demes tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui  g.gif
dekui is anksto.
dar turiu ir petrazoliu ea - kaip balinanti  bigsmile.gif

ir dar klausimukas: uzfiksavau, kad Monica pepa ilasino i hidrolata. Tai ji galima tiesiai i hidrolata ir kiek ~ ? ar pries tai glicerine reiktu istirpinti ?  g.gif
dekui 4u.gif

Jo, tik vakare galima būtų naudoti su citrinų ea. Petražolių ea ir dienai tinkamas. Dar salierai, bazilikas balina.

Dėl pepha tikrai galiu pasidžiaugti rezultatais tongue.gif Tokia nuvargusi oda buvo po visų ligų ir rūpesčių, ypač palei akis, tai situacija akivaizdžiai pasitaisė. Aš į 30 ml hidrolato tokį didelį lašą įlašinau. Reikėtų pagal normą 1-3 proc. Jei trūksta drėgmės, galima ir glicerino pridėti lašiuką. Kaupiuosi prabangaus kremo darymui (sau ir krūvai draugių, mamų ir t.t. su pepha ir brangiais aliejais ir t.t., tikiuosi rezultatai nudžiugins)
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 23, 09:33)
Jo, tik vakare galima būtų naudoti su citrinų ea. Petražolių ea ir dienai tinkamas. Dar salierai, bazilikas balina.

Dėl pepha tikrai galiu pasidžiaugti rezultatais  tongue.gif Tokia nuvargusi oda buvo po visų ligų  ir rūpesčių, ypač palei akis, tai situacija akivaizdžiai pasitaisė. Aš į 30 ml hidrolato tokį didelį lašą įlašinau.

Čia irgi EA turima omenyje? smile.gif

O pepha gali truputėlį sausinti? rolleyes.gif

Atsakyti
Dėl pepha tikrai galiu pasidžiaugti rezultatais tongue.gif Tokia nuvargusi oda buvo po visų ligų ir rūpesčių, ypač palei akis, tai situacija akivaizdžiai pasitaisė.

nuo keliu metu galima ji naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 23:26)
galutinėje fazėje dedu į gelį, patį paskutinį smile.gif

Aš prieš pabaigą irgi sudėjau smile.gif
Bet žiūriu, kad daug to ksantano reikia. Vakar vieną kartą bėriau, maišiau, praėjo laiko, tada vėl bėriau, maišiau. Palikau per naktį. Šįryt labai gražiai vientisa masė išsimaišė, bet skystoka g.gif Toks kisielius, o ne gelis biggrin.gif Tai vėl ksantano pribėriau ax.gif
Atsakyti
TekilaSunrise, aš irgi linkusi daugiau lygiai taip iš akies žaisti, kol gaunu norimą konsistenciją drinks_cheers.gif O kisieliaus tai akim norėčiau ir darysiu kada drinks_cheers.gif nes kaip pritirštinau savo akių gelį, tai jis man iš rutulinio buteliuko sunkiai tepasi, norėtųsi lengviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 23 balandžio 2010 - 09:12
QUOTE(Satura @ 2010 04 23, 10:11)
TekilaSunrise, aš irgi linkusi daugiau lygiai taip iš akies žaisti, kol gaunu norimą konsistenciją  drinks_cheers.gif O kisieliaus tai akim norėčiau ir darysiu kada  drinks_cheers.gif nes kaip pritirštinau savo akių gelį, tai jis man iš rutulinio buteliuko sunkiai tepasi, norėtųsi lengviau smile.gif

Aš gal ir nebūčiau linkusi taip iš akies, jei turėčiau kuo pasverti biggrin.gif Bandžiau orientuotis pagal tai, kiek yra iš viso pakelyje ir atidalinti tam tikrą dalį. Bet pritrūko smile.gif Na, bet svarbiausia, kad galima pridėti.
O ekokonservantą tai į švirkštą lašinau, kad ml. matytųsi - tai čia tiksliai išėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 23, 09:00)
Čia irgi EA turima omenyje? smile.gif
O pepha gali truputėlį sausinti? rolleyes.gif

taip, ea. Man nepasirodė, kad pepha sausina.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 23, 09:00)
nuo keliu metu galima ji naudoti? blush2.gif

Cituoju: Mums senstant kolageno kiekis mūsų odos dermos sluoksnyje mažėja vidutiniškai po 15% kas 10 metų. pradeda kolageno mažėti įžengus į 3 dešimtį. Tai manau nuo 25 m. galima būtų retkarčiais panaudoti stipresnius produktus. O kol kas gal pabandyk kokį ea?Gal ir kokia bergamotė FCF tiktų g.gif

Marmozelės įkvėpta pasidariau oro gaiviklį. Dėjau vos vos solubolo, ea (citrinos ir citrinžolės), spirito ir vandens. Gavosi baltas skystis- visai kaip pienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 23, 10:29)
Marmozelės įkvėpta pasidariau oro gaiviklį. Dėjau vos vos solubolo, ea (citrinos ir citrinžolės), spirito ir vandens. Gavosi baltas skystis- visai kaip pienas smile.gif

Oro gaiviklį ir aš numačiusi išbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti