O ekokonservantą dėti jau į sutirštintą gelį ar dar į skystį prieš tai? 

galutinėje fazėje dedu į gelį, patį paskutinį

kazkada kazkuri mergaite parase sarasa fototoksisku ea.
dabar as mastau: jei ilasinciau i savo ersketroziu al apelsinu arba citrinu ea su intencija, kad pasak AN jie balina ir mazina pigmentines demes (ir siaip geru daug savybiu man pasirode), tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui
dekui is anksto.
dar turiu ir petrazoliu ea - kaip balinanti
ir dar klausimukas: uzfiksavau, kad Monica pepa ilasino i hidrolata. Tai ji galima tiesiai i hidrolata ir kiek ~ ? ar pries tai glicerine reiktu istirpinti ?
dekui
dabar as mastau: jei ilasinciau i savo ersketroziu al apelsinu arba citrinu ea su intencija, kad pasak AN jie balina ir mazina pigmentines demes (ir siaip geru daug savybiu man pasirode), tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui

dekui is anksto.

ir dar klausimukas: uzfiksavau, kad Monica pepa ilasino i hidrolata. Tai ji galima tiesiai i hidrolata ir kiek ~ ? ar pries tai glicerine reiktu istirpinti ?

dekui

QUOTE(bituteba @ 2010 04 22, 22:41)
tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui
dekui is anksto.

dekui is anksto.

naudočiau vakare dėl šventos ramybės - maža ką

ištirps jis puikiai hidrolate, glicerino jam specialiai nereikia

QUOTE(bituteba @ 2010 04 22, 22:41)
Dabar as mastau: jei ilasinciau i savo ersketroziu al apelsinu arba citrinu ea su intencija, kad pasak AN jie balina ir mazina pigmentines demes tai gal toki pagerinta alieju reiktu grieztai dienai nenaudoti, tik vakarui
dekui is anksto.
dekui

dekui is anksto.

dekui

Jo, tik vakare galima būtų naudoti su citrinų ea. Petražolių ea ir dienai tinkamas. Dar salierai, bazilikas balina.
Dėl pepha tikrai galiu pasidžiaugti rezultatais

QUOTE(Monica @ 2010 04 23, 09:33)
Jo, tik vakare galima būtų naudoti su citrinų ea. Petražolių ea ir dienai tinkamas. Dar salierai, bazilikas balina.
Tokia nuvargusi oda buvo po visų ligų ir rūpesčių, ypač palei akis, tai situacija akivaizdžiai pasitaisė. Aš į 30 ml hidrolato tokį didelį lašą įlašinau.

Čia irgi EA turima omenyje?

O pepha gali truputėlį sausinti?

Tokia nuvargusi oda buvo po visų ligų ir rūpesčių, ypač palei akis, tai situacija akivaizdžiai pasitaisė.
nuo keliu metu galima ji naudoti?

nuo keliu metu galima ji naudoti?

QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 23:26)
Aš prieš pabaigą irgi sudėjau

Bet žiūriu, kad daug to ksantano reikia. Vakar vieną kartą bėriau, maišiau, praėjo laiko, tada vėl bėriau, maišiau. Palikau per naktį. Šįryt labai gražiai vientisa masė išsimaišė, bet skystoka

TekilaSunrise, aš irgi linkusi daugiau lygiai taip iš akies žaisti, kol gaunu norimą konsistenciją
O kisieliaus tai akim norėčiau ir darysiu kada
nes kaip pritirštinau savo akių gelį, tai jis man iš rutulinio buteliuko sunkiai tepasi, norėtųsi lengviau

QUOTE(Satura @ 2010 04 23, 10:11)
TekilaSunrise, aš irgi linkusi daugiau lygiai taip iš akies žaisti, kol gaunu norimą konsistenciją
O kisieliaus tai akim norėčiau ir darysiu kada
nes kaip pritirštinau savo akių gelį, tai jis man iš rutulinio buteliuko sunkiai tepasi, norėtųsi lengviau 

Aš gal ir nebūčiau linkusi taip iš akies, jei turėčiau kuo pasverti

O ekokonservantą tai į švirkštą lašinau, kad ml. matytųsi - tai čia tiksliai išėjo

QUOTE(ernesin @ 2010 04 23, 09:00)
taip, ea. Man nepasirodė, kad pepha sausina.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 23, 09:00)
Cituoju: Mums senstant kolageno kiekis mūsų odos dermos sluoksnyje mažėja vidutiniškai po 15% kas 10 metų. pradeda kolageno mažėti įžengus į 3 dešimtį. Tai manau nuo 25 m. galima būtų retkarčiais panaudoti stipresnius produktus. O kol kas gal pabandyk kokį ea?Gal ir kokia bergamotė FCF tiktų

Marmozelės įkvėpta pasidariau oro gaiviklį. Dėjau vos vos solubolo, ea (citrinos ir citrinžolės), spirito ir vandens. Gavosi baltas skystis- visai kaip pienas

QUOTE(Monica @ 2010 04 23, 10:29)
Marmozelės įkvėpta pasidariau oro gaiviklį. Dėjau vos vos solubolo, ea (citrinos ir citrinžolės), spirito ir vandens. Gavosi baltas skystis- visai kaip pienas 

Oro gaiviklį ir aš numačiusi išbandyti