Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

Nupirkau jau ir uzvilkimus patalynei, patinka, kad su utrauktukais, graziai atrodo, idomu, kaip skalbsis rolleyes.gif Miegos jau sianakt mano paneles, kai atsigule, sako kad daug smagiau negu senojoj patalynej smile.gif
Atsakyti
Aš tai patenkinta savo pirkiniu anklode. Man ji ir lengva, ir šilta.
Atsakyti
mes jau turim 4 pagalves is maximos,miegam visi patenkinti thumbup.gif mums patinka drinks_cheers.gif
lipduku dar turim,pinigelius taupom anklodem blush2.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu..nebutinai tas kas patinka mums patiks ir kitiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 19, 14:27)
mes jau turim 4 pagalves is maximos,miegam visi patenkinti thumbup.gif mums patinka drinks_cheers.gif
lipduku dar turim,pinigelius taupom anklodem blush2.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu..nebutinai tas kas patinka mums patiks ir kitiems 4u.gif

Nupirkau sūnui pagalvę. Man labai ji patiko. Planuoju visai šeimai supirkti, jei surinksiu pakankamai lipdukų.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 05 19, 14:59)
Nupirkau sūnui pagalvę. Man labai ji patiko. Planuoju visai šeimai supirkti, jei surinksiu pakankamai lipdukų.

mes irgi pirma vaikuciam o jau paskui ir sau nusipirkom liuks tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 19, 20:02)
mes irgi pirma vaikuciam o jau paskui ir sau nusipirkom liuks tikrai drinks_cheers.gif

ne per aukštos vaikam pagalvės?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 19, 22:02)

nu kad ne g.gif priprate jie ant aukstu miegot rolleyes.gif bet galima isimt is vidaus tu "kurkuliuku" blush2.gif nu ten toks ydomus vidus,ir jo galima isimti ir padaryti zemesne ta pagalve 4u.gif
Atsakyti
As ir neapsisprendziu pirkti ar biggrin.gif kazin ar galima tas antklodes skalbti ?
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 05 20, 09:19)
As ir neapsisprendziu pirkti ar  biggrin.gif kazin ar galima tas antklodes skalbti ?

Aš labai patenkinta anklodėmis - lengvos, šiltos thumbup.gif
Atsakyti
O ar tikrai miegant po šitom antklodėm neprakaituojama?Nes maniškis paauglys labai po dabartine suprakaituoja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 19, 21:02)

QUOTE(Mantilė @ 2010 05 19, 22:02)

aš irgi pagalvoju ar ne per aukštos būtų vaikams g.gif
Atsakyti
as irgi jau isbandziau pagalve, nors miegojau dar tik antra nakti ant jos. pirma nakti man ji pasirode kieta ir nepatogi ir dar per didele, nes padejus galva ant krasto daugiau kaip puse pagalves liko tuscios, o kitai nakciai isemaiu to vidaus labai daug, tai miegojau zymiai patogiau, o ir pagalve pasidare minkstesne, jeigu ir kitas naktis miegosiu gerai, tai dar ir kitiem reiks gal nupirkt po pagalve smile.gif
Atsakyti