Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(Padangė @ 2010 05 23, 18:04)
o kaip tokiu karstu oru kaldros ar su jomis ne perkarsta miegoti
mano miegamajo langai rytinei pusei
tai leikstam nuo karscio kai saule pateka  doh.gif
galvoju pirkt kaldra tai gal kas gali papasakot apie jas  g.gif 

Papildyta:
kadangi dziovinai dziovyklei tai viska iskedeno
o jei butum dziovinus paprastai gal ir susoke but buve  ax.gif

Man asmeniškai per karštą.Vaikas tik spėja užmigti,o jau būna šlapias po ja doh.gif
Išskalbiau aš ją,džiovinau ne džiovyklėje,bet nesusigumulavo ir padėjau į spintą.Teko atsiprašyti senos antklodės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerina @ 2010 05 26, 16:10)
Man asmeniškai per karštą.Vaikas tik spėja užmigti,o jau būna šlapias po ja  doh.gif

O reklamuoja,kad po antklode nesuprakaituosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 05 27, 11:10)
O reklamuoja,kad po antklode nesuprakaituosi doh.gif

mes miegam,normaliai visai neperkarsta...manua jinai prisitaiko prie visokiu temperaturu...pas mus ir siaip kambary karsta buna,bet atsikeliu neispraklaitavus 4u.gif
Atsakyti
Pirkau pagalvę, bet man ji pasirodė per aukšta - nepatogu miegoti. Po to apžiūrėjau, kad ji yra užsegama užtrauktuku, tai dalį turinio iškrapščiau ir dabar miegoti pasidarė visai neblogai. Bet vis tiek galvoju, kad tokios kainos nors ir su nuolaida, ji neverta.
Atsakyti
Atsiprasau jei kartais pasikartosiu, nes ne viska perskaiciau. Ar tinka siom pagalvem iprasti uzvalkalai, ar reikia specialiu (naturaliu ar panasiai)?
Atsakyti
Pirkau pagalvę ir antklodę ir esu labai patenkinta, ypač antklode. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murksiukas @ 2010 05 30, 16:28)
Pirkau pagalvę, bet man ji pasirodė per aukšta - nepatogu miegoti. Po to apžiūrėjau, kad ji yra užsegama užtrauktuku, tai dalį turinio iškrapščiau ir dabar miegoti pasidarė visai neblogai. Bet vis tiek galvoju, kad tokios kainos nors ir su nuolaida, ji neverta.

Aš tai vis neapsisprendžiu. Mes nemgėstame miegoti ant aukštų pagalvių, tai faktas, kad nusipirkus teks pusę turinio išimti, bet tada...Jei pusę pagalvės išmeti, tai ...Kažkaip skaudu tiek pinigų mokėti, kad ir su akcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 02, 20:34)

Aš tai vis neapsisprendžiu. Mes nemgėstame miegoti ant aukštų pagalvių, tai faktas, kad nusipirkus teks pusę turinio išimti, bet tada...Jei pusę pagalvės išmeti, tai ...Kažkaip skaudu tiek pinigų mokėti, kad ir su akcija  ax.gif

o jus neismeskit, o pasidekit, jei laikui begant pagalve susigules per daug, pasipildysit, arba visai pakeisit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goba: 06 birželio 2010 - 20:46
QUOTE(jurda @ 2010 05 22, 19:43)
planuoju antklodę pirkt, taip ir pelnosi tos firmos, nes jei ne tie lipdukai, tikrai nebūčiau pirkus ax.gif

sutinku 100proc. Dabar mastau, ar verta pirkti ar ne. g.gif
Atsakyti
šiąnakt pirmą kart miegojau po DORMEO antklode,nu ir galiu pasakyti tai,kad laaaaaaaaaaa...bai man patiko,jau tokia maloniai lengvutė,nu tiesiog super wub.gif
Atsakyti
Pirkom ir mes antklodę. Mergaitė miega su ja, tai atsiliepimų nežinau. Ką gali pasakyt 5 metų vaikas? smile.gif Klausiau, ar ne karšta, sakė, kad ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 06 06, 21:56)
sutinku 100proc. Dabar mastau, ar verta pirkti ar ne.  g.gif

Tikrai verta.Medziaga tos antklodes labai maloni,lengva ir silta,jauciasi kad kvepuoja.Mes ir sau nupirkom ir vaikam planuojam 4u.gif Tiesa patalyne nors ir brangi,bet labai grazi ir maloni.Tik spalvos man nelabai patinka. ax.gif
Atsakyti