Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

O kaip vasara ydomu su tom antklodem? ax.gif
Atsakyti
planuoju antklodę pirkt, taip ir pelnosi tos firmos, nes jei ne tie lipdukai, tikrai nebūčiau pirkus ax.gif
Atsakyti
Aš jau išskalbiau antklodę, išdžiovinau džiovyklėje - viskas gerai, nesušoko kukulais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 22, 20:41)
Aš jau išskalbiau antklodę, išdžiovinau džiovyklėje - viskas gerai, nesušoko kukulais  4u.gif

o antklode irgi taip atsitraukia kaip pagalve sone g.gif blush2.gif
ydomu jos uzpildas toks pat kaip pagalves g.gif
Atsakyti
Aš turiu dvi Dormeo pagalves,ir man jos super thumbup.gif ,nei per aukštos,nei per kietos,o viskas thumbup.gif thumbup.gif ,o ir MB nesiskundžia,kad kas nors pagalvėse būtų negerai
Atsakyti
Mums pagalves irgi per aukstos ir kietos, teko daug issiimti is vidaus... smile.gif ir dab gerai:)
Atsakyti
o kaip tokiu karstu oru kaldros ar su jomis ne perkarsta miegoti
mano miegamajo langai rytinei pusei
tai leikstam nuo karscio kai saule pateka doh.gif
galvoju pirkt kaldra tai gal kas gali papasakot apie jas g.gif

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 05 22, 19:41)
Aš jau išskalbiau antklodę, išdžiovinau džiovyklėje - viskas gerai, nesušoko kukulais  4u.gif

kadangi dziovinai dziovyklei tai viska iskedeno
o jei butum dziovinus paprastai gal ir susoke but buve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 16, 19:28)
Aš tai patenkinta savo pirkiniu anklode. Man ji ir lengva, ir šilta.

mano nuomonė irgi tokia... mirksiukas.gif
Atsakyti
O pagalves gal kas nors skalbe,kaip jos po skalbimo tik skalbimo masinoje ar nesusoko gumulais g.gif ?
Atsakyti
Turiu as Maximine Doremeo pagalve, viskas su ja OK smile.gif . Nesuprantu kaip ji gali buti per auksta? g.gif man tai pats tas, maloni ir minksta... Nieko nuimineti nereikejo, parsinesiau, issiskalbiau (nes cia prisiskaiciau, kad galiu velniai zino ko i savo namus parsinesti kartu su pagalve), issidziovinau ir kuo puikiausiai miegu mirksiukas.gif
Taupau pinigus anklodei... 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau ir antklodes ir pagalves. apie antklodes nieko blogo negaliu pasakyti, na dar neskalbiau, kai išskalbsiu, bus matyt smile.gif o pagalvės man labai nepatiko, pati dabar miegu, tai išsiėmiau beveik pusė jos ,,turinio", bet vistiek nepatinka ji man. O ir tas jos ,,turinys" man kazkoks keistas pasirodė...
žodžiu kiekvienam kitaip atrodo...
Atsakyti
Man pasirodė, kad pagalvės kietokos ax.gif
Atsakyti