Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aurejeae @ 2010 04 01, 13:15)
nusipirkau vakar daigykle, ten daug tu indeliu, 102 liktais, db tiksliai nebepamenu  g.gif 
ir man klausimas iskilo, ka ten po apacia reiktu pakisti, visitiek viska reikes vandeniu lieti ir seip zemytes bires pro tuos tarpiukus, o dar dvi eiles issikisa, netelpa visa ant palanges  g.gif  ka jus po apacia padedat,po ja?  blush2.gif

O kokio ji ilgio ir plocio? As pakisus sena skarda
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2010 04 01, 13:15)
nusipirkau vakar daigykle, ten daug tu indeliu, 102 liktais, db tiksliai nebepamenu  g.gif 
ir man klausimas iskilo, ka ten po apacia reiktu pakisti, visitiek viska reikes vandeniu lieti ir seip zemytes bires pro tuos tarpiukus, o dar dvi eiles issikisa, netelpa visa ant palanges  g.gif  ka jus po apacia padedat,po ja?  blush2.gif

Gal nuotrauką galit įdėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 01, 13:25)
Gal nuotrauką galit įdėt?  g.gif

dabar darbe esu,tai nelabai iseis nuotraukos ideti, bet va internete radau tokia pat kokia pas mane smile.gif bet labai maza nuotraukyte, na bet siek tiek matosi smile.gif
tai tada nuoroda idesiu:
http://www.senukai.l...50017083_th.jpg
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2010 04 01, 13:32)
dabar darbe esu,tai nelabai iseis nuotraukos ideti, bet va internete radau tokia pat kokia pas mane  smile.gif  bet labai maza nuotraukyte, na bet siek tiek matosi  smile.gif
tai tada nuoroda idesiu:

prisipazinsiu blush2.gif
as mazesne nusipirkusi, tai vandeniu kad neuzluieciau visko, pakisau siuksliu maisa dideli stipru, kampus lipnia juosta suklijavau ir gavosi alia ideklas blush2.gif
o kadangi pas amne palangiu nera, tai dejau ant grindu tiesiog - vis tiek langai iki zemes, tai sviesos netruksta rolleyes.gif
Atsakyti
nu va pasirodau šiandienį savo daržą...
kitkas kaip suprantu tiktų į prieskonių temą..bet man čia fainiau blush2.gif

taip atrodo maqno čiliukai mažuliukai... sodinau 4, ir po to dar supykus, kad nedyggsta po savaitės pabėriau 4... tai sudygo dabar trys, vienas gal dar lenda tik o gal ir nebus. žiūrėsim ar tie kiti išdygs..

user posted image

iš bednro indo iškėliau salotas į šitą plastikinį, galvojau gal tik viena prigis, tai jai užteks vietos, prigijo visos trys, ir geriau auga nei tos kitam inde doh.gif tai ir palikau

user posted image
lapiukai jau skanūs smile.gif

padariau eksperimentą, ir kelis bazilikus iškėliau į kitus indelius ir palikau lauke dabar jau beveik dvi sav. kai buvo ten, kiti pas mane viduj. tai čia tie laukiniai. akivaizdžiai silpniau auga blush2.gif

user posted image

petražolės, neberetinsiu.
user posted image

o čia tie bazilikai, kurie viduj vis dar stovi ant palangės
user posted image
user posted image

išsiplėtus rukola, jaučiu jai ateina jau paskutinioji......
user posted image

pagrindiniam inde palikau 4 salotų daigelius, bet jau irgi pagerėjo augimas
user posted image

Papildyta:
šitą salotą auginsiu vieną. išroviau ridikėlius, tai įsodinau ją, žiūrėsim kaip viena augs.
user posted image

Krapai jau eina į mano puodus smile.gif
user posted image

user posted image

4u.gif
Papildyta:
http://public.fotki....mano-sejinukai/
o šiaip čia visa jų evoliucija nuo pasodinimo..
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2010 04 01, 13:32)
dabar darbe esu,tai nelabai iseis nuotraukos ideti, bet va internete radau tokia pat kokia pas mane  smile.gif  bet labai maza nuotraukyte, na bet siek tiek matosi  smile.gif
tai tada nuoroda idesiu:

Ai, tai ją perkirpti galima, jei netelpa visa.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 01, 13:56)
Ai, tai ją perkirpti galima, jei netelpa visa.

aciu 4u.gif
ir kaip as nepagalvojau doh.gif pusiau reikes padalinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2010 04 01, 13:43)
prisipazinsiu  blush2.gif
as mazesne nusipirkusi, tai vandeniu kad neuzluieciau visko, pakisau siuksliu maisa dideli stipru, kampus lipnia juosta suklijavau ir gavosi alia ideklas  blush2.gif
o kadangi pas amne palangiu nera, tai dejau ant grindu tiesiog - vis tiek langai iki zemes, tai sviesos netruksta  rolleyes.gif

o cia visai gera mintis 4u.gif
Atsakyti
Kitos savaitės pabaigoje turėtų mane pasiekti remontantinių ir ankstyvųjų braškių daigeliai bigsmile.gif Tikiuos vyras padarys lentynas loveliams iki to laiko unsure.gif Nors nelabai realu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 01, 10:08)
Kaip Jums Ola Polka auga? Parašyta, kad jie žemaūgiai, bet iš to, kaip tiesia aukštyn, labai abejoju jų žemu ūgiu

ELSE, auginu OLA POLKA jau turbūt šešti metai, garantuoju, kad jie žemaūgiai. Krūmelis užauga iki kelių, gal šiek tiek virš kelių. Nebent pas tave šiuo metu gal ištįsę.
Atsakyti
Sveikos, balkonininkes smile.gif

Žostaute, gal galetum pasidalinti info , is kur gaut tokiu braskiu daigeliu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 01 balandžio 2010 - 17:36
QUOTE(kristele10 @ 2010 04 01, 18:33)
Sveikos, balkonininkes smile.gif

Žostaute, gal galetum pasidalinti info , is kur gaut tokiu braskiu daigeliu?  g.gif

http://www.seagrupe....duotuve/daigai/

Bet a6 kontaktavau meilu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 01, 18:25)
ELSE, auginu OLA POLKA jau turbūt šešti metai, garantuoju, kad jie žemaūgiai. Krūmelis užauga iki kelių, gal šiek tiek virš kelių. Nebent pas tave šiuo metu gal ištįsę.

Gera žinia bigsmile.gif Maniškiai kaip ir neištįsę, bet lyginant su vilmukais - gerokai didesni. Na, tikėkimės, kad tas dydis pas juos iš gero gyvenimo ir ilgainiui stabilizuosis ūgis biggrin.gif
Atsakyti