norėčiau patarimo, šiemet balkone auginsiu agurkus, tai kokio vazono jiems reikia - gilesnio, ar platesnio
Sveikutės,
norėčiau patarimo, šiemet balkone auginsiu agurkus, tai kokio vazono jiems reikia - gilesnio, ar platesnio
Kokios maždaug talpos? Ačiū
QUOTE(grange @ 2010 04 01, 13:45)
nu va pasirodau šiandienį savo daržą...
Labai gražu
Edexa, nieko nebus, daigus aš tik už gražias akis dovanoju, jei Jūsiškių grožis kels abejonių - nepadės nei litai, nei eurai
Nusususį tai tikrai viena turiu, bet jis toks ir yra - nususęs
Aš pasižiūrėjau dabar, kad dar turiu tris sėkliukes, tai iš tų gal Jums bus daugiau naudos, nes daigelis kelia įtarimų dėl savo tolesnio gyvybingumo. O tarp kitko - Purple Tiger sėkliukes man palyginti greitai sudygo, tai jei kokiam balkono kampe auginsite, nebus vėlu
Žodžiu, pagal pageidavimus. prieš tai, žinoma, į a/ž įrodymui, kad akys gražios, reikia foto atsiųsti 
Papildyta:
Aj, tiesa, kaip supratau, čia ne hibridai. O aštrumo lygis - 6 balai. Nežinau tik kelių balų sistemoje
Nusususį tai tikrai viena turiu, bet jis toks ir yra - nususęs
Papildyta:
Aj, tiesa, kaip supratau, čia ne hibridai. O aštrumo lygis - 6 balai. Nežinau tik kelių balų sistemoje
laba diena merginos
mano cili pipiriukai gan ilgai dygo ir dabar gan letai pirmus lapelius leidzia
net nezinau kas jiem nepatinka
pomidoriukus vilma jau ispikiuotus vienus palikau kambaryje kur silta,o kitus isnesiau i kambari kuriame gan vesoka,is pradziu visi normaliai augo,o paskui keli daigeliai kur siltam kambaryje pradejo trauktis ir lapeliai raitytis
nesupratau kas nutiko,tai paliejau dar sakau gal atsigaus,bet ziuri nieko gero,tai tada isnesiau i vesu kambari.tie susirauksleje daigeliai nebeatsigavo,bet nors kiti nenudziuvo. o tie visi kurie augo vesesniam kambari nei vienas nei nudziuvo nei susiraukslejo.auga tiesiog
dabar taip galvoju,tai jiem gal ten per karsta buvo?bet gi pomidorai taigi megsta siluma mano manymu
kaip jus manote merginos?
mano cili pipiriukai gan ilgai dygo ir dabar gan letai pirmus lapelius leidzia
net nezinau kas jiem nepatinka
pomidoriukus vilma jau ispikiuotus vienus palikau kambaryje kur silta,o kitus isnesiau i kambari kuriame gan vesoka,is pradziu visi normaliai augo,o paskui keli daigeliai kur siltam kambaryje pradejo trauktis ir lapeliai raitytis
nesupratau kas nutiko,tai paliejau dar sakau gal atsigaus,bet ziuri nieko gero,tai tada isnesiau i vesu kambari.tie susirauksleje daigeliai nebeatsigavo,bet nors kiti nenudziuvo. o tie visi kurie augo vesesniam kambari nei vienas nei nudziuvo nei susiraukslejo.auga tiesiog
dabar taip galvoju,tai jiem gal ten per karsta buvo?bet gi pomidorai taigi megsta siluma mano manymu
Ketinu auginti sparaginiu pupeliu. Kokio gylio taroje joms geriausia, ar galima sudeti po keleta i viena inda?
Ir ar galima keliu rusiu darzoves deti i viena tara, pvz. keliu rusiu agurkus i ta pati loveli? Jie nesusipyks?
Ir ar galima keliu rusiu darzoves deti i viena tara, pvz. keliu rusiu agurkus i ta pati loveli? Jie nesusipyks?
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 01, 07:27)
Tai betalux vieno norėsiu, jei liks man koks
Olka polka aš pati sėjau, balkonstar ir vilmukus. Balkonzauber to Nojaus neišdygo niekaip
sveiki..pamaniau ir as prissijungsiu prie jusu klubo
siemet ir as nusprendziau pabandyti uzsiauginti kazka balkone..kaip pradedanciai tik veliau"daejo"kad nereikia sodinti visu seklu is karto,nes dabar uzderejo kaip geram siltnamyje-agurku,triju pomidoru rusiu,zemuogiu,braskiu,salotu,laisku-nezinau kur tiek desiu
daigykloje liko dar 6 vietos laisvos tai sesiu jau tik 6 zirnius ,o ne visa pakeli:
salotu visas lovelis jau zalias ir lipa pro krastus,braskes su zemuogem sunkiau lenda,o agurkai tai patys didziausi
nezinau kaip paskui viska sukomponuosiu balkone,bet,teks pasitelkt fantazija
tiesa dar granata sodinsiu,dabar dar saldytuve gyvena
Demesio!
Ermitaze vazonams balandzio menesi 40 proc. nuolaida. As siandien siek tiek apsipirkau. Geliu vazonu loveliams (tiks salotoms ir ridikeliams
) irgi galioja nuolaida.
Ermitaze vazonams balandzio menesi 40 proc. nuolaida. As siandien siek tiek apsipirkau. Geliu vazonu loveliams (tiks salotoms ir ridikeliams
QUOTE(Ilaria @ 2010 04 02, 08:44)
Sveikutės,
Kokios maždaug talpos? Ačiū 
į 5 litrų talpos sodinau, šankys raizgėsi po visą vazoną, taigi, ne mažesnio reikia.
As agurkus galvojau i lovelius, bet nerandu pakankamai giliu. Pirkau vazonu po 7,5l (nes 10l labai jau dideli pasirode
). O melotrijoms skaiciau reikia nelabai giliu, nes saknys pavirsiuje.