Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(grange @ 2010 04 01, 13:45)
nu va pasirodau šiandienį savo daržą...

oho, įspūdinga bigsmile.gif thumbup.gif
Aš galvoju, kad mano pomidorai visai ne pomidorai, labai panašūs į tuos čili pirmoje foto g.gif Visus sėjau vienoje daigykloje , tik iš skirtingų pusių, pasižymėjau dantų krapštuku, bet gal pamiršau kuriuos pažymėjau lotuliukas.gif

QUOTE(žostautė @ 2010 04 01, 17:41)
Kitos savaitės pabaigoje turėtų mane pasiekti remontantinių ir ankstyvųjų braškių daigeliai 

bigsmile.gif
Žvilgtelėjau į jų svetainę, tai apie remontatines ten nerašo, ar pagal pavadinimus ten galima atskirti blush2.gif Ir dar nepastebėjau koks pristatymo mokestis g.gif

QUOTE(ElePran @ 2010 04 03, 10:12)
Demesio!
Ermitaze vazonams balandzio menesi 40 proc. nuolaida. As siandien siek tiek apsipirkau. Geliu vazonu loveliams (tiks salotoms ir ridikeliams) irgi galioja nuolaida.

gera naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foteja @ 2010 04 03, 09:11)
sveiki..pamaniau ir as prissijungsiu prie jusu klubo 4u.gif siemet ir as nusprendziau pabandyti uzsiauginti kazka balkone..kaip pradedanciai tik veliau"daejo"kad nereikia sodinti visu seklu is karto,nes dabar uzderejo kaip geram siltnamyje-agurku,triju pomidoru  rusiu,zemuogiu,braskiu,salotu,laisku-nezinau kur tiek desiu doh.gif daigykloje liko dar 6 vietos laisvos tai sesiu jau tik 6 zirnius ,o ne visa pakeli: doh.gif salotu visas lovelis jau zalias ir lipa pro krastus,braskes su zemuogem sunkiau lenda,o agurkai tai patys didziausi bigsmile.gif nezinau kaip paskui viska sukomponuosiu balkone,bet,teks pasitelkt fantazija g.gif tiesa dar granata sodinsiu,dabar dar saldytuve gyvena ax.gif

Man zemuoges turbut taip ir nepasirodys, o braskiu nesejau, bet uzsimaniau. Jeigu daigeliu perteklius, mielai 'idaiginciau' keleta pas save. As is Vilniaus.
Atsakyti
Linksmų Šv. Velykų! 4u.gif
Su pirmaisiais pomidorų žiedais! biggrin.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų, pirmi metai kai balkone auginsiu ne tik gėles, bet bandysiu ir keletą daržovių užsiauginti smile.gif

QUOTE(grange @ 2010 04 01, 13:45)
Krapai jau eina į mano puodus smile.gif

puikus visas daržas thumbup.gif o krapai ypač, norėčiau tokių, o kokia čia sėkla, jie skirti vazonuose auginti ar čia tokie, kur ir darže auga?
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 04 05, 12:29)
Su pirmaisiais pomidorų žiedais!

Įspūdinga bigsmile.gif

Aš jau nuėmiau pirmą pipirnių derlių lotuliukas.gif Ir šiandien labai nustebau pamačiusi, kad žemuogės visgi lenda yahoo.gif
Atsakyti
Sveikutės,
užklausiau balkoninių gėlyčių temoje, bet ten nesulaukiau atsakymo, tikiu, jūs čia žinosite 4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 04 02, 15:06)
Sveikutės,
pasisėjau balzamines spriges, iš pakelio. išstypo labai, aukštis jau virš sprindžio. Pasakykit, kada ir kas kiek jas reikės praretinti? Ir po kiek tokiame lovy palikti? Dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

Atsakyti
Neįsivaizduoju. Aš vazone vieną auginu, o jei vasarai tokiame lovelyje, tai, manyčiau, kokias penkias - šešias gal galima palikti...
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 14:02)
puikus visas daržas  thumbup.gif o krapai ypač, norėčiau tokių, o kokia čia sėkla, jie skirti vazonuose auginti ar čia tokie, kur ir darže auga?

nežinau kokia sėkla tikrai, kai buvau namie tėtis davė iš maišiuko ir tiek. o jis tas sėklas nusiėmė nuo darže augančių krapų.. taip vis kasmet pabarsto papildomai, nes patys kažko nebeprisiėja tiek.
taip kad nežinau 4u.gif man ilgai užtruko kol jie suaugo,galvojau kad nieko nebus, dar pabėriau, dėl to taip ir atrodo jų labai daug, dabar kai naudoju tai ne kerpu o raunu, kad biški praretėtų.

o sakykit, man klausimas dėl salotų dabar. jau lapai pas mane visai nemaži ir aš manau kad jau kitą savaitę pjausiu salotoms.
o jos daugiau ataugs dar ar jau viskas, nupjovus reikia raut lauk ir vėl sodint? g.gif

turiu omeny šitas, čia dar sena foto..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 05, 20:35)

o sakykit, man klausimas dėl salotų dabar. jau lapai pas mane visai nemaži ir aš manau kad jau kitą savaitę pjausiu salotoms.
o jos daugiau ataugs dar ar jau viskas, nupjovus reikia raut lauk ir vėl sodint? g.gif

turiu omeny šitas, čia dar sena foto..

as tai skinciau tik lapus, nes dar mano manymu turi naujus isleist... ax.gif
Atsakyti
Aš irgi skindavau lapus, ataugdavo nauji. Nesu užtikrinta, bet ir nupjovus, turi ataugti.
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 04 05, 11:29)
Su pirmaisiais pomidorų žiedais!  biggrin.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Fantastiškas grožis.
Atsakyti
Ok, tai badysiu tik skint kai dar paaugs ir tikėtis, kad ataugs smile.gif
Atsakyti