Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Gal kas galit pakonsultuot...

Stai taip atodo mano pomidorai VILMA:
user posted image

Persodinau bevei iki pirmu lapeliu... Bet jei tokie mazuciai, o turi jau po 2 ar net 4 tikrus lapelius. Ar jie ir turi taip atrodyt? Ar kazkas jiems blogai - jei taip, tai kas? Ir ka daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 24, 09:46)

Persodinau bevei iki pirmu lapeliu... Bet jei tokie mazuciai, o turi jau po 2 ar net 4 tikrus lapelius. Ar jie ir turi taip atrodyt? Ar kazkas jiems blogai - jei taip, tai kas? Ir ka daryt? ax.gif

kada pasodinti Jusu pomidoriukai smile.gif? tokie gražūs jie , mano tai tokie mažuliukai dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^nataly^: 24 kovo 2010 - 10:00
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 24, 10:46)

Gražučiukai kokie wub.gif Viskas jiems gerai, jie juk ir užaugę daug mažesni būna wub.gif
Atsakyti
aaagnex, rubuiliai gražuoliai Jūsų vilmukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 03 24, 10:52)
kada pasodinti Jusu pomidoriukai smile.gif? tokie gražūs jie , mano tai tokie mažuliukai dar  g.gif

Paseti vasario 6d. isdygo greitai, bet auga tai letai. Siaip vieninteliai, turbut is mano auginamu visokiu daroviu ir prieskoniu, kurie neisbego ne kiek, tik pamele siek tiek kai kurie daigai - lyg ir kai per salta pamelsta - bet ant pietines palanges pernesiau, tai lyg gereja situacija...
O siaip jie mazuliukai - foto, gal kitaip atrodo...

Beja, jeigu ka domintu - galeciau padovanot 5 ar 6 daigus arba keist i kazka galeciau...
Atsakyti
Tuo paciu pafotografavau ir daugiau augaliuku - tiesa - ziuriu, kad ne visus - norejau, kad kiekvienas atskirai matytusi ax.gif
1. Mairunas - mirstanti gelbejau persodindama, bet nzn ar pasiteisins, nes jau 2 vel numire verysad.gif
user posted image
2. Laiskiniai cesnalai ir lapiniai salierai. Labai isbege - atnesiau kur daugiau sviesos - gal atsigaus ax.gif
user posted image
3. Raudonelis - isbeges ir dar labai mazuciai, nes neseniai isdyge...
user posted image
4. Rucola
user posted image
5. Petrazoles - garbanotosios, kitos dar nepersodintos...
user posted image
6. Krapai - kai pagerejo orai pasejau - sakiau gal jau neisbegs - deja orai suprastejo, o krapai atrodo atitinkamai unsure.gif
user posted image
7. Agurkai ir baklazanai geltonieji...
user posted image

Cia viskas auga kambaryj ant palanges biggrin.gif

Virtuvine fotografuosis kita karta rolleyes.gif

Laukiu komentaru ir patarimu, nes darzininke is manes nelabai vykus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 kovo 2010 - 10:43
tavo krapai kokie ilgi, taip atrodo,kad į šviesą stiebias. g.gif bet jei ant palangės turėtų užtekt šviesos.

pas mane tai jie trumpesni, bet jau pradėjo tikrieji krapiukai rodytis.
o man toks jausmas kad su rukola negerai, gal jai ten vietos per mažai ar ką.. blush2.gif padarysiu šiandien fotosesiją..
Atsakyti
Del krapu, tai buvo jie ant virtuvines palanges, o ten, nors ir sviesu - deja langas i siaures puse - ten amziais taip atsitinka man - bet i kambari viskas netelpa unsure.gif

Taigi - laukiu iki velyku - didele dali nereikalingu daigu isvesiu i kaima - tada atsesiu ka reiks...

Beje, rucola mano irgi isbegus - ji dar labai jauna - nezinia kas bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 24, 10:46)

mano vilmukai paseti kovo 7, dar nepersodinti, bet panasu, kad jau greit reiks.
praejusiais metais nemazai vilmuku ismeciau, nes galvojau - nu neauga ir vsio biggrin.gif tik birzeli pasejus buvau blush2.gif pora ant bajerio pasilikau, tai jie man taip ir liko maziuciukai - po kokius 20 cm, gal net maziau, bet pomidoru dar spejau pavalgyt lotuliukas.gif
tai dabar nesuku galvos, kad mazi - vistiek labai stiprus atrodo - po keturis tikruosius lapus jau turi biggrin.gif pas mane langai iki zemes, tai tiesiog ant grindu pietinej pusej padeti - kaip siltnamy biggrin.gif saule sildo, dar siek tiek radiatorius duoda silumos, kad nakti neatvestu kambarys, tai oj, kaip gerai jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau persisodinau savo pomidoriukus, agurkiukus, rabarbarus ir kalendrą į didesnius durpinius vazonus. Ryt nuotraukyčių įdėsiu. Beja, daug pomidoriukų numirė, nes vaikai praėjo kai viesulai doh.gif . Ai, dar cukinija pradėjo vėl augt, o tai buvo sustojus kažko.
Atsakyti
Nu va mano daržas šiandien:

Bazilikai
user posted image

Krapai
user posted image

Petražolės
user posted image

trečias reisas pipirnės biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ridikėliai
user posted image

Rukola
user posted image

Salotos
user posted image

user posted image

SLotos iš didžiojo indo trys išrautos kitur, bazilikas ir petražolės kelios irgi pasodintos kitur, o daugiau viskas pasiliko, krapiukus kelis rausiu jau šviežius ant ko nors dėt praretės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 24 kovo 2010 - 20:47
Gražūs jusu darželiai wub.gif ,aš dar neturiu ka parodyt ,nenoriu apkraut palangiu tai laukiu siltesnių dienelių bigsmile.gif
Atsakyti