Nusipirkau geliu seklu (petuniju), zemiu gelem ir pora vazonu (kur su 40 proc nuolaida)
kaip tas petunijas reik sodint?

QUOTE(something else @ 2010 03 23, 21:01)
Nusprendžiau nesėti atskirai bazilikų, kai jau persodinsiu pomidorus į didelius vazonus, tai po baziliko sėkliukę kitą įbersiu. Pomidoriukai labai gražiai tiesia aukštyn, persodinimo laukti neužtruks. Dabar didžiausias mano rūpestis - sumąstyti kaip pakabinti ir į ką įsodinti pomidorus žemyn galva 

Man irgi panašūs klausimai kyla. Tik ne dėl žemyn galva, o dėl svyrančių. Kaip tvirtai pakabinti pakankamai didelį indą kokiems trims Tumbling tom pomidoriukams

QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 17:18)
Tai kad sako jokios ten jos ne vijoklinės

Klausykit, gal kas žino kur šiuo metų laiku jau galima braškių daigų nusipirkt?

Tai žinau kad nei velnio jos ten ne vijoklinės

Man rodos dar ankstoka daigų breškių ieškot

QUOTE(aure111 @ 2010 03 23, 22:04)
nežinau kaip su daigais, bet tų vijoklinių kai kur net nebėra

QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 20:56)
Man irgi panašūs klausimai kyla. Tik ne dėl žemyn galva, o dėl svyrančių. Kaip tvirtai pakabinti pakankamai didelį indą kokiems trims Tumbling tom pomidoriukams 

Vienas iš variantų gali būti toks

Pernai petunijas tokiame auginau, iš esmės jis skirtas kokosiniam "vazonui", tikrai turėtum būti mačiusi. Bet baisingas nepatogumas laistyti - kiaurai bėga. Tai gal kokį vazoną pritaikyti būtų galima. Privalumai - pats krepšys ir laikiklis su kabliuku yra l.tvirti, metaliniai. Trūkumas - palyginti trumpa grandinė. taigi jei prie lubų kabinti - teks ant kopėčių pasilypėjus lieti

Dar laikiklio variantas, kurį būtų galima kažkaip prie sienos tvirtinti, bet čia jau reikia nagingo vyro pagalbos. Manasis - ne toks

žiūriu žiūriu nėr aujų žinučių favourtiuose, o kad tema ana pasibaigė
Mažasis pomidoriukas būsimas gražuolis labai šaunus
Aš ryt jau turbūt išretinsiu bazilikus, o gal dar per maži, dabr dvejoju..
bet kažko žiūriu,kad rukola sustojo augt
ar gali būt dėl to,kad per daug vazonėlyje
bet mačiau krūvą tokią auaugusią gražiai vazone,tai nereikia reiškias kad būtų po vieną

Mažasis pomidoriukas būsimas gražuolis labai šaunus

Aš ryt jau turbūt išretinsiu bazilikus, o gal dar per maži, dabr dvejoju..
bet kažko žiūriu,kad rukola sustojo augt

QUOTE(aure111 @ 2010 03 23, 23:04)
Na parašiau vienam medelynui, o gal jie šiltnamiuose augina daigus

QUOTE(something else @ 2010 03 23, 23:26)
Vienas iš variantų gali būti toks

Pernai petunijas tokiame auginau, iš esmės jis skirtas kokosiniam "vazonui", tikrai turėtum būti mačiusi. Bet baisingas nepatogumas laistyti - kiaurai bėga. Tai gal kokį vazoną pritaikyti būtų galima. Privalumai - pats krepšys ir laikiklis su kabliuku yra l.tvirti, metaliniai. Trūkumas - palyginti trumpa grandinė. taigi jei prie lubų kabinti - teks ant kopėčių pasilypėjus lieti

Tokį turiu, tai žemuogėms gal ir gerai, o pomidorams tai man atrodo gylio mažoka

QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 23:02)
Iš principo į tą daiktą galima įstatyti gerokai didesnį vazoną. Juolab, kad Senukuose tų krepšių, regis, kelių dydžių būna. Tiesa, jų kaina irgi atitinkama - apie 13 - 14 lt

QUOTE(something else @ 2010 03 24, 00:27)
Iš principo į tą daiktą galima įstatyti gerokai didesnį vazoną. Juolab, kad Senukuose tų krepšių, regis, kelių dydžių būna. Tiesa, jų kaina irgi atitinkama - apie 13 - 14 lt
Nors jei kokiam vyšniniui pomidorčikui, tai jau, matyt, bet kuriuo atveju nelabai...

Hmm... O dar galima tuos pomidorus taip truputį gulomis susodinti, tada jie dar gražiau per kraštus svirs

Gal ir tą Green sausage reikia pusiau gulom sodinti, kad jis taip svirtų kaip temos pradžioje?

QUOTE(Coccinela @ 2010 03 23, 22:48)
Aš dar nesumojau kokiuos induos noriu savo pomidorus sodint
na, ant žemės, bet ar apvaliuos, ar kvadratiniuos...
O klausykit, kokios temperatūros pomidorai bijosi jau? Nes saviškius +5 (balkone gal ir nenukrenta iki tiek
) temperatūroje laikau nuogus plikus....
o dieną pas mumi būna 17-20 

O klausykit, kokios temperatūros pomidorai bijosi jau? Nes saviškius +5 (balkone gal ir nenukrenta iki tiek

Aš tai pat tokioj temperatūroje laikau