Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Nusipirkau geliu seklu (petuniju), zemiu gelem ir pora vazonu (kur su 40 proc nuolaida) smile.gif kaip tas petunijas reik sodint?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 23, 21:01)
Nusprendžiau nesėti atskirai bazilikų, kai jau persodinsiu pomidorus į didelius vazonus, tai po baziliko sėkliukę kitą įbersiu. Pomidoriukai labai gražiai tiesia aukštyn, persodinimo laukti neužtruks.  Dabar didžiausias mano rūpestis - sumąstyti kaip pakabinti ir į ką įsodinti pomidorus žemyn galva smile.gif

Man irgi panašūs klausimai kyla. Tik ne dėl žemyn galva, o dėl svyrančių. Kaip tvirtai pakabinti pakankamai didelį indą kokiems trims Tumbling tom pomidoriukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 17:18)

Tai kad sako jokios ten jos ne vijoklinės  schmoll.gif  Aš žemuoges sėkmingai auginau, tik paskui jas erkutės nuėdė  verysad.gif 
Klausykit, gal kas žino kur šiuo metų laiku jau galima braškių daigų nusipirkt?  unsure.gif

Tai žinau kad nei velnio jos ten ne vijoklinės biggrin.gif pas mane bus svyrančios lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei tik augs tai dėsiu ant lentynos balkone tegu tik kaba sau patenkintos biggrin.gif
Man rodos dar ankstoka daigų breškių ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 23, 22:04)
Man rodos dar ankstoka daigų breškių ieškot  g.gif

nežinau kaip su daigais, bet tų vijoklinių kai kur net nebėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 20:56)
Man irgi panašūs klausimai kyla. Tik ne dėl žemyn galva, o dėl svyrančių. Kaip tvirtai pakabinti pakankamai didelį indą kokiems trims Tumbling tom pomidoriukams  g.gif

Vienas iš variantų gali būti toks

user posted image

Pernai petunijas tokiame auginau, iš esmės jis skirtas kokosiniam "vazonui", tikrai turėtum būti mačiusi. Bet baisingas nepatogumas laistyti - kiaurai bėga. Tai gal kokį vazoną pritaikyti būtų galima. Privalumai - pats krepšys ir laikiklis su kabliuku yra l.tvirti, metaliniai. Trūkumas - palyginti trumpa grandinė. taigi jei prie lubų kabinti - teks ant kopėčių pasilypėjus lieti smile.gif

Dar laikiklio variantas, kurį būtų galima kažkaip prie sienos tvirtinti, bet čia jau reikia nagingo vyro pagalbos. Manasis - ne toks smile.gif

user posted image

Atsakyti
Aš dar nesumojau kokiuos induos noriu savo pomidorus sodint g.gif na, ant žemės, bet ar apvaliuos, ar kvadratiniuos...

O klausykit, kokios temperatūros pomidorai bijosi jau? Nes saviškius +5 (balkone gal ir nenukrenta iki tiek g.gif ) temperatūroje laikau nuogus plikus.... unsure.gif o dieną pas mumi būna 17-20 ax.gif
Atsakyti
žiūriu žiūriu nėr aujų žinučių favourtiuose, o kad tema ana pasibaigė doh.gif

Mažasis pomidoriukas būsimas gražuolis labai šaunus wub.gif

Aš ryt jau turbūt išretinsiu bazilikus, o gal dar per maži, dabr dvejoju..
bet kažko žiūriu,kad rukola sustojo augt g.gif ar gali būt dėl to,kad per daug vazonėlyje g.gif bet mačiau krūvą tokią auaugusią gražiai vazone,tai nereikia reiškias kad būtų po vieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 23, 23:04)
Man rodos dar ankstoka daigų breškių ieškot  g.gif

Na parašiau vienam medelynui, o gal jie šiltnamiuose augina daigus g.gif Pranešiu apie rezultatus.

QUOTE(something else @ 2010 03 23, 23:26)
Vienas iš variantų gali būti toks

user posted image

Pernai petunijas tokiame auginau, iš esmės jis skirtas kokosiniam "vazonui", tikrai turėtum būti mačiusi. Bet baisingas nepatogumas laistyti - kiaurai bėga. Tai gal kokį vazoną pritaikyti būtų galima. Privalumai - pats krepšys ir laikiklis su kabliuku yra l.tvirti, metaliniai.  Trūkumas - palyginti trumpa grandinė. taigi jei prie lubų kabinti - teks ant kopėčių pasilypėjus lieti smile.gif

Tokį turiu, tai žemuogėms gal ir gerai, o pomidorams tai man atrodo gylio mažoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 23, 23:02)
pomidorams tai man atrodo gylio mažoka  g.gif

Iš principo į tą daiktą galima įstatyti gerokai didesnį vazoną. Juolab, kad Senukuose tų krepšių, regis, kelių dydžių būna. Tiesa, jų kaina irgi atitinkama - apie 13 - 14 lt doh.gif Nors jei kokiam vyšniniui pomidorčikui, tai jau, matyt, bet kuriuo atveju nelabai...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 24, 00:27)
Iš principo į tą daiktą galima įstatyti gerokai didesnį vazoną. Juolab, kad Senukuose tų krepšių, regis, kelių dydžių būna. Tiesa, jų kaina irgi atitinkama - apie 13 - 14 lt doh.gif Nors jei kokiam vyšniniui pomidorčikui, tai jau, matyt, bet kuriuo atveju nelabai...

Hmm... O dar galima tuos pomidorus taip truputį gulomis susodinti, tada jie dar gražiau per kraštus svirs g.gif Gal ir variantas g.gif

Gal ir tą Green sausage reikia pusiau gulom sodinti, kad jis taip svirtų kaip temos pradžioje? g.gif
Atsakyti
Žostaute, Tu idėjų bankas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 03 23, 22:48)
Aš dar nesumojau kokiuos induos noriu savo pomidorus sodint  g.gif na, ant žemės, bet ar apvaliuos, ar kvadratiniuos...

O klausykit, kokios temperatūros pomidorai bijosi jau? Nes saviškius +5 (balkone gal ir nenukrenta iki tiek  g.gif ) temperatūroje laikau nuogus plikus....  unsure.gif o dieną pas mumi būna 17-20  ax.gif

Aš tai pat tokioj temperatūroje laikau smile.gif na ir nieko jiems ,nemirsta ,bet gal ir neauga nes neseniai juos isnešiau .žiūrėsiu kuo skirsis namie auginami ir balkone g.gif Kad kitais metais galečiau be jokių širdies skausmų auginti arba balkone arba kambaryje. ax.gif
Atsakyti