jetus, kaip prajuokino tas "kartu gyvena"

QUOTE(Peperoni @ 2010 04 02, 22:40)

pagal viską abi daba žagsėt turėtų

Oi, Bite Maja
Mano flirck cia
e-foto Cia
Junkites i musu flircko poola, kas dar ne ten, mes ten karts nuo karto kokius kurybinius neprivalomus nd darom
O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst

Mano flirck cia
e-foto Cia
Junkites i musu flircko poola, kas dar ne ten, mes ten karts nuo karto kokius kurybinius neprivalomus nd darom

O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst

Melodi

QUOTE(Melodi @ 2010 04 02, 21:43)

Tu kaip visada samojinga

Kas del ND cia,tai mes tik uz krybiniams ND, nes vat ir flickro poole dabar paskelbem tema "Pavasariskai". Tai tuo paciu galime ir cia ta tema daryt

Sea, o kudroj "Say...you
" tai cia temos dalyve, kuri miega dabar?
Einu per kudra ir pazindinuosi su visom...

Einu per kudra ir pazindinuosi su visom...
QUOTE(bite maja @ 2010 04 02, 21:21)
OMG
1. Ankščiau galvojau, kad Antajo yra vyras... kažkodėl
2. Po to pradėjau aiškintis, kas yra monkey dinner ir Eglė B. Kažkodėl susišvietė, kad iš pradžiamokslių. Po to paklausinėjau kelių žmonių... ir buvau dezinformuota, kad antajo ir monkey dinner yra tas pats asmuo ir iki šios akimirkos tuom šventai tikėjau
Asta, kortelių aš tau neatiduosiu 

1. Ankščiau galvojau, kad Antajo yra vyras... kažkodėl

2. Po to pradėjau aiškintis, kas yra monkey dinner ir Eglė B. Kažkodėl susišvietė, kad iš pradžiamokslių. Po to paklausinėjau kelių žmonių... ir buvau dezinformuota, kad antajo ir monkey dinner yra tas pats asmuo ir iki šios akimirkos tuom šventai tikėjau

as ir galvoju kodel dbr zagsiu

tikras kriminalas

antajo - tai jo labai jau visus klaidina

QUOTE(Peperoni @ 2010 04 02, 21:34)
ždž tai, mergos... Eglė B ir Antajo eina ant kilimo ir narplioja čia tą kriminalą
Tik tark žodį daba

Tik tark žodį daba

taigi.. yra taip - monkey dinner (blogas), Egle.B(flirkas) ir Belge(sm) yra vienas asmuo - mes kartu negyvenam

as jau kaip sakoma kitas asmuo sm antajo, o flirke jolie

sayonora.. o kur detis kad nesijautem pazengusios

QUOTE(Tiny @ 2010 04 02, 22:01)
yep

QUOTE(bite maja @ 2010 04 02, 22:21)

Šiandien ausys kaito, dabar supratau kodėl
bite maja, o atrodė, tau viskas aišku
PS: labas vakaras, beje. Nesijaučiu pažengusi, bet gal vis tiek čia pasimaišysiu karts nuo karto, jei jūs ne prieš

bite maja, o atrodė, tau viskas aišku

PS: labas vakaras, beje. Nesijaučiu pažengusi, bet gal vis tiek čia pasimaišysiu karts nuo karto, jei jūs ne prieš

QUOTE(*Citra* @ 2010 04 02, 21:26)
Na, mano Efoto , Kudroj tos pacios foto,tik ju maziau , nes nesenai pasijungiau ten
. Nors tiesa sakant Kudrai dideliu simpatiju nejauciu

ups.. čia aš Tave pradžioj kūdroje visai pakritikavau, ania?

pasitikrinau, rodos, neprisikalbėjus aš

QUOTE(Ninin @ 2010 04 02, 21:39)
Sayonara, o čia tie 5 psl. tai taisyklę įsivedus, ar tiesiog visad paskaitai? Pas man periodais visad skaitymas
vis pasižadu paskaityti prieš miegą pusvalandį, kai būna neskaitymo periodas, bet 

nėra taisyklės, tiesiog turiu poreikį paskaityti, o kadangi kitu laiku paskaityti nerandu laiko, tai įsivariau refleksą - nemiegu, kol nepaskaitau. vakar kadangi gerą knygą baiginėjau, tai kur kas exceedinau 5 psl. limitą

QUOTE(Melodi @ 2010 04 02, 21:43)

blin, nu ir užgriuvo čia Jūsų, jau susimakalavau, kuri kur

tipo, man dar vietoj vietoj teks registruotis? OMG.

pasipešiojimų visur būna, deja, bet bus ir čia - net neabejoju

QUOTE(Tiny @ 2010 04 02, 22:01)
o dieve

QUOTE(antajo @ 2010 04 02, 22:17)
sayonora.. o kur detis kad nesijautem pazengusios ( bent jau as) ir tikrai dar buciau nedrisus kystis jeigu ne Tiny
nu nu. pagal tai, ką vakar ir šiandien mačiau, čia man reikėtų eiti į pažengusiųjų temą daryti privalomų ND

iš kitos pusės, tikrai niekur neisiu, nes nenoriu..

BElge, ne prieš, ne prieš, nereik čia kuklintis