Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

jetus, kaip prajuokino tas "kartu gyvena" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 04 02, 22:40)
jetus, kaip prajuokino tas "kartu gyvena"  laugh.gif

lotuliukas.gif taip ir galvojau smile.gif
Atsakyti
pagal viską abi daba žagsėt turėtų hihihi.gif
Atsakyti
Oi, Bite Maja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano flirck cia

e-foto Cia

Junkites i musu flircko poola, kas dar ne ten, mes ten karts nuo karto kokius kurybinius neprivalomus nd darom biggrin.gif

O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst biggrin.gif triniti.gif bis.gif
Atsakyti
Melodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 04 02, 21:43)
O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst biggrin.gif   triniti.gif  bis.gif

Tu kaip visada samojinga lotuliukas.gif

Kas del ND cia,tai mes tik uz krybiniams ND, nes vat ir flickro poole dabar paskelbem tema "Pavasariskai". Tai tuo paciu galime ir cia ta tema daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 balandžio 2010 - 21:46
Sea, o kudroj "Say...you smile.gif" tai cia temos dalyve, kuri miega dabar? biggrin.gif

Einu per kudra ir pazindinuosi su visom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 balandžio 2010 - 22:01
QUOTE(bite maja @ 2010 04 02, 21:21)
OMG  doh.gif

1. Ankščiau galvojau, kad Antajo yra vyras... kažkodėl  doh.gif
2. Po to pradėjau aiškintis, kas yra monkey dinner ir Eglė B. Kažkodėl susišvietė, kad iš pradžiamokslių. Po to paklausinėjau kelių žmonių... ir buvau dezinformuota, kad antajo ir monkey dinner yra tas pats asmuo ir iki šios akimirkos tuom šventai tikėjau  doh.gif laugh.gif Asta, kortelių aš tau neatiduosiu laugh.gif

as ir galvoju kodel dbr zagsiu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tikras kriminalas tongue.gif
antajo - tai jo labai jau visus klaidina smile.gif todel flirke esu Jolie smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2010 04 02, 21:34)
ždž tai, mergos... Eglė B ir Antajo eina ant kilimo ir narplioja čia tą kriminalą  lotuliukas.gif
Tik tark žodį daba laugh.gif

taigi.. yra taip - monkey dinner (blogas), Egle.B(flirkas) ir Belge(sm) yra vienas asmuo - mes kartu negyvenam schmoll.gif biggrin.gif bet esam kaimines biggrin.gif

as jau kaip sakoma kitas asmuo sm antajo, o flirke jolie smile.gif

sayonora.. o kur detis kad nesijautem pazengusios ax.gif ( bent jau as) ir tikrai dar buciau nedrisus kystis jeigu ne Tiny ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 04 02, 22:01)
Sea, o kudroj "Say...you smile.gif" tai cia temos dalyve, kuri miega dabar?  biggrin.gif

yep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 04 02, 22:21)
OMG  doh.gif

1. Ankščiau galvojau, kad Antajo yra vyras... kažkodėl  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien ausys kaito, dabar supratau kodėl biggrin.gif

bite maja, o atrodė, tau viskas aišku biggrin.gif

PS: labas vakaras, beje. Nesijaučiu pažengusi, bet gal vis tiek čia pasimaišysiu karts nuo karto, jei jūs ne prieš ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 03 balandžio 2010 - 00:36
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 02, 21:26)
Na, mano Efoto , Kudroj tos pacios foto,tik ju maziau , nes nesenai pasijungiau ten smile.gif . Nors tiesa sakant Kudrai dideliu simpatiju nejauciu

ups.. čia aš Tave pradžioj kūdroje visai pakritikavau, ania? biggrin.gif
pasitikrinau, rodos, neprisikalbėjus aš biggrin.gif hehehheh, bo jau išsigandau, gal, sakau, nutarkavus už ką nors..smile.gif))

QUOTE(Ninin @ 2010 04 02, 21:39)
Sayonara, o čia tie 5 psl. tai taisyklę įsivedus, ar tiesiog visad paskaitai? Pas man periodais visad skaitymas  doh.gif vis pasižadu paskaityti prieš miegą pusvalandį, kai būna neskaitymo periodas, bet  doh.gif

nėra taisyklės, tiesiog turiu poreikį paskaityti, o kadangi kitu laiku paskaityti nerandu laiko, tai įsivariau refleksą - nemiegu, kol nepaskaitau. vakar kadangi gerą knygą baiginėjau, tai kur kas exceedinau 5 psl. limitą biggrin.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 04 02, 21:43)
Junkites i musu flircko poola, kas dar ne ten, mes ten karts nuo karto kokius kurybinius neprivalomus nd darom biggrin.gif

O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst biggrin.gif   triniti.gif  bis.gif

blin, nu ir užgriuvo čia Jūsų, jau susimakalavau, kuri kur biggrin.gif
tipo, man dar vietoj vietoj teks registruotis? OMG. bigsmile.gif

pasipešiojimų visur būna, deja, bet bus ir čia - net neabejoju biggrin.gif o skilimas tikrai natūralus, ir gerai, kad skilot - pas mus pavasaris, o ir anoje temoje bus mažiau atotrūkio tarp dalyvių.

QUOTE(Tiny @ 2010 04 02, 22:01)
Sea, o kudroj "Say...you smile.gif" tai cia temos dalyve, kuri miega dabar?  biggrin.gif

o dieve biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 04 02, 22:17)
sayonora.. o kur detis kad nesijautem pazengusios ( bent jau as) ir tikrai dar buciau nedrisus kystis jeigu ne Tiny 

nu nu. pagal tai, ką vakar ir šiandien mačiau, čia man reikėtų eiti į pažengusiųjų temą daryti privalomų ND smile.gif kai prieš kurį laiką aš ten pešiojausi, manim nepatikėjo, kai pasakiau, kad kai kurių jų ND nepadaryčiau. Pagalvojo, kad tyčiojuosi.
iš kitos pusės, tikrai niekur neisiu, nes nenoriu..smile.gif)

BElge, ne prieš, ne prieš, nereik čia kuklintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 balandžio 2010 - 07:03