Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

Sayonara, laukiu 4u.gif norėčiau kada ir aš tą etapą pasiekt, kai pati ryškinsiu ax.gif bet kol kas, tai kaip kelionė į mėnulį atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 03, 14:30)
Sayonara, laukiu 4u.gif norėčiau kada ir aš tą etapą pasiekt, kai pati ryškinsiu ax.gif bet kol kas, tai kaip kelionė į mėnulį atrodo biggrin.gif

hehe, žinok, taip atrodo, kol neišryškini kokių 5-10 juostelių. paskui kaip sriubą išvirt - toks įprastas darbelis pasidaro..smile.gif kol kas atrodo, kad kelis Tauro portretukus buitinius turėsiu, žiūrėsim biggrin.gif bent jau tiek naudos, nors ar begali būti didesnė..? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 14:23)
jau kabo, džiūsta. vaikas, vaikas, vaikas, bendradarbė viena, vaikas, vaikas, vaikas, aš, aš, aš[COLOR=red], vaikas, draugas, vaikas.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pirmą kartą vieną tokią juostą pati ryškinau, man smalsiau techninis aspektas - neryškinta juosta plius seni ryškalai plius  15 min...smile.gif

mane tai labiausai tie domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 03, 16:41)
mane tai labiausiai tie domina biggrin.gif

oi, ne, tie mažiausiai vykę bus. visos gi esat matę mano foto. aš tikrai nefotogeniška smile.gif yra du žmonės, kurie mane nufotkino taip, kad dar galima žiūrėt, o visi kiti - ne ne ir ne..smile.gif mane čia Zitlali savo autoportretais įkvėpė pabandyti, bet bandau ir žvengiu garsiai kas kartą biggrin.gif but..keep on trying..smile.gif viltis durnių motina smile.gif

p.s. jau susikarpiau, susidėjau į įmautes ir laukiu savo eilės prie kito kompo, kur skeneris stovi biggrin.gif

ai, man ši juostelė dar ir todėl domina, kad savo senai naudota minolta fotkinau. objektyvas gražiai lieja paprastai, smalsu, kaip viskas gavosi smile.gif ir, aišku, ekspozicija iš akies biggrin.gif jau matau, kad keli kadrai pereksponuoti, ale ištrauksiu, gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 balandžio 2010 - 16:54
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 16:51)
1. mane čia Zitlali savo autoportretais įkvėpė pabandyti,

2.jau susikarpiau, susidėjau į įmautes ir laukiu savo eilės prie kito kompo, kur skeneris stovi biggrin.gif

3.ai, man ši juostelė dar ir todėl domina, kad savo senai naudota minolta fotkinau.

1. manau ji visas mus cia ikevepe smile.gif

2. o su spec skaneri turi ane?

3. as fotkinau vasara su minolta - isvaziavom atostogu o as kaip kvaisele pasiskolinau is drauges jos senuciuke minolta smile.gif dbr tai juokas ima.. tada oi kaip rupejo pabandyt smile.gif

dbr issiunciau savo juosteles ryskint.. tai griyzo foto padarytos! nekenciu kai taip padaro - niekas ju neprase foto - apibriaukiau subraukiau visiap kaip kad tik isryskintu!
bet is dvieju juosteliu - tai tik 2 foto kur man patiko doh.gif lotuliukas.gif
kosmaras kazkoks.. bet idomu gi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 03, 17:29)
1. manau ji visas mus cia ikevepe smile.gif

2. o su spec skaneri turi ane?

3. as fotkinau vasara su minolta - isvaziavom atostogu o as kaip kvaisele pasiskolinau is drauges jos senuciuke minolta smile.gif  dbr tai juokas ima.. tada oi kaip rupejo pabandyt smile.gif

dbr issiunciau savo juosteles ryskint.. tai griyzo foto padarytos! nekenciu kai taip padaro - niekas ju neprase foto - apibriaukiau subraukiau visiap kaip kad tik isryskintu!
bet is dvieju juosteliu  - tai tik 2 foto kur man patiko  doh.gif  lotuliukas.gif 
kosmaras kazkoks.. bet idomu gi smile.gif

1. aha, tik nekurioms veidrodis nepalankus, ale va vistiek bandau biggrin.gif

2. turiu siaurai juostai dedikuotą (skirtą tik juostų skenavimui) skenerį, o plačiai skenerio pirkimas dar ateityje. manau, per vasarą įsigysiu.

3. pasirodyk smile.gif man anksčiau irgi iš juostelės vienas ar du kadrai pavykdavo/patikdavo, dabar daugiau būna, bet tokių mažiau rodomų. ai, kaip kada. kartais, rodos, kai mesiu viską per bortą ir būsiu griežta fotografijos kritikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 17:32)
3. pasirodyk smile.gif man anksčiau irgi iš juostelės vienas ar du kadrai pavykdavo/patikdavo, dabar daugiau būna, bet tokių mažiau rodomų. ai, kaip kada. kartais, rodos, kai mesiu viską per bortą ir būsiu griežta fotografijos kritikė biggrin.gif

skanerio neturiu.. o nemoku nofotkint as negatyvo.. nesuprantu jis man maziukas kazkoks biggrin.gif unsure.gif na bet jauciu cia man reikia eit i kita tema.. off topic gaunasi rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 03, 17:46)
skanerio neturiu.. o nemoku nofotkint as negatyvo.. nesuprantu jis man maziukas kazkoks biggrin.gif  unsure.gif  na bet jauciu cia man reikia eit i kita tema.. off topic gaunasi  rolleyes.gif  unsure.gif

nematau nieko blogo offtopicint - čia nuolat tai vyksta, viskas ok, niekur neik, prisėsk, kad jau čia esi smile.gif)
aš kai bandžiau savo plačias juostas perfotkint, tai supratau, kad su 50 mm man to padaryti nepavyks biggrin.gif todėl pasiėmiau savo seniai uždulkėjusį kitinį ir šiaip ne taip bent pamačiau, kas kadruose yra smile.gif manau, kad su kitiniu ir siauros juostos negatyvą perfotkintum, tik truputį pasistengt reik.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 17:54)
nematau nieko blogo offtopicint - čia nuolat tai vyksta, viskas ok, niekur neik, prisėsk, kad jau čia esi smile.gif)
aš kai bandžiau savo plačias juostas perfotkint, tai supratau, kad su 50 mm man to padaryti nepavyks biggrin.gif todėl pasiėmiau savo seniai uždulkėjusį kitinį ir šiaip ne taip bent pamačiau, kas kadruose yra smile.gif manau, kad su kitiniu ir siauros juostos negatyvą perfotkintum, tik truputį pasistengt reik.

o tai sh... nes as tik 50 tuka turiu... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 18:54)

Laukiam fotu!! bigsmile.gif
as su juosta dar nebandziau auto,nors su mamka gal nera taip sudetingai pries veidrodi ? g.gif
O Zitlali tai cia musu visu ikvepeja ant auto matau thumbup.gif premija reiks skirt jai 4u.gif
Atsakyti
Na tada gal kada ir aš išryškinsiu savo pirmą juostą blush2.gif

Sayonara, aš kaip ir Antajo labiausiai laukiu tavųjų auto rolleyes.gif

Atsakyti
hrrrr.... vyras prigulė pasnausti, o aš prie kompo prilindau.. ir ką gi Jūs manot? išsinstaliuota programa, su kuria skenuoju.. teks laukti, kol anas atsibus ir atkapstys man ją..sad.gif pačiai gi nekantru..smile.gif

auto nelaukit - maža tikimybė, kad parodysiu. fotkinta namie, apverstame vaiko kambary, jokios romantikos, grožio, įstabumo ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif ne tas snukiuks biggrin.gif
Atsakyti