Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

Nu pakėlėt, panos, nuotaiką biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 04 03, 01:33)
Šiandien ausys kaito, dabar supratau kodėl biggrin.gif

bite maja, o atrodė, tau viskas aišku  biggrin.gif

PS: labas vakaras, beje. Nesijaučiu pažengusi, bet gal vis tiek čia pasimaišysiu karts nuo karto, jei jūs ne prieš  ax.gif

ir dar kaip buvo aišku laugh.gif aišku buvo visu 100 % ... iki vakar vakaro laugh.gif Kalčiausia yra Peperoni laugh.gif tongue.gif

Tuoj su keptuve gausi per galvą biggrin.gif . Gerai fotografuoji, ko tau čia dabar taip jaustis, a? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 04 02, 22:43)
O pradziamoksliuose tai kaip ir anksciau, matyt, naturalus skilimas ivyko, ypac po keliu nelabai maloniu pasipesiojimu nebesinori ten savo aukso vertes kritikos reikst biggrin.gif  triniti.gif  bis.gif

Oi, ir pas mus gi taip buvo kažkada biggrin.gif Atsimenat, miargos? doh.gif hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 04 03, 08:49)

Oi, ir pas mus gi taip buvo kažkada biggrin.gif Atsimenat, miargos?  doh.gif  hihihi.gif  blush2.gif

nepamenu..primink biggrin.gif kažkaip praleisdavau visada kai įdomumai vykdavo g.gif

p.s aš ir dabar visai nieko nesuprantu apie ką jūs čia šnekat besiaiškindamos kas yra kas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites bigsmile.gif Kaip smagu,kad prisijungete 4u.gif Ir tema atgijo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 03, 10:01)
nepamenu..primink  biggrin.gif  kažkaip praleisdavau visada kai įdomumai vykdavo g.gif
p.s aš ir dabar visai nieko nesuprantu apie ką jūs čia šnekat besiaiškindamos kas yra kas g.gif  biggrin.gif

ai, gal nereikia biggrin.gif

Atsimeni, kai tavęs su Asta klausiau, koks yra monkey dinner nikas sm'e? Nes pagal flickerio kontaktus tikrai turėjo būti kažkas iš pradžiamokslių smile.gif Tada Asta man ir parašė, kad antajo. Na, pagrindo netikėt aš neturėjau, tai va taip ir gavosi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 balandžio 2010 - 09:33
bite maja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 04 03, 09:49)
ir dar kaip buvo aišku  laugh.gif aišku buvo visu 100 % ... iki vakar vakaro laugh.gif  Kalčiausia yra Peperoni laugh.gif  tongue.gif
Tuoj su keptuve gausi per galvą  biggrin.gif . Gerai fotografuoji, ko tau čia dabar taip jaustis, a? g.gif
Papildyta:
Oi, ir pas mus gi taip buvo kažkada biggrin.gif Atsimenat, miargos?  doh.gif  hihihi.gif  blush2.gif

jetus, kaltas, kaltas aš blush2.gif nemuškit labai laugh.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

kriminalai isaiskinti bigsmile.gif

cia kad tusciom neateiciau ir ne tik plepalu butu.. ar labai suspaudziau ja is virsaus?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 03 balandžio 2010 - 11:32
Labas rytas smile.gif
QUOTE(antajo @ 2010 04 03, 12:31)
cia kad tusciom neateiciau ir ne tik plepalu butu.. ar labai suspaudziau ja is virsaus?

Man tai suspausta... labai... blush2.gif
Atsakyti
ryškinuos juostelę. jei kas bus apynormalio - pasirodysiu vakare arba rytoj.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 03, 13:20)
ryškinuos juostelę. jei kas bus apynormalio - pasirodysiu vakare arba rytoj.. blush2.gif

smalsu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 03, 14:16)
smalsu labai 4u.gif

jau kabo, džiūsta. vaikas, vaikas, vaikas, bendradarbė viena, vaikas, vaikas, vaikas, aš, aš, aš, vaikas, draugas, vaikas.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pirmą kartą vieną tokią juostą pati ryškinau, man smalsiau techninis aspektas - neryškinta juosta plius seni ryškalai plius 15 min...smile.gif
Atsakyti