Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

QUOTE(wyshnia @ 2010 04 15, 16:50)
Gal atvyktum? bigsmile.gif Taves, cioce, ziauriai issiilgus esu 4u.gif

Del musu meeto, as si savaitgali uzimta, kita fotografuoju... Zodziu jauciasi, kad orai syla doh.gif Londoniskes, o kaip jums darbo diena meetui, ar tiktu? g.gif

man tai kaip tinka,tik aisku su savo cypce busiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 04 15, 13:55)
aš girdėjau (vbs  lotuliukas.gif ), kad dauguma jų taip daro  doh.gif

Tikrai daro..., vakar pagal exifus patikrinau visu vestuvininku nuotraukas kur esu dalyvavus, tai net zagtelejau doh.gif Tik jaunieji dar dar fotografuojami kitu rezimu, o visa kita ...P biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2010 04 15, 16:16)
Vasaraite, gerų kadrų ir įspūdžių  4u.gif  Lauksim rezultato  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Nagrineju dabar kitu fotografu darbus, eh... kokiu groziu yra, niekad vestuviniu taip rimtai neziurinejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 15, 15:22)
si vieta mane labai sudomino.. kaip cia taip? sorry gal ir kvailokai klausiu bet tiesiog idomu smile.gif  ax.gif

ta prasme portretams fotografuot pasirinkt šešėlį arba netiesioginę šviesą, o kur atvira erdvė žaist siužetu - kai būna koks nors veiksmas foto nelabai kas žiūri į tuos nelemtus šešėlius smile.gif

Vasaraitė - sekmės, laukiam rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žiemos jau pasiilgo? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 04 15, 14:50)
Gal atvyktum? bigsmile.gif Taves, cioce, ziauriai issiilgus esu 4u.gif

Del musu meeto, as si savaitgali uzimta, kita fotografuoju... Zodziu jauciasi, kad orai syla doh.gif Londoniskes, o kaip jums darbo diena meetui, ar tiktu? g.gif

Tiktu tik vakaras, ne anksciau 18h....
Atsakyti
Kaunietes, gal kas zinot arti Kauno bitininkystes sodyba ar ka panasaus? Sugalvojau jauniesems tema, bet reikalingi bent jau avyliai, nes kiek zinau Kaune dar niekur niekas nezydi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 17 balandžio 2010 - 12:26
labs

tylu ramu? unsure.gif

cia is trecios ( nes pirmosios nelabai kokios buvo biggrin.gif ) juosteles atsinesiau parodyt si bei ta smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba. Paskaičiau ir...atsiprašau už nepadoriai kvailą klausimą, bet kuo tas P toks negeras? Nes pati žymesnio skirtumo tarp Av ir P žinokit nematau blush2.gif Na gerai, tyčia reiks vėl prasitestuot ir dideles sužiūrėt iš naujo. Nepatogu aišku klaust, bet apsimetinėt, kad žinau apie ką kalbama nematau reikalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 balandžio 2010 - 22:02
Hi, P juk yra visiškai automatinis režimas, pats nustato ISO, išlaikymą, diafragmą. AV, jau gali reguliuotis diafragmą ir ISO, išlaikymą parenka fotoaparatas. Šiaip, kai reikia fotografuoti greitai besikeičiantį veiksmą, AV, manau, geriau nei M.
Atsakyti
Teoriškai tai aš tai žinau, o va praktiškai rezultate skirtumo dar nelabai matau. g.gif Todėl turiu tikrai nemažai kadrų ir su tuo režimu iš kurio čia juokiatės. Bet ISO tai P nenustato, leidžia rinktis, visada renkuos. unsure.gif Dėl kitko reiks pabandyt identiškus kadrus, gal pačiai bus aiškiau. M tai man dar...ne dabar turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 balandžio 2010 - 22:26
Hmmm, susimakalavau Auto ISO nustato. blush2.gif

Bet skirtumas tarp tų programų yra tikrai, tik reikia gal skirtingesnių fotografavimo situacijų ir sąlygų, kad būtų įmanoma tai pajusti. smile.gif
Atsakyti
Gėlinėjau šiandien:
user posted image
Atsakyti