oi, merginos, jauciu kad gana man sedeti ir laukti..... Vasara sulauksiu atostogu ir vaziuosiu i Latvija. Kazin kiek ilgai reikia laukti kol suranda donore??? O gal galiu uzsiprasyti donores telefonu ar e-mailu? Turbut kad ne....

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 03 04, 15:30)
oi, merginos, jauciu kad gana man sedeti ir laukti..... Vasara sulauksiu atostogu ir vaziuosiu i Latvija. Kazin kiek ilgai reikia laukti kol suranda donore??? O gal galiu uzsiprasyti donores telefonu ar e-mailu? Turbut kad ne.... 

Gaila aš negaliu atsakyti į tavo klausimus, norėčiau nors tuo padėti. Mes važiavom donoro spermos. SEKMĖS

su didele pagarba aciu uz informacija, as ja perskaiciau net pora kartu... taciau klausimus del donorystes klausiau ir klausiu, nes tik taip galiu issiaiskinti... o paskutinis mano klausimas buvo ne apie gyd pavarde ar adresa, o ar galima butu pirmiau uzsisakyti donore tel. ar e-mailu, o kai ja surastu tik tada vaziuoti i Latvija. Siuo metu esu laaaaaaabai toli nuo Lietuvos, nuo Latvijos ir nuo Rusijos... i LT grisiu tik vasara. Laiko turiu klausimams ir parasinejimams 

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 03 04, 21:50)
As 50% del isivaikinimo ir 50% donore.
Zinau patarimu "verte", bet, patikek, geriau su donorinem...
Isivaikinti visada spesi.

Pasidalinsiu su jumis savo baime... As vis mastau, susilaukciau vaikelio su donorinem kiausialastem, o jei po to "bats" ir stebuklas, susilaukiu savo naturaliai.... Turbut uzsigrauzciau kad paskubejau su pirmuoju...

Gydytoja aiskiai pasake "ieskokis donores", bet turbut mes visos tikimes stebuklo, kad vaikelis ateis taip kaip Dievulis suplanavo. Zinau, kad taip atsitiko Natali. Ji ruosesi IVF, o cia "bats" ir naturaliai pastojo. O jei dar paziuretumet i jos mergaites nuotraukas tai..... ne vaikas, o angeliukas

Tolsta laivas, man tai atrodo, kuo greiciau tapsi mama, tuo geriau. Juk nenori 50-ies vesti savo vaikucio i pirmaja klase?
Jeigu su vyru sutariate, darykite su donorinemis, o paskui ramiai galesite (pagal galimybes ir pinigus) ir 100% savo daryti. Nemanau, kad, jei jau tokiu budu 2 turesi, koki nors skirtuma matysi.

Jeigu su vyru sutariate, darykite su donorinemis, o paskui ramiai galesite (pagal galimybes ir pinigus) ir 100% savo daryti. Nemanau, kad, jei jau tokiu budu 2 turesi, koki nors skirtuma matysi.
Jeigu su vyro sperma viskas gerai, tai ko su ja nepabandyti? Kiek isivaizduoju, cia didziausia problema - vyro psichologine problema, o moteris visus vaikus kaip savu myli...
QUOTE(Chiara @ 2007 03 06, 11:10)
Jeigu su vyro sperma viskas gerai, tai ko su ja nepabandyti? Kiek isivaizduoju, cia didziausia problema - vyro psichologine problema, o moteris visus vaikus kaip savu myli...
Ar tikrai, Chiara.... "moteris visus vaikus kaip savus myli... "??? Oi nezinau,,,, neturiu patirties ir nezinau kas butu, jei butu... Bet kad ilgai laukti tai tikrai nereikia, nes kuo senesnis organizmas tuo sunkiau isnesioti kudyki(cia as taip manau

Mano vyras sutvertas buti tevu. Rupestingesnio vyro nesu maciusi. Rupinasi jis sesers vaikais labiau nei tu seseru vyrai....

QUOTE(Daiva @ 2007 01 23, 21:56)
tikrai duočiau dukrai,
O jeigu kokiai marčios sesei, ar marčios brolienei...

QUOTE(Aga @ 2007 01 23, 22:10)
Tikrai nesugebėčiau paimti nė cento, man atsilyginimas būtų, kad sulauktų vaikelio.
Paimti "lyšnų" tai gal ir nebūtina, bet visi stimuliacijų vaistai tai kainuoja, o ir jei moteris donorė kažkiek nedarbinga bus, apie tai irgi reik pagalvoti...

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 03 05, 18:17)
...As vis mastau, susilaukciau vaikelio su donorinem kiausialastem, o jei po to "bats" ir stebuklas, susilaukiu savo naturaliai.... Turbut uzsigrauzciau kad paskubejau su pirmuoju...
...

Tai ar blogai būtų turėti du?

QUOTE(Chiara @ 2007 03 06, 08:30)
...darykite su donorinemis, o paskui ramiai galesite (pagal galimybes ir pinigus) ir 100% savo daryti. Nemanau, kad, jei jau tokiu budu 2 turesi, koki nors skirtuma matysi...
O dėl skirtumo - mano vienas tamsiaplaukis, apvalutis, kitas šviesiaplaukis, plonas kaip dviratis... Lyg būtų skirtingu tėvų... Dar ir charakteriai visai skirtingi. Ir aš taip su broliu buvau - brolis blondinas, mėlynakis, aš tamsiaplaukė rudaakė - Ir ką išvaizdos skirtumai nelemia meilės.

Gaila, kad pas mus neleidžia tokios donorystės. Aš dar pagalvojau, kad jauni vyrai išeidami į kariuomenę, vykdami užsienin, galėtų palikti savo spermos, spermos banke. O jei jiems kas nors atsitiktų (ne duok Die, aišku, bet gi pasitaiko), tai gerai sutvarkius viską įstatymiškai, būtų galima naudoti jų spermatozoidus - būtų dviguba nauda - ir nebūtų pavojaus dėl brolių ar seserų ir jų genofondas išliktų.
QUOTE(PETI @ 2007 04 05, 15:44)
Mes kolkas laukiam genetiku atsakymo, jis bus balandzio pabaigoje, tada keliausim pas Zilaitiene, Birzeli musu vestuves, tad po povestuvines keliones, manau pradesim bendrauti su donoru bankais latvijoje.
Mano busimasis vyras neparodo tu emeociju, ar isgyvenimu, o as niekaip negaliu nustoti apie tai galvojus. Zinau, kad merginos, moterys i visus situos dalykus ziuri jautriau. Tikiuosi, kad visos susidurete su tokiomis problemomis.
Sekmes visos, rytoj gi velykos, atgimimo svente, praleiskime ja su savo artimaisiais.