Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Klausimas mergaites, ar pries vaziuojant i latvija jus daretes kiausintakiu praeinamumo nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 20, 20:51)
Klausimas mergaites, ar pries vaziuojant i latvija jus daretes kiausintakiu  nuotrauka?

Laba. Prieš važiuojant į Latviją man buvo atliekamas tyrimas dėl kiaušintakių pralaidumo. Tačiau man tai buvo atliekama inseminacija su donoro sperma.
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 21, 21:07)
Aciu lapyte uz atsakyma!
Ir manes tas pats greiciausiai laukia! kokioje klinikoje lankotes? Kokie tavo atsiliepimai, pastebejimai? ax.gif

Mes alnkėmės EVG klinikoje. Gydytojas Leinčas tikrai nuostabus gydytojas malonus, švelnus, dėmesingas. Buvome net 5 kartus per vienus su puse metų. Penktą kartą pavyko ir pastojau. Dabar laukiuosi dvinukų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapyte @ 2007 02 21, 23:20)
Mes alnkėmės EVG klinikoje. Gydytojas Leinčas tikrai nuostabus gydytojas malonus, švelnus, dėmesingas. Buvome net 5 kartus per  vienus su puse metų. Penktą kartą pavyko ir pastojau. Dabar laukiuosi dvinukų. biggrin.gif

O lietuvoje tave ruose, seke stimuliaciju efekta?

Beja sveikinu su dvynukais, smagu!
Kelinta nestumo savaite? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruzele07: 22 vasario 2007 - 20:08
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 22, 21:07)
O lietuvoje tave ruose, seke stimuliaciju efekta?

Beja sveikinu su dvynukais, smagu!
Kelinta nestumo savaite? smile.gif

Mane Lietuvoje stebėjo. Naudojau vaistus prieš visas inseminacijas. Dabar man 18 sav. ir mes esame labai laimingi, kad ryžomės nuvykti Į Latviją ir penktą kartą, nors vilčų jau buvo mažai. Pakeitėme kelias klinikas. Buvome ir pas Usonienę ir pas Mežienėnę, galiausiai nuvykome pas Bogdanskienę į kliniką. Po paruošimo inseminacijai Bogdanskienės klinikoje ir pastojau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapyte @ 2007 02 25, 17:27)
Mane Lietuvoje stebėjo. Naudojau vaistus prieš visas inseminacijas. Dabar man 18 sav. ir mes esame labai laimingi, kad ryžomės nuvykti Į Latviją ir penktą kartą, nors vilčų jau buvo mažai. Pakeitėme kelias klinikas. Buvome ir pas Usonienę ir pas Mežienėnę, galiausiai nuvykome pas Bogdanskienę į kliniką. Po paruošimo inseminacijai Bogdanskienės klinikoje ir pastojau. bigsmile.gif

O kaip manai, kodel butent po Bogdanskienes stimuliacijos pavyko pastoti? Ar ji koki nors kita metoda taike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruzele07: 25 vasario 2007 - 19:19
Mane inseminacijai ruošė Bogdanskienės klinika, bet ne Bogdanskienė, o gydytojas Gricius. Nežinau gal tai paprasčiausiai sutapimas, turbūt taip buvo lemta. Nors buvo ir labai keistas sutapimas. Prieš inseminaciją mes buvome nuvažiavę į Tverus ant ''vaisingumo akmens''. Dabar kartais pagalvoju gal tikrai padėjo ne vaistai ar stimuliacijos, o tikėjimas ta stebuklinga vieta. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapyte @ 2007 02 27, 20:52)
Mane inseminacijai ruošė Bogdanskienės klinika, bet ne Bogdanskienė, o gydytojas Gricius. Nežinau gal tai paprasčiausiai sutapimas, turbūt taip buvo lemta. Nors buvo ir labai keistas sutapimas. Prieš inseminaciją mes buvome nuvažiavę į Tverus ant ''vaisingumo akmens''. Dabar kartais pagalvoju gal tikrai padėjo ne vaistai ar stimuliacijos, o tikėjimas ta stebuklinga vieta. g.gif  rolleyes.gif

Okur tas akmuo yra? Aširgi noriu ten nuvažiuoti?
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif as irgi buvau vasara ant to akmens...sedejau...isvis kol radom ta akmeni shuo mano vos pelkeje nepaskendo, skubejau jo gelbet..isbrides taip nusipurte juoda pelkes "smala", visi aptashkytais purvinais rubais, supluke vistiek ta akmeni suradom...pamaniau kad sunkus mano tas kelias bus, bet pavyks vistiek biggrin.gif ... antras IVF tada nepavyko smile.gif .....ale gal pavyks trecias

QUOTE(lapyte @ 2007 02 27, 19:52)
...Prieš inseminaciją mes buvome nuvažiavę į Tverus ant ''vaisingumo akmens''. ...

larisa.. zemaitijoje tas akmuo smile.gif per google pajieskok kur tiksliai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 27 vasario 2007 - 22:00
Lapyte, o kiek kainuoja donorinė IUI Latvijoje?Kokiuose miestuose yra tos klinikos?
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 01, 18:46)
Lapyte, o kiek kainuoja donorinė IUI Latvijoje?Kokiuose miestuose yra tos klinikos?

Patarciau pasiskaityti senesnius puslapius, ten labai gerai yra aprasytos visos klinikos, kokia rinktis ir taip toliau.

http://www.egv.lv/index1_eng.php

IUI su donoro sperma 280 Euru, ir dar reikalinga konsultacija, jos kaina 35 eurai.
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 03 01, 20:23)
Patarciau pasiskaityti senesnius puslapius, ten labai gerai yra aprasytos visos klinikos, kokia rinktis ir taip toliau.

http://www.egv.lv/index1_eng.php

IUI su donoro sperma 280 Euru, ir dar reikalinga konsultacija, jos kaina 35 eurai.

Mums paskutinis kartas buvo brangiausias jei tiksliai atsimenu apie 280EUR, nes anksčiau jos buvo 250EUR. Konsultacijos jokios mums nereikėjo, tik po inseminacijos išrašė vaistų jie kainavo 22 latai.
Atsakyti