Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Pritariu Nendrei, aš irgi kažkaip pradėjau pamatyt tokius dalykus blink.gif Vat pvz.Sedula(tikiuosi neužpyks)buvo 7 dienos po įsodinimo, bet visa švytėjo tokia ramybe, kad net keista buvo smile.gif Ir daugiau tokių pavyzdžių.
Vat prisimenu save po punkcijos, po įsodinimo, tai ramybės nebuvo, kažkaip net netikėjau.Na, gerai tikėjau kažkiek, bet tas tikėjimas kažkos netikras buvo, kaip per miglą doh.gif

Nu labai čia mes į temą donoras lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kad būti iki galo sąžiningiems ta ramybė būna labai natūrali, ne ta kur -nu va dabar nusiraminsiu pradėsiu tikėt ir pavyks. Ne - visai ne ta.
Atsakyti
žinokit, merginos, pritarčiau jums dėl tos ramybės, iš savo patirties galiu pasakyti, kad kažkas tokio būna su ta ramybe. ax.gif
Atsakyti
Na ir aš pasisakysiu dėl tos ramybės ax.gif Kaip tik šiandien per meet'ą apie tai kalbėjome smile.gif
Tikrai buvau labai rami per paskutinį IVF, tai pastebėjo visi, tai matė visos kaunietės... Man tai visai nebūdinga blush2.gif Tas mano ramumas mane net pačią erzino, bet vistiek buvau rami doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2007 04 18, 20:28)
žinokit, merginos, pritarčiau jums dėl tos ramybės, iš savo patirties galiu pasakyti, kad kažkas tokio būna su ta ramybe.  ax.gif

Pritariu šiai nerašytai teoremai. Prisimenu vieną forumietę (dabar ji pakeitusi niką, tai jo neminėsiu), ji pastojo prieš metus po 1 IVF, po nepavykusių 6 iui(be je diagnozė - tik imuninis nesuderinamumas), - tai ji pasakojo, kad per visą IVF buvo tiesiog keistai rami, visai kitaip nei per IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 04 19, 09:38)
Pritariu šiai nerašytai teoremai. Prisimenu vieną forumietę (dabar ji pakeitusi niką, tai jo neminėsiu), ji pastojo prieš metus  po 1 IVF, po nepavykusių 6 iui(be je diagnozė - tik imuninis nesuderinamumas), - tai ji pasakojo, kad per visą IVF buvo tiesiog keistai rami, visai kitaip nei per IUI 4u.gif

Tas ramybės pojūtis labai jau sąlyginis dalykas. Man būdavo taip - tą dieną, kai nemaudžia pilvo, ( tiksliau prieš mm turiu tokį skausmelį strėnose - jis jau niekad neapgavo, kad nelabosios jau pakeliui) tada tokia ramybės įsiviešpatauja, kad jokių abejonių net nekyla. O kai tą kripštelėjimą pajuntu- ta ramybė, kaip kortų namelis ir subyra... kaži kaip bus šį kartą? g.gif Kol kas tai ramu... g.gif
Atsakyti
Žinot aš nešneku apie tą pamatuotą ramybę. Aš sakau, kad jos savaime pasidaro ramios, be jokių pamastymų ir va kaip Vilmutė sako, ją net erzino ta ramybė. Bet sakau aš pastebėjau, kad tai nesusiję su IVF. Pvz viena drauge neseniai pagimde. Tai va lygiai pries metus kai as ja pamaciau po keliones, pasakiau vyrui kazkas pasikeite, kazkas ne taip, kazkas greitai pas ja atsitiks. Jinai pastojo po keliu menesiu (atkreipkit demesi po keliu tiktai menesiu), bet is jos veido matesi kad kazkokios permainos greitai bus. Ir man idomu is kur tai yra. Vidine pasamones nuojauta kurios tu net nesuvoki protu? Nežinau.
Atsakyti
Sorry merginos - aš kaip visada blaiviai biggrin.gif - man atrodo, kad mes tą ramybę įvardijam ir sureikšminam po to, kai jau pasitvirtina nėštumas smile.gif priešingu atveju gal net sakytume - ai, labai nervinausi, tai ir nepasisekė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 19, 11:39)
Sorry merginos - aš kaip visada blaiviai biggrin.gif  - man atrodo, kad mes tą ramybę įvardijam ir sureikšminam po to, kai jau pasitvirtina nėštumas smile.gif priešingu atveju gal net sakytume - ai, labai nervinausi, tai ir nepasisekė 4u.gif

Gal ir taip. Tik vat aš ir sakau, kad dabar kai įvardijau tai žodžiais visos pradės galvoti aš čia jau rami ar dar ne. Tiesiog man atrodo kad tai pasamonės lygyje ir nėreikia ieškoti rami aš čia ar ne jau. Tiesiog tai matosi tik žmonėms iš šono. O gal aš ir klystu. Nežinau, tiesiog pastebėjau tokią tendenciją ir viskas.
Atsakyti
Man, kaip ir Daivai, irgi atrodo, kad sureikšminam mes tas ramybes neramybes ir ieškom š.....noj smegenų.
Man per 1-ą IVFą buvo ramu ramu, ir naiviai tikėjau, kad čia jau 100-procentinis reikalas. Per 2-ą - lipau sienom iš nervų, gulėjau ir žliumbiau per dienas. Per 3-ią - išvažiavau atostogauti, užsiėmiau malonesniais dalykais, kažkiek patrizniojau, o paskui galvą tiek susuko visai kiti rūpesčiai, kad net dėl nepavykusio IVFo nebepergyvenau.

Na ir ką? O rezultatas visus tris kartus buvo š...

Gal mums atrodo, kaip būna kai kažkas įvyksta - visada atsiranda žmonių, kurių sapnavo pranašingus sapnus, nujautė, "o aš sakiau, kad taip bus", pavėlavo į lėktuvą, kuris sudužo... bla bla bla.

Man jau ne kartą žmonės sakė - va pažiūriu į tave, o tu aiškiausiai nėščia lotuliukas.gif Tiesiog matosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 04 19, 13:12)

Man jau ne kartą žmonės sakė - va pažiūriu į tave, o tu aiškiausiai nėščia  lotuliukas.gif Tiesiog matosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Iš dalies sutinku. Gal ir yra kažkas nepaaiškinamo, bet daug ką mes ir pritempiam. Kai aš pastojau, tai sužinojau, kad tiek daug buvo žinojusių, nujautusių, sapnavusių, besimeldžiančių ir t.t., ir prisidėjusių prie to nemažai atsirado:) Kolegės, su kuriomis tikrai apie tai nekalbėjau ir jos tik nujaust galėjo, kad kažkas netaip, paskui pareiškė, kad čia jų darbas, nes jos per Kalėdas kažkokių burtų po mano kėdę pridėjo doh.gif lotuliukas.gif Kadangi natūraliai pastojau, daug kas sakė: nu va, atsipalaidavai, užsimiršai ir pasisekė, o kai stresuodavai, nieko gero. Ką atsipalaidavau, vyrą girdžiau vaistais, matavausi BT, dariausi ovuliacijos testus, ruošiausi IFV ir t.t., nieko aš neatsipalidavau. Kartais tos išvados 'pritempiamos".
Bet iš šlies, kaip sako Nendrė, gal kažkas ir matosi, šito nežinau.
Atsakyti
Merginos, greičiausiai aš nelabai aiškiai išsireiškiu. Aš nešneku apie tą suvokiamą ramybę, meditacijas kokias nors kad nusiramintumėm. Nešneku, kad va dabar jeigu nusiraminsim - tai ir pastosim. Jokiu būdu. Net nešneku, kad ant visų matosi tai. Ant kitų net nesimato. Turiu ir daugiau draugiu. Dvi iš jų jau po du vaikus turi. Nei vieno karto ant jų nemačiau kažkokių pasikeitimų. Sakau, kad ant kai kurių iš šalies matosi. Dėl to kad kai pastoja pradeda žmonės sakyti va aš mačiau, va aš žinojau - tas tai taip, bet čia visai ne tai. Aš turiu nuojautą. Daug kas turi intuiciją ir net labaig erai išlavintą. Garsiai niekada nesakau ko nors, nes mano manymu MANO INTUICIJA NĖRA TIEK IŠLAVINTA KAD GALĖČIAU ATSKIRTI KUR YRA NUOJAUTA, O KUR TIESIOG LABAI DIDELIS NORAS KAD TAIP BŪTŲ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 19 balandžio 2007 - 14:33