Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

As vakar irgi dziaugiausi. Buvau "apsipuosusi" Zalgirio atributika, tai garbes reikalas buvo su ja ir aukstai pakelta galva iseiti is Siemens arenos.
Visi man skamdavo "Rytas, Rytas!" ir "Uuuuuu!", as tik viena "Zalgiris, Zalgiris" lotuliukas.gif
Ta va. Dziaugiausi, kad gyva sveika grizau namo. Irgi jau sis tas.
Atsakyti
Euromergele, kai kalbėjom, aš irgi Kameneckį turėjau omeny ax.gif

Va čia yra rusiškas forumas, kur Kameneckis atsakinėja į klausimus Rusiškas forumas apie nevaisingumą - atsakinėja gydytojai

Man rodos prisiregistravus ir až galima parašyti.
Atsakyti
Sveikos,
Siame skyrelyje rasau piram karta. Mes jau du kartus vaziavome i Latvija EVG klinika.
Na dabar esu laukime, po savaites suzinosiu ar antras IUI sekmingas. Problema - vyro sperma labai prasta (daremes 2 IVF, bet nesekmingai)
Noriu paklausti, ar kam nors pavyko pastoti su donoro sperma, man jau atrodo tai neimanomas dalykas. ir, ar vis darote IUI su tuo paciu donoru, ar kiekviena karta renkates nauja?
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 05 18, 09:43)
vėliau duos mažą tokią kortelę, tu ją nešiosies su savim, kai eisi pas gydytoją, rašys viską į didžiają nėščiosios ir į mažąją, man davė kai buvo 14sav., bet šiaip parašyta ant tos kortelės, kad duoda nuo 28sav.

nuo 28 blink.gif Shiaip tai visoms duoda kazhkur nuo 12 savaites. O ta kortele kur tau dave tokia ruda, plona kaip shikpopieris? Bent jau ash, kai laukiausi Rutos, tokia gavau 12 savaite...tai kai gimdyti reikejo, ta kortele jau labai nekokios formos buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites visos,
As jau po gimdos nuotraukos, aciu dievui, pas mane atrodo viskas visai neblogai. Dziaugiuosi. Tai dabar jau nieko nebeliko, tik finiso tieisoji. Per jonines atsoksim vestuves, medaus menuo, ir manau rudeniop vyks pasiruosimai apvaisinimui. Tai tiek naujienu.
O kaipo kitoms mergaitems sekasi?
Pasigirkit, pasipasakokit!
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 06 16, 17:31)
Sveikos mergaites visos,
As jau po gimdos nuotraukos, aciu dievui, pas mane atrodo viskas visai neblogai. Dziaugiuosi. Tai dabar jau nieko nebeliko, tik finiso tieisoji. Per jonines atsoksim vestuves, medaus menuo, ir manau rudeniop vyks pasiruosimai apvaisinimui. Tai tiek naujienu.
O kaipo kitoms mergaitems sekasi?
Pasigirkit, pasipasakokit!
smile.gif

Labukas, labai dziaugiuosi, kad bent jau pas tave irgi viskas tvarkoje smile.gif
Linksmos sventes jums ir graziaus medaus menesio wub.gif

Mes bandysim laime su IVF....
Atsakyti
As taip pat linkiu sekmes ir tvirtybes-o kur darysi savo IVF ir pas ka? g.gif
Atsakyti
Sveikučiai,

Su vyru jau senai planuojame nėštumą, bet niekaip negaliu pastoti verysad.gif Aš ir vyras išsityrėme. Pasirodo aš sveika ir galiu pastoti, o vyras deja yra nevaisingas. Mums susilaukti mažylio vienintelė galimybė donoro sperma. Gal kas žinot daugiau ilformacijos apie tai. Kur būtų galimas apvaisinimas donoro sperma ir kiek kainuoja. Žinau, kad pas mus tai dar vis neįteisinta verysad.gif Tad rašykit ką apie tai žinot. Būsim dėkingi už informaciją
Atsakyti
Odma, negi isties paskutine viltis-donoras, juk galima bandyti iVF, ICSI.
Atsakyti
QUOTE(Odma @ 2007 07 26, 18:47)
Sveikučiai,

Su vyru jau senai planuojame nėštumą, bet niekaip negaliu pastoti verysad.gif Aš ir vyras išsityrėme. Pasirodo aš sveika ir galiu pastoti, o vyras deja yra nevaisingas. Mums susilaukti mažylio vienintelė galimybė donoro sperma. Gal kas žinot daugiau ilformacijos apie tai. Kur būtų galimas apvaisinimas donoro sperma ir kiek kainuoja. Žinau, kad pas mus tai dar vis neįteisinta verysad.gif  Tad rašykit ką apie tai žinot. Būsim dėkingi už informaciją

Na ir puiku, jei tik vyras sutinka. Šiaip merginos, kurios pastojo tokiu būdu, nelabai drįsta viešai rašyti, aš tau siūlyčiau galbūt čia arba į AŽ parašyti Mirėjai - jai donoro spermos nereikėjo, tačiau ji turi daug informacijos apie Latvijos, Rusijos klinikas, kur ir važiuoja mūsų merginos. Į Latviją ko gero patogiausia. Mirėja netgi yra buvusi ten klinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Odma @ 2007 07 26, 18:47)
Sveikučiai,

Su vyru jau senai planuojame nėštumą, bet niekaip negaliu pastoti verysad.gif Aš ir vyras išsityrėme. Pasirodo aš sveika ir galiu pastoti, o vyras deja yra nevaisingas. Mums susilaukti mažylio vienintelė galimybė donoro sperma. Gal kas žinot daugiau ilformacijos apie tai. Kur būtų galimas apvaisinimas donoro sperma ir kiek kainuoja. Žinau, kad pas mus tai dar vis neįteisinta verysad.gif  Tad rašykit ką apie tai žinot. Būsim dėkingi už informaciją

Sveikute, o jei ne paslapti kokia butent diagnoze pas vyra?
Musu diagnoze azoospermija, nors ir siulo daryti su donoro sperma, bet mes galime bandyti su savais TESA-ICSI. Aisku pastojimo procentu duoda super mazai..
Atsakyti
brangiausia

čia lankosi dauguma SM narių, kurios pasirinko gydymą LV

pigiausia

Buvau visose, tai jei kas bus įdomu- klausk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 26 liepos 2007 - 22:06