QUOTE(Odma @ 2007 07 26, 22:05)
Labai ačiū jums visoms už palaikymą
Mano vyrui buvo nustatyta diagnozė Aspermija. Tai reiškia, kad nėra nei vieno gyvo spermotozoido. Jei galit parašykit klinikų tinklalapius. Esame visiškoje neviltyje. Labai laukiam nesulaukiam savo mažylio 

Sveika,
Daiva teisi - jei tik vyras sutinka, taip pirmyn į Latviją

Paruosimas priklausys tada nuo to, kokia yra tavo sveikatos bukle vaisingumo klausimu. Jeigu viskas tvarkoje su reprodukciniais organais tsakant, tai manau bus atlieka IUI-inseminacija su donoro sperma, jeigu kazkas netvarkoj ir su tavimi..tada kitos galimos proceduros, cia jau tavo gydanti gydytoja turi pasakyti.
O pasiruosimas - tai taves paruosimas procedurai, kuri bus reikalinga, jeigu IUI, tai stimuliacija ir tada IUI Latvija.
Pirmiausia siulau tau su sitom ziniom kreiptis pas ginekologe (zinoma ne poliklinikos, nezinau kur jums pasake apie azoospermija? nesiule TESOS? genetiniu tyrimu?), jeigu nesi istirta, tai atlikti tyrimus, kad zinoti kokie procedura jums geriausia. tada kreiptis i Latvija del donorines spermos...kai pradesi sita kelia, viskas greit taps aisku
Niekas per viena diena nepasidaro cia....
O pasiruosimas - tai taves paruosimas procedurai, kuri bus reikalinga, jeigu IUI, tai stimuliacija ir tada IUI Latvija.
Pirmiausia siulau tau su sitom ziniom kreiptis pas ginekologe (zinoma ne poliklinikos, nezinau kur jums pasake apie azoospermija? nesiule TESOS? genetiniu tyrimu?), jeigu nesi istirta, tai atlikti tyrimus, kad zinoti kokie procedura jums geriausia. tada kreiptis i Latvija del donorines spermos...kai pradesi sita kelia, viskas greit taps aisku

QUOTE(Odma @ 2007 07 27, 10:52)
QUOTE(Odma @ 2007 07 26, 22:05)
Labai ačiū jums visoms už palaikymą
Mano vyrui buvo nustatyta diagnozė Aspermija. Tai reiškia, kad nėra nei vieno gyvo spermotozoido. Jei galit parašykit klinikų tinklalapius. Esame visiškoje neviltyje. Labai laukiam nesulaukiam savo mažylio 

O TESA irgi nieko nesurastų? Kai iškrapšto tiesiai iš fabrikėlio?

Ar jau tiksliai aišku kad ir ten nieko nėra?
QUOTE(Pelargonija @ 2007 07 27, 12:12)
O TESA irgi nieko nesurastų? Kai iškrapšto tiesiai iš fabrikėlio?

Pelargonija žinok dėl TESOS tai nežinau. Tiesiog vyrui ištyrė spermą ir pasakė, kad nėra jokių vilčių. Gal gali pasakyt kur galėčiau rasti daugiau informacijos apie TESA?
QUOTE(Odma @ 2007 07 27, 16:33)
Pelargonija žinok dėl TESOS tai nežinau. Tiesiog vyrui ištyrė spermą ir pasakė, kad nėra jokių vilčių. Skaičiau Bogdanskienės klinikos tinklalapyje, bet ten ne daug parašyta, gal žinai kur būtų galima daugiau rasti informacijos?
Odma, nera ten daugiau ka apie TESA ir skaityti
Kai nustatoma azoospermija, turbut pas jus tokia diagnoze kaip suprantu, tada reikia issiaiskinti kokios to priezastys, jeigu dar nebuvote, eikite pas androloga (Sruogis, Zilaitiene, ziurint kur daretes spermogramas ar kur gydotes), gausite siuntima i genetikos centra, jeigu genetikai patvirtins, kad tavo vyras yra visishkai nevaisingas - tada jau galesite naudotis ir donorine sperma, jeigu genetiniu priezasciu azoospermijai nera - jeigu pora pageidauja ir atkakliai siekia savo vaikelio galima padaryti diagnoztine TESA operacija (su narkoze zinoma) ir paziureti ar ten randama pavieniu spermatozoidu, jeigu randama..tada IVF+ICSI+TESA
Boruzele07
kaip gyvenate?

Boruzele07

QUOTE(euromergele @ 2007 07 29, 09:40)
Odma, nera ten daugiau ka apie TESA ir skaityti
Kai nustatoma azoospermija, turbut pas jus tokia diagnoze kaip suprantu, tada reikia issiaiskinti kokios to priezastys, jeigu dar nebuvote, eikite pas androloga (Sruogis, Zilaitiene, ziurint kur daretes spermogramas ar kur gydotes), gausite siuntima i genetikos centra, jeigu genetikai patvirtins, kad tavo vyras yra visishkai nevaisingas - tada jau galesite naudotis ir donorine sperma, jeigu genetiniu priezasciu azoospermijai nera - jeigu pora pageidauja ir atkakliai siekia savo vaikelio galima padaryti diagnoztine TESA operacija (su narkoze zinoma) ir paziureti ar ten randama pavieniu spermatozoidu, jeigu randama..tada IVF+ICSI+TESA
Boruzele07
kaip gyvenate? 

Boruzele07

Euromergele, ačiū už informaciją. Mano vyrui buvo nustatyta, kad dėl genetinių priežasčių yra nevaisingai, tai manau reikia iš karto ruoštis donorinei inseminacijai. Kaip tu manai?
per tuos išvažiuojamuosius seminarus kur buvo pernai didžiuosiuose miestuose, berods embriologė iš Bogdanskienės klinikos minėjo, kad bandė berods penkios poros Tesa, pirmas bandymas nė vienai nebuvo sėmingas, bet buvo antras arba trečias sėkmingas
euromergelė visuose seminaruose buvo, tai tikrai parašys, nes aš buvau tik vienam, tai gal ką maišau, bet kad po pirmo dėja niekam nepavyko tai tikrai
bet juk ir šiaip IVF sekmė apie 30%
euromergelė visuose seminaruose buvo, tai tikrai parašys, nes aš buvau tik vienam, tai gal ką maišau, bet kad po pirmo dėja niekam nepavyko tai tikrai
QUOTE(paiduke @ 2007 07 29, 21:03)
....embriologė iš Bogdanskienės klinikos minėjo, kad bandė berods penkios poros Tesa, pirmas bandymas nė vienai nebuvo sėmingas, bet buvo antras arba trečias sėkmingas
As skaiciau straipsni internete, jog Bagdonskienes klinikoj su TESA pagalba is trecio karto yra gimes vaikas...
Mes darysim TESA+IVF+ICSI - ir mum jau dabar duoda tik 10 % sekmes...
Sis straipsnis yra cia: http://www.ebibliote.../mtp_2005_3.pdf