Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Jeigu atlikote genetinius tyrimus (Genetikos centre arba Biomedicinos centre) ir buvo nustatytas nevaisingumas, tada taip, reikia ruostis donorinei inseminacijai 4u.gif

QUOTE(Odma @ 2007 07 29, 11:02)
...... Kaip tu manai?

Del TESA, per seminarus kitos istaigos nepristatinejo TESA statistikos tik embriologe is Bogdanskienes klinikos, tai zinokit kitu patirties ir nezinau. B pasakojo ir man asmeniskai apie viena pora, kuriems pas juos centre TESA pavyko tik is 3 karto, jie turi vaikeli.

Planuojanti, idomus straipsnis 4u.gif Kadangi nelabai ir prisimenu pristatytos statistikos per seminarus, tai sitas straipsniukas kazkam tikrai bus naudingas.

Manau, kad nevisi ir ryztasi net bandyti TESA, o ka jau kalbeti apie kokius 3-4-5 kartus, seima del finansiniu islaidu, vyrai del tokios proceduros... bet velgi, tai yra sansas 4u.gif Planuojanti..jums linkiu begalines sekmes wub.gif
Papildyta:
Tikrai pavyks 4u.gif

QUOTE(Odma @ 2007 07 29, 22:04)
... Taigi ruošiuosi apvaisinimui ir tikiuosi man pavyks nestuke.gif  Labai to norim

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 29, 22:24)
Planuojanti..jums linkiu begalines sekmes  wub.gif

Aciu labai uz palaikyma wub.gif

As silpnumo akimirka, kartais net pavydziu tokiems zmonem kaip Odma. Na ta prasme, kad viskas aisku, jog kelias vienas - donoras. O mano atveju bandysim mes tuos IVF'us ir galu gale vis vien galime prieiti prie donoro... Liudna... Bet cia tik silpnumo akimirka taip ilenda blogos mintys....

As vis vien kazkodel noriu tiketi, kad mums su vyru TURI pavykti...

Ir Odmai ir kitoms merginoms linkiu kuo didziausios sekmes siekiant mums visoms brangiausio gyvenime tikslo..
Atsakyti
smile.gif Planuojanti, perskaitei mano mintis...norejau tokius pacius zodzius parasyti paskutineje savo zinuteje, bet kazkaip neparasiau. Ir as kartais pagalvoju, kad kartais net pavydu tiems, kurie iskarto turi pasirinkti aisku kelia, nes cia duodiesi duodiesi vietoj ir net nenumanai kas bus toliau... smile.gif nu bet...kiekvienas einam savo keliu ir prieinam savo laiminga finisha 4u.gif

Atsakyti
[quote=Planuojanti,2007 07 29, 22:00]
Aciu labai uz palaikyma wub.gif

Ačiū už palaikymą ir sėkmę! Tikrai mums visoms jos labai reikės! Taip pat ir stiprybės! Visoms linkiu kuo geriausios kloties 4u.gif

Planuojanti
, nepasiduok pesimistin4m mintim
nono.gif Į priekį žiūrėk tik optimistiškai ir viskas tikiu tikrai bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 29, 23:09)
smile.gif Planuojanti, perskaitei mano mintis...norejau tokius pacius zodzius parasyti paskutineje savo zinuteje, bet kazkaip neparasiau. Ir as kartais pagalvoju, kad kartais net pavydu tiems, kurie iskarto turi pasirinkti aisku kelia, nes cia duodiesi duodiesi vietoj ir net nenumanai kas bus toliau... smile.gif nu bet...kiekvienas einam savo keliu ir prieinam savo laiminga finisha  4u.gif

vat vat.... Ir as jungiuosiu prie jusu kompanijos 4u.gif Gydytoja sviesiai tiesiai pasake " ieskokis donores". As net radau zmogu, kuris sutiko padeti, bet..... Neklausau proto, klausau sirdies ir eilini karta darysiuos IVF.......
Atsakyti
4u.gif mums dar donoru paslaugu nieks nesiule, bet puikiausiai suprantu, kad kodel klausai sirdies ir eilini karta ruosiesi daryti IVF. Gal ir yra viskam ribos, bet tos ribos mums ir priklauso smile.gif 4u.gif

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 07 30, 22:13)
...klausau sirdies ir eilini karta darysiuos IVF.......

Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Kaip matau manes labai laikete. smile.gif Grizau jau. Vestuves ir povestuvine kelione praejo kaip pasaka. Viskas buvo nuostabu. Esam dabar labai laimingi.
Paskaiciau visas jusu istorijas, ir pati prisiminiau, kad ir musu tai laukia. Laukia donoras. Bet sitam poelgiui dar nepasiruose, kaip vyras sako, kad reikia pasidziaugti vedybiniu gyvenimu. Bet greitu laiku, stimuliuosim ir vaziuosim i latvija. Mane jau gamta saukia, nestuke.gif

Gal siais metais taip pat bus planuojami susitikimai su gydytojais?

Sekmes visoms ir stiprybes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 08 05, 15:17)
Sveikos, mergaites,
Kaip matau manes labai laikete. smile.gif Grizau jau.

Sveika sugryzusi smile.gif
Zinoma dabar pasidziaukit vedybiniu gyvenimu, moraliskai pasiruoskit ir i musi, siekiant tikslo wink.gif
Tik nepamirsk prasinest, kaip tau sekasi toj Latvijoj, gal but ir as pabrukusi uodega tau is paskos leksiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 05 rugpjūčio 2007 - 20:03
QUOTE(Planuojanti @ 2007 08 05, 22:02)
Sveika sugryzusi  smile.gif
Zinoma dabar pasidziaukit vedybiniu gyvenimu, moraliskai pasiruoskit ir i musi, siekiant tikslo wink.gif
Tik nepamirsk prasinest, kaip tau sekasi toj Latvijoj, gal but ir as pabrukusi uodega tau is paskos leksiu  tongue.gif

Oi mergaites, nikeur nepabegsiu, tikrai nesitrauksiu is jusu draugijos. Viskas dar pries akis, tik tiek, kaip ir euromergele, sake, gerai is visos blogybes yra, tai, kad mes zinome kokiu keliu mums eiti.

Tai tiek. Sekmes visoms!
Atsakyti
kuku Boruzele biggrin.gif Sekmes keliaujant mirksiukas.gif visur mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 08 06, 16:35)
....Sekmes visoms!

Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės, kad nepasiduodat thumbup.gif . Už tokias pastangas tikrai bus atlyginta... Labai linkiu visoms sėkmės, labai nuoširdžiai.
Atsakyti
Papasakosiu tokią istoriją. Likau apšalus, nu nesuprantu tų vyrų psichologijos, nors tu ką. Tiksliau, kokie jie skirtingi g.gif

Pas vieną pažįstamą (gerokai vyresnio amžiaus) žiūrinėju nuotraukas. Turi dukrą ir sūnų. Žiūriu, bachūras toks visai neblogas blush2.gif (jau seniai tekinamo amžiaus), klausiu nieko blogo negalvodama, į ka panašus - į mamą ar į tėtį. Sako, į kaimyną. Aš akis išpučiu - kaip taip? O taip, sako. Kai su žmona išsiskyrė, daug sutapimų paaiškėjo, kad žmona bendravo su sekančiu vyru jau seniai.

Sakau, labai norint galima patikrinti teismo ekspertizės institute. Tik ar verta?

O, sako, nei nenoriu žinoti. Sako, aš jį auginau, ant rankų nešiojau, ir visai nenoriu žinoti kaip yra iš tikrųjų........
.................................................
Nesuprasi tų vyrų... tarp jaunesnių... nu tikrai nei vieno tokio nerastum g.gif

Atsakyti