Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Pelargonija @ 2007 08 22, 00:03)
Ir kai taip žmogus visai neima į galvą.... kažkaip iškrenta iš bendro vyrų būrio  g.gif

iš kur toks mastymas, kad visi vyrai vienodi (nu jau nebejuokausiu, kad visi kiaulės), ką apie moteris irgi gali pasakyt, kad vienodos blink.gif
nežinau, man seniai jau nekyla tokių minčių, kad visus suvienodinti, ir tai kas vienam svarbu, kitam gali būti ne mažiau svarbu, bet jis tą sprendžia kitokiu būdu ir tiek... o ir ne visi nori save ir kitus skaudinti, ypač po šitiek laiko... man tai normalus tas vyras blush2.gif
Atsakyti
Na, o aš tai likau sužavėta.
Galų gale, o kuo vaikai kalti už tėvų klaidžiojimus ir meiles-nemeiles.
Tiesiog aš apie vyrus iki šiol buvau daug blogesnės nuomonės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 08 22, 10:51)
Na, o aš tai likau sužavėta.
Galų gale, o kuo vaikai kalti už tėvų klaidžiojimus ir meiles-nemeiles.
Tiesiog aš apie vyrus iki šiol buvau daug blogesnės nuomonės  g.gif

valio, kaip matai niekada nevėlu keisti savo mastymą mirksiukas.gif ypač į gerąją pusę ax.gif
Atsakyti
Pelargonija, mano giminėj buvo toks atvejis, kad viena mano teta trečio vaiko susilaukė nuo meilužio.Vyras tai žinojo, bet vis tiek tą vaiką mylėjo kaip savo.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 08 22, 13:03)
Pelargonija, mano giminėj buvo toks atvejis, kad viena mano teta trečio vaiko susilaukė nuo meilužio.Vyras tai žinojo, bet vis tiek tą vaiką mylėjo kaip savo.

Tai subrendusios šeimos ir protingo vyro atvejis. Ir moteriškė apsukri - ko čia snausti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 22 rugpjūčio 2007 - 12:23
Sveikos merginos smile.gif Vakar Londono laikrastyje radau skelbima, kad vienoje klinikoje nemokamai daromas IVF (apmokami vaistai ir proceduros) toms, kurios pasiruosusios tuo paciu tapti kiausineliu donoremis. Zodziu stimuliuojiesi savo IVF-ui, ir kelis kiausinelius atiduodi. g.gif Esu pati kazkada susimasciusi ar galeciau, ar noreciau ir taip toliau, bet galbut toms, kurios neturi daug pinigu tai butu savotiska iseitis? Del daugiau informacijos paskaitykite cia:

http://www.ivf.org.u.....F9951550871A}

4u.gif
Atsakyti
Klausimas Opti ir kitoms merginoms. Ar taptumete kiausineliu donoremis, jei IVF tokiu atveju butu nemokamas? g.gif
Atsakyti
Dabar aš manau, kad taip blush2.gif Bet pagal tos klinikos reiklavimus as netikciau pagal metus. Bet jei man būtų maziau nei 35, manau matyciau tame savo išeitį. smile.gif
Atsakyti
Taip duočiau.
Atsakyti
Jeigu netureciau kitos galimybes finansines pasidaryt IVF, greiciausiai kad sutikciau 4u.gif

QUOTE(Sicily @ 2007 08 23, 11:38)
Ar taptumete kiausineliu donoremis, jei IVF tokiu atveju butu nemokamas?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 08 23, 10:51)
Sveikos merginos smile.gif Vakar Londono laikrastyje radau skelbima, kad vienoje klinikoje nemokamai daromas IVF (apmokami vaistai ir proceduros) toms, kurios pasiruosusios tuo paciu tapti kiausineliu donoremis. Zodziu stimuliuojiesi savo IVF-ui, ir kelis kiausinelius atiduodi.  g.gif  Esu pati kazkada susimasciusi ar galeciau, ar noreciau ir taip toliau, bet galbut toms, kurios neturi daug pinigu tai butu savotiska iseitis? Del daugiau informacijos paskaitykite cia:

http://www.ivf.org.u.....F9951550871A}

4u.gif

Super idėja, tik gaila Lietuvoje neįmanoma pritaikyti, aš mielai sutikčiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 08 23, 12:14)
Super idėja, tik gaila Lietuvoje neįmanoma pritaikyti, aš mielai sutikčiau blush2.gif  4u.gif

O kodel neimanoma pritaikyti? Lietuvoje uzdrausta tik spermos donoryste, ne kiausialasciu. Daug kas iesko donoriu ir LT.
Atsakyti