Kiek supratau, tai čia eina kalba apie kiaušialasčių donorystę.
Ir vėl, ar kiaušialastė yra gyvybė? Apie tai jau daug buvo kalbėta.
QUOTE(Veronika @ 2007 08 23, 16:32)
Ir aš taip galvoju.Gal jei jau turėčiau bent vieną savo vaiką, gal ir sutikčiau tapti donore, bet tik artimai giminaitei, pvz., seserei.
Manau, kad savo seseriai donorė būti negalėtai

QUOTE(tikiu @ 2007 08 23, 16:51)
Sesės neturiu, bet jei ir turėčiau vis tiek turbūt neatiduočiau. Man gyvybė (na gal kaiušialąstė ne gyvybė, bet ...) yra šventas reikalas ir kitiems nevalia naudotis tuo kas man priklauso. Vat ir apsireiškiau su savo egoizmu

QUOTE(Orchidėja @ 2007 08 23, 15:43)
Kiek supratau, tai čia eina kalba apie kiaušialasčių donorystę.
Truputi terminus ir savokas sumaisei

Visada diskusija buvo, ar embrionas yra gyvybe

QUOTE(Orchidėja @ 2007 08 24, 08:11)
Jo, nesu iškalbi, nemoku kartais tiksliai išsireikšti , o ypač terminuose 
Papildyta:

Papildyta:
Ne iskalbume reikalas. Reikejo arba studijuoti biologija (medicina), arba po truputi ir cia gal ka suzinosi

O gal geriau ir nesuzinoti. Gal greiciau issispres tavo problema, negu pradesi gaudytis

Bet kokiu atveju - sekmes.
QUOTE(Sicily @ 2007 08 23, 11:38)
Klausimas Opti ir kitoms merginoms. Ar taptumete kiausineliu donoremis, jei IVF tokiu atveju butu nemokamas? 

Šiuo metu sutikčiau...
tik klausimas juk retorinis ,ar ne...???
SVEIKUTES
Man teko buti kiausineliu donorei, nesigailiu del to taciau man vis tiek nepasiseke
taciau dziaugiuosi, kad kazkam padejau

Man teko buti kiausineliu donorei, nesigailiu del to taciau man vis tiek nepasiseke

QUOTE(cita @ 2007 08 25, 11:44)
SVEIKUTES
taciau dziaugiuosi, kad kazkam padejau 

Cita, papasakok daugiau apie tai:kokioje šalyje buvai donore, kokie kriterijai norint tapti donore, kiek už tai mokama.Aišku, jei nori apie tai pasakoti.
SVEIKUTES DAR KARTA
Donore sutikau buti, pasiule gydytoja, sake tie zmones visas islaidas apmokes, man nieko nekainavo finansiskai. Ispunktavo man 13, jie buvo super, tris idejo man, o likusieji... Tai va, man nepavyko tapti
bet padejau kazkam kitam...Gavau tik padeka zodziais is gydytoju. Informacijos jokios neteikia, tai konfidencialu. Jei norite suzinoti, ar ryzciausi kitam tokiam poelgiui, tai nemanau kol kas. Vistiek manau taip, kad geriausi buvo ideti ne man. Ka cia ir bekalbeti, juk viska valdo pinigai...

Donore sutikau buti, pasiule gydytoja, sake tie zmones visas islaidas apmokes, man nieko nekainavo finansiskai. Ispunktavo man 13, jie buvo super, tris idejo man, o likusieji... Tai va, man nepavyko tapti