Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Kiek supratau, tai čia eina kalba apie kiaušialasčių donorystę.
Ir vėl, ar kiaušialastė yra gyvybė? Apie tai jau daug buvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 08 23, 16:32)
Ir aš taip galvoju.Gal jei jau turėčiau bent vieną savo vaiką, gal ir sutikčiau tapti donore, bet tik artimai giminaitei, pvz., seserei.

Manau, kad savo seseriai donorė būti negalėtai g.gif visgi giminystės ryšiai.
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 08 23, 16:51)
Manau, kad savo seseriai donorė būti negalėtai  g.gif visgi giminystės ryšiai.

Sesės neturiu, bet jei ir turėčiau vis tiek turbūt neatiduočiau. Man gyvybė (na gal kaiušialąstė ne gyvybė, bet ...) yra šventas reikalas ir kitiems nevalia naudotis tuo kas man priklauso. Vat ir apsireiškiau su savo egoizmu blush2.gif Šiaip nesu tokia, kaip sakoma žaislais dalinuosi, bet vat šitam reikale schmoll.gif
Atsakyti
Butinai apsvarstyciau. Ko gero. Nors dar nenusirasiau saves pinigeliu pasirupinimo reikaluose. Bet visus budus bandau apsvarstyti ir ivertinti.
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 08 23, 15:43)
Kiek supratau, tai čia eina kalba apie kiaušialasčių donorystę.
Ir vėl, ar kiaušialastė yra gyvybė? Apie tai jau daug buvo kalbėta.

Truputi terminus ir savokas sumaisei 4u.gif
Visada diskusija buvo, ar embrionas yra gyvybe smile.gif Kiausialaste - tai kas? "Antros" puses gi nera. Per kiekviena cikla min. po 1 kiausialaste "palaidoji".
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 08 24, 08:11)
Jo, nesu iškalbi, nemoku kartais tiksliai išsireikšti , o ypač terminuose smile.gif
Papildyta:

Ne iskalbume reikalas. Reikejo arba studijuoti biologija (medicina), arba po truputi ir cia gal ka suzinosi 4u.gif Pries pora metu ir as supratimo neturejau, kuo skiriasi folikulas, kiausialaste, embrionas ir blastocista lotuliukas.gif
O gal geriau ir nesuzinoti. Gal greiciau issispres tavo problema, negu pradesi gaudytis bigsmile.gif
Bet kokiu atveju - sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 08 23, 11:38)
Klausimas Opti ir kitoms merginoms. Ar taptumete kiausineliu donoremis, jei IVF tokiu atveju butu nemokamas?  g.gif

Šiuo metu sutikčiau...
tik klausimas juk retorinis ,ar ne...???
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
Man teko buti kiausineliu donorei, nesigailiu del to taciau man vis tiek nepasiseke verysad.gif taciau dziaugiuosi, kad kazkam padejau wub.gif
Atsakyti
manau,kad as irgi galeciau tapt kiausineliu donore,tik nelabai noreciau artimam zmogui schmoll.gif ,man kazkaip geriau butu nematyt to vaiko,kad paskui negalvociau,kad mano ir pan schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cita @ 2007 08 25, 11:44)
SVEIKUTES 4u.gif
Man teko buti kiausineliu donorei, nesigailiu del to taciau man vis tiek nepasiseke verysad.gif taciau dziaugiuosi, kad kazkam padejau wub.gif

Cita, papasakok daugiau apie tai:kokioje šalyje buvai donore, kokie kriterijai norint tapti donore, kiek už tai mokama.Aišku, jei nori apie tai pasakoti.
Atsakyti
SVEIKUTES DAR KARTA 4u.gif
Donore sutikau buti, pasiule gydytoja, sake tie zmones visas islaidas apmokes, man nieko nekainavo finansiskai. Ispunktavo man 13, jie buvo super, tris idejo man, o likusieji... Tai va, man nepavyko tapti nestuke.gif verysad.gif bet padejau kazkam kitam...Gavau tik padeka zodziais is gydytoju. Informacijos jokios neteikia, tai konfidencialu. Jei norite suzinoti, ar ryzciausi kitam tokiam poelgiui, tai nemanau kol kas. Vistiek manau taip, kad geriausi buvo ideti ne man. Ka cia ir bekalbeti, juk viska valdo pinigai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 26 rugpjūčio 2007 - 17:15
Cita,
Sudetinga situacija...Nezinau, bet turbut tau labai norisi suzinoti, kaip ten buvo toliau...
Na, o kad viska valdo pinigai tai nieko naujo...Juk kazin kiek butu tu gerieciu, kurios kiausialastes tiesiog dovanotu...Kazin ar taptume donoremis, jei nereiktu pinigeliu IVF-ams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 26 rugpjūčio 2007 - 17:15