Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 08 23, 12:14)
Super idėja, tik gaila Lietuvoje neįmanoma pritaikyti, aš mielai sutikčiau blush2.gif  4u.gif

Tai ka teks kraustytis i Londona. ax.gif ax.gif ax.gif As irgi sutikciau.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 08 23, 13:26)
O kodel neimanoma pritaikyti? Lietuvoje uzdrausta tik spermos donoryste, ne kiausialasciu. Daug kas iesko donoriu ir LT.

Gal būt, bet vargu ar sutiktų apmokėti visą IVF - o kainą kartu su vaistais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 08 23, 12:26)
O kodel neimanoma pritaikyti? Lietuvoje uzdrausta tik spermos donoryste, ne kiausialasciu. Daug kas iesko donoriu ir LT.

Bet neoficialiai.Ir kiausialastes donorei-uz tai nemokamo IVF niekas neatlieka.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 08 23, 12:29)
Bet neoficialiai.Ir kiausialastes donorei-uz tai nemokamo IVF niekas neatlieka.

O kiek moka donorei? Ar kas nors zino? Rusijoje tikrai moka, bet kiek nerandu info...donores suradimas ir paruosimas Ava Peter kainuoja 6000 Lt, bet tikrai ne visi pinigai atitenka donorei g.gif As cia siaip teoriskai svarstau, kiek kartu reiktu buti donore, kad uztektu pinigu savam IVF'ui...
Atsakyti
A va čia pasireiškia mano egoizmas blush2.gif neatiduočiau nei vienos schmoll.gif Dar būtų bajeris, kad pati nepastojai, o kažkas su tavosiom pastojo.... nu jau ne.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 23, 12:49)
A va čia pasireiškia mano egoizmas  blush2.gif  neatiduočiau nei vienos  schmoll.gif Dar būtų bajeris, kad pati nepastojai, o kažkas su tavosiom pastojo.... nu jau ne.

Zinok, ir as neatiduociau. Labai jau man gaila genetines info, kuri yra mano kiausialasteje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 08 23, 14:00)
Zinok, ir as neatiduociau. Labai jau man gaila genetines info, kuri yra mano kiausialasteje  ax.gif

O man net būtų džiugu žinot, kad turiu ir kitų palikuonių, na tikrai bent jau dabar taip atrodo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 08 23, 13:04)
O man net būtų džiugu žinot, kad turiu ir kitų palikuonių, na tikrai bent jau dabar taip atrodo g.gif  4u.gif

o mane kai tik shita mintis labiausiai ir gasdina...mano vaikai o pasauli vaikshto, bet is tikro vaikai ne mano unsure.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad kai turi pinigų IVF kitaip mąstosi g.gif
Negi geriau tada visą gyvenimą pragyventi be vaikų?
Atsakyti
Šiuo metu ir aš sutikčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 23, 13:49)
A va čia pasireiškia mano egoizmas  blush2.gif  neatiduočiau nei vienos  schmoll.gif Dar būtų bajeris, kad pati nepastojai, o kažkas su tavosiom pastojo.... nu jau ne.

Ir aš taip galvoju.Gal jei jau turėčiau bent vieną savo vaiką, gal ir sutikčiau tapti donore, bet tik artimai giminaitei, pvz., seserei.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 08 23, 16:32)
Ir aš taip galvoju.Gal jei jau turėčiau bent vieną savo vaiką, gal ir sutikčiau tapti donore, bet tik artimai giminaitei, pvz., seserei.

aš kaip tik sutikciau geriau nepazystamiems atiduoti, nes kitaip bijočiau prisirišimo prie nesavo vaikelio... blush2.gif Man išvis geriausiai būtų, - atiduodi dalį kiaušalasciu, jeigu gerai išsistimuliavo, ir toliau nieko nežinau apie juos wub.gif

aišku, donoru tapciau tik su salyga, kad ir man reikia IVF. bent jau dabar man taip atrodo smile.gif
Atsakyti