Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 05, 17:24)
as irgi pastebejau...bet juk ju daugybe yra  g.gif kazin po kelias jos budi g.gif

kazin, kad tik ukiskai nesusiutu  blush2.gif

Mane siuvo. Kiek įmanydama ramino, stengėsi viską padaryti kuo greičiau, kad mažiau reikėtų kentėti. Vienu žodžiu, jei reikėtų "kartoti", tai tikrai norėčiau su tokia akušere vėl turėti reikalų. Esu jai dėkinga ...
Atsakyti
gimdziau pas gyd Anuzi, kadangi nesitariau, o suzinojau kad jis dirba tai ir paprasiau jo, daviau 200lt (na mano pazystama ten dirba dar tai tiek ir sake) ir tai nelabai norejo paiimt, bet buvau super prieziuroje, vaikotis buvo galvyte pakreipes tai neleido gimdyt ir aciu jam uz tai, nes kaip domarkas ir anuzis pasake - buciau perplysus ir vistiek buciau neisgimdziu 4620g 55cm. o as 165 smile.gif
Antra tikrai gimdysiu vel pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 05 05, 22:09)
Mane siuvo. Kiek įmanydama ramino, stengėsi viską padaryti kuo greičiau, kad mažiau reikėtų kentėti. Vienu žodžiu, jei reikėtų "kartoti", tai tikrai norėčiau su tokia akušere vėl turėti reikalų. Esu jai dėkinga ...

pridejau ja irgi prie variantu, bet smagu butu, kad vaistu suleistu pries siuvant, o ne ramintu ar greiciau siutu g.gif

reiks pradet kazkaip ieskot dabar tu akuseriu telefonu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 04, 16:58)
bet vat gera akusere rasti yra menas 4u.gif

mamytes, neapsirikit su akuserem blush2.gif juk ne akuseres yra galutinis zodis, o gydytojo mirksiukas.gif gerai, jeigu viskas vyksta sklandziai, o jeigu komplikuotas gimdymas , kaip man doh.gif buvau susitarus su pazistama akusere, budejo Bimbiene, vat jeigu ne Domarkas, tai buciau turejus vaika su traumuotom smegenim (na, man taip paskui paaiskino), nes nei akusere, nei Bimbiene nemate, kad vaikas netaisyklingai isistates (veidu i virsu) ir yra labai didelis (echoskopas rode 4,2kg, o gimem 4,418kg) kankino kankino mane, o as daugiau nieko neprisimenu, tai MB pasakojo, kad atejo i gimdykla Domarkas ir extra isveze daryt CP ir dar "atrase" Bimbienei doh.gif smile.gif Po gimdymo man jis paaiskino ,kad nebuciau pagimdzius, o jeigu buciau, tai tureciau traumuota vaika... blink.gif
nu va, ir pazistama akusere... blush2.gif
aisku, koks gydytojas pats geriausias vienam, tai kitam gal jis pats blogiausias tongue.gif mano atveju Domarkas man labai padejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Shypsenele*: 06 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(*Shypsenele* @ 2010 05 06, 18:18)
mamytes, neapsirikit su akuserem blush2.gif  juk ne akuseres yra galutinis zodis, o gydytojo  mirksiukas.gif  gerai,  jeigu viskas vyksta sklandziai, o jeigu komplikuotas gimdymas , kaip man  doh.gif  buvau susitarus su pazistama akusere, budejo Bimbiene, vat jeigu ne Domarkas, tai buciau turejus vaika su traumuotom smegenim (na, man taip paskui paaiskino), nes nei akusere, nei Bimbiene nemate, kad vaikas netaisyklingai isistates (veidu i virsu) ir yra labai didelis (echoskopas rode 4,2kg, o gimem 4,418kg) kankino kankino mane, o as daugiau nieko neprisimenu, tai MB pasakojo, kad atejo i gimdykla Domarkas ir extra isveze daryt CP ir dar "atrase" Bimbienei  doh.gif  smile.gif Po gimdymo man jis paaiskino ,kad nebuciau pagimdzius, o jeigu buciau, tai tureciau traumuota vaika...  blink.gif
nu va, ir pazistama akusere...  blush2.gif
aisku, koks gydytojas pats geriausias vienam, tai kitam gal jis pats blogiausias  tongue.gif  mano atveju Domarkas man labai padejo  4u.gif

niekas ir nesako, kad akusere taria galutini zodi...mes tikimes, kad viskas bus gerai, gimdymas bus sklandus ir akusere mumis islaviruos be plysimu, o jei plysim graziai susius ir pan. 4u.gif
Atsakyti

jei tikimasi, kad viskas bus ok-kam tartis su akusere??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(azi @ 2010 05 07, 11:59)
jei tikimasi, kad viskas bus ok-kam tartis su akusere??? bigsmile.gif

tai jei viskas tvarkoj gali ir prie suklio gimdyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 05 05, 10:49)
dAR VIENA NUOSTABI, PROFESIONALI AKUŠERĖ - Albina (pavardė iš J raidės). Ji jau vyresnio amžiaus, bet labai paprasta, "ūkiška" ir švelni.

Jei gerai atsimenu,tai JACIKEVIČIENĖ.Aš ir pas ją gimdžiau,tai labai gerą įspūdį paliko smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Esu naujai prisiregistravus nestuke.gif . Todel dar nelabai susigaudau kas ir kur blush2.gif . Todel labai prasau nepykit, jei savo klausimus uzduodu, ne ten kur tureciau. Jei papuoliau ne ten, tuomet prasyciau nukreipti, i tinkama vietele. Labai domina ar Siauliu gimdymo namuose leidzia leliukus rengti savo atsiveztais rubeliais, ar tik valdiskus naudoja? Aciu uz suteikta informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux0520: 11 gegužės 2010 - 11:38
QUOTE(vilmux0520 @ 2010 05 11, 12:30)
Labukas visoms. Esu naujai prisiregistravus  nestuke.gif . Todel dar nelabai susigaudau kas ir kur blush2.gif . Todel labai prasau nepykit, jei savo klausimus uzduodu, ne ten kur tureciau. Jei papuoliau ne ten, tuomet prasyciau nukreipti, i tinkama vietele. Labai domina ar Siauliu gimdymo namuose leidzia leliukus rengti savo atsiveztais rubeliais, ar tik valdiskus naudoja? Aciu uz suteikta informacija.

Leidžia jei jie išplauti ir išlyginti.
Bet aš jums patariu neskubėti rengti tais naminiais rūbais. suspėsite. Ligoninės rūbeliai yra labai geros kokybės ir seselės juos keičia kiekvieną rytą.
Tik savo vilnones kojinytes reikia turėti ir pampersus.
Aš irgi buvau pasiryžusi savais rūbais rengti, bet visas tris dienas savų nenaudojau.
Be to dar paskui turėsit saugoti, kad nesumaišytų jūsų rūbų su valdiškais. O po gimdymo patikėkite, tikrai neturėsite pradžioje sveikatos perrenginėti savo lėlytę.
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 05 11, 12:34)
Bet aš jums patariu neskubėti rengti tais naminiais rūbais. suspėsite. Ligoninės rūbeliai yra labai geros kokybės ir seselės juos keičia kiekvieną rytą.
Aš irgi buvau pasiryžusi savais rūbais rengti, bet visas tris dienas savų nenaudojau.
Be to dar paskui turėsit saugoti, kad nesumaišytų jūsų rūbų su valdiškais. O po gimdymo patikėkite, tikrai neturėsite pradžioje sveikatos perrenginėti savo lėlytę.

Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 05 11, 12:34)

Kaip tai geros kokybės blink.gif Na, mes kur gavome tai tragiški buvo...kieti, šiurkštūs ir dar maži verysad.gif Mums iškart patarė savo rūbeliais rengt, nes mano mažylis gimė 4,9kg ir dar plačių pečių...dėl to tiko pvz. NEXT dydis 3-6 men( ant etiketės taip rašo) doh.gif Rūbelių nelyginau, esu prieš lyginimą cool.gif
Papildyta:
Ir šiaip, juk norisi foto pasidaryti...pirmą dieną nevilkome savo rūbelių, tai nuotraukos tarsi iš sovietinių laikų verysad.gif Įsivaizduokit: maži , nuskalbtų spalvų rūbeliai..per maža, kieta kaip skarda kepurytė ...sulopyta , lopas ant lopo, nuskalbto rašto kaldrytė verysad.gif Na tragiška..o aplinka tokia graži, viskas nauja, švaru..pasijaučiau kaip heroje kokiame filme apie karą biggrin.gif
Atsakyti