Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 11, 12:50)
Kaip tai geros kokybės blink.gif  Na, mes kur gavome tai tragiški buvo...kieti, šiurkštūs ir dar maži verysad.gif Mums iškart patarė savo rūbeliais rengt, nes mano mažylis gimė 4,9kg ir dar plačių pečių...dėl to tiko  pvz. NEXT dydis 3-6 men( ant etiketės taip rašo) doh.gif Rūbelių nelyginau, esu prieš lyginimą cool.gif
Papildyta:
Ir šiaip, juk norisi foto pasidaryti...pirmą dieną nevilkome savo rūbelių, tai nuotraukos tarsi iš sovietinių laikų verysad.gif Įsivaizduokit: maži , nuskalbtų spalvų rūbeliai..per maža, kieta kaip skarda kepurytė ...sulopyta , lopas ant lopo, nuskalbto rašto kaldrytė verysad.gif  Na tragiška..o aplinka tokia graži, viskas nauja, švaru..pasijaučiau kaip heroje kokiame filme apie karą biggrin.gif

Na ziuriu, kiek mamyciu tiek ir nuomoniu bus g.gif . Nusprendziau isidet, isidesiu. O tada ziuresiu pagal situacija. O kiek pilnu komplektuku gali prireikti? Ar pakaks kiekvienai dienai po viena?
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2010 05 11, 13:13)
Na ziuriu, kiek mamyciu tiek ir nuomoniu bus g.gif . Nusprendziau isidet, isidesiu. O tada ziuresiu pagal situacija. O kiek pilnu komplektuku gali prireikti? Ar pakaks kiekvienai dienai po viena?

Oj , manes tai geriau šito neklauskit lotuliukas.gif Aš ne šiaulietė ir dar prieš tai pataloginiame pagulėjau, tai buvau paruošusi dideliausią tašę su trijų dydžių rūbeliais..nors prognozavo didelį vaikiuką, bet ne tokį doh.gif o be to echoskopai klysta..tai buvau tiek rūbelių įsidėjus, kad trim būtų užtekę...Su vaikiuku penkias dienas pragulejom ligoninėje..tai užteko kokių trijų komplektų g.gif Kažkaip nesusitepėm per daug....juk jeigu koks atvejis, kad pritrūkot, iš bėdos ir valdiški tiks, kad tik neplikas vaikas biggrin.gif Aš tik atsimenu kad mums su kepurytėm buvo "striuka",nes reikiamo dydžio tik vieną turėjau, visos kitos mažos..tai ploviau ir džiovinau palatoj..
O dėl skirtingų nuomonių tai pritariu drinks_cheers.gif Pavyzdžiui merginos minėjo, kad maistas tragiškas...o man labai patiko ir tiko , nors gulėjau tikrai netrumpai- dvi savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 11, 13:28)
Oj , manes tai geriau šito neklauskit lotuliukas.gif Aš ne šiaulietė ir dar prieš tai pataloginiame pagulėjau, tai buvau paruošusi dideliausią tašę su trijų dydžių rūbeliais..nors prognozavo didelį vaikiuką, bet ne tokį doh.gif o be to echoskopai klysta..tai buvau tiek rūbelių įsidėjus, kad trim būtų užtekę...Su vaikiuku penkias dienas pragulejom ligoninėje..tai užteko kokių trijų komplektų  g.gif Kažkaip nesusitepėm per daug....juk jeigu koks atvejis, kad pritrūkot, iš bėdos ir valdiški tiks, kad tik neplikas vaikas  biggrin.gif Aš tik atsimenu kad mums su kepurytėm buvo "striuka",nes reikiamo dydžio tik vieną turėjau, visos kitos mažos..tai ploviau ir džiovinau palatoj..
O dėl skirtingų nuomonių tai pritariu drinks_cheers.gif Pavyzdžiui merginos minėjo, kad maistas tragiškas...o man labai patiko ir tiko , nors gulėjau tikrai netrumpai- dvi savaites ax.gif

o siaip antras gimdymas tau sunkesnis ar ne ax.gif matau irgi po nemazo tarpo gimdei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 11, 17:26)
o siaip antras gimdymas tau sunkesnis ar ne ax.gif matau irgi po nemazo tarpo gimdei ax.gif

Sunkesnis, tik dėl to , kad sąrėmiai buvo ilgenį laiką..Pirmą pagimdžiau per keturias, o antrąjį - per aštuonias val. ax.gif Tiesiog išvargau ..kai stumt reikėjo - prireikė valios jėgų susikaupti ir nepasiduoti biggrin.gif Bet su antruoju buvau geriau pasiruošusi ir fiziškai ir morališkai. Ir po pačio gimdymo buvo lengviau, gal dėl to , kad žinojau kas ir kaip, o gal ir dėl to kad nesiuvo, iškart galėjau sėdėti g.gif
Savotiškai kiekvienas gimdymas kitoks:kitaip ir sunkiau ir lengviau, bet bendroj išvadoj- antrasis buvo lengvesnis 4u.gif
Atsakyti
galutinai suprendziau -su niekuom nesitarsiu, tikiuosi, kad akusere bus gerai, kaip tavo ir neplysiu ir nekarpys manes ir nelopys...viskas eis kaip is pypkes ax.gif nors prognozuoja dideli leliuka, bet tikiuos taip nebus bigsmile.gif
Atsakyti
as veziausi i ligonine tik viena komplektuka rubeliu,kad tureciau parsivezt su kuom 4u.gif nemanau,kad blogi ligonines rubeliai,nieko vaikui neatsitiks,kad keleta dieneliu pabus su valdiskais.spesit dar pripuost,grazint savo vaikucius.o ir naktiniai man valdiski tiko ir patiko mirksiukas.gif kiekviena diena svarius duoda,o ko daugiau reikia? tongue.gif o del gimdymo,tai sakykit,kad viskas bus gerai,tai ir bus taip.svarbiausia nusiteikt tam optimistiskai,nusiramint pries gimdyma,kad leliukus sutiktumet ramybeje.juk visos musu emocijos persiduoda kleckiukam.pagimdai ir pasimirsta tas skausmas mirksiukas.gif sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
aš irgi nieko neturiu prieš valdiškus rūbelius drinks_cheers.gif dydis geras, nėra grožio, bet nesuplyšę. tik šliaužtukai ne su knopkytėm, o su raišteliais, bet kiek čia tų dienų teguli GN, galima ir paraišioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 05 11, 22:55)
aš irgi nieko neturiu prieš valdiškus rūbelius  drinks_cheers.gif dydis geras, nėra grožio, bet nesuplyšę. tik šliaužtukai ne su knopkytėm, o su raišteliais, bet kiek čia tų dienų teguli GN, galima ir paraišioti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gimdziau antra pries 8 men, buvau isidejus tik kepurute ir kojinytes. manau kad galima laisvai apsieit ir su ligonines rubais.. nebent esate aukstuomenes dama tai gal ir sokas bus pamacius nuskalbtus rubelius doh.gif

antra diena man vyras atveze rubeliu ko reikejo. aisku net kepuryte pasiemiau per maza, nes pirmoji gime mazute.antras visu kilogramu didesnis buvo ax.gif

mielosios nepergyvenkit, viskas issispres savaime, laikom kumstukus uz jusu sveikata 4u.gif
Atsakyti
nu nesuprantu as tokiu issireiskimu, - tik aukstuomenes dama gali pasiurpti nuo nuskalbtu rubu????? gal nevala ir nepasiurps, o paprasta svari moteriske, savo katik gimusi kudiki noretu apgaubti malonia, svaria ir jaukia aplinka. As ir pirmaja rengiau tais valdiskais, nieko, bet si kart pasiimsiu savus, nes tikrai tie valdiski kieti kaip ragas, nemalonus.
kodel reikia smerkti tas, kurios nori patogumo ir malonios aplinkos, vienu is svarbiausiu jos gyvenimo momentu. Taip zinom, senovei bulviu lauke gimdydavo, tai gal nebesenove? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke: 13 gegužės 2010 - 09:06
QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 08, 20:15)
tai jei viskas tvarkoj gali ir prie suklio gimdyt laugh.gif

sutinku biggrin.gif
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 13, 09:59)
nu nesuprantu as tokiu issireiskimu, - tik aukstuomenes dama gali pasiurpti nuo neskalbtu rubu?????

tamsta, isiskaityk i posta, kuri cituoji mirksiukas.gif Ten rasoma NUSKALBTU, t.y. pablukusiu ir pan, bet svariu 4u.gif
Atsakyti
ribuliuoja akys matyt paskutinem dienom nestuke.gif , kol skaiciau paciai minciu kilo, kad dave visada skalbtus, bet istiesu jau labai labai valdiskus.
Atsakyti