Įkraunama...
Įkraunama...

Dvi savaitės darželyje, dvi - serga.....

QUOTE(vikix @ 2005 04 24, 16:14)
O sirgo šiaip sloga, kosulys ar rimtom ligom? Nes mes irgi lankom nuo vasaros, tai irgi tų ligelių parsinešam cry.gif , bet dažniausiai tai sloga ir kosulys... todėl laukiam vasaros ir žiūrėsim kaip čia bus toliau  g.gif

dazniausia - sloga, kosulys. kuo toliau - tuo sunkiau. buvo ausu uzdegimas, isssioperavom suvešėjusius polipus, dabar dažnai kartojasi angina. cry.gif ir kada tai baigsis doh.gif
Atsakyti
Vieną kartą - sausio mėn. Buvo inkstų geldelių uždegimas.
Atsakyti
Maniškis šiemet sirgo pūlinga angina, bronhitu ir gripu. Praktiškai visos ligos sekė viena po kitos šį ankstyvą pavasarį (greičiau vėlyvą žiemą... ax.gif ). O bendari paėmus tai tikrai nedaug sirgom iš visų šių metelių apie keturias savaites tik darželio nelankėm. Aišku visokiu pakosėjimų ir paslogavimų buvo, bet tokie nežymūs.
Atsakyti
Gyriausi gruodžio mėnesį, kad mano vaikinas, nuo rudens lankantis darželį sirgo vos vieną kartą ir prisigyriau cry.gif Nuo sausio vidurio iki balandžio vidurio sirgom ištisai-dvi savaites namie-savaitę darželyje doh.gif Bet čia visai ne juokas, tokio ligų protrūkio aplamai per tris metus nesam turėję blink.gif Brrrr...ir dabar kiekvienas penktadienis man depresiją kelia-pasidariau paranojikė doh.gif cry.gif vis temperatūra vaikui vaidenasi blink.gif
Atsakyti
Maniškiai 3 mėn. , kai pradėjo rudenį eit į darželį, išvis nesirgo. smile.gif Vieną kitą kartą tik sukosėdavo g.gif O po to, kai prasidėjo...... 3 savaitės namuose, max 1 savaitė darželyje ir taip vis kartojosi ir dar dabar tebesikartoja cry.gif Šiuo metu, vienas jau 4 savaitė sėdi pas senelius, o kitas štai 3 diena darželyje. Idomu, ar atsilaikys ilgiau nei savaitę? fear.gif
Atsakyti
manoji siemet darzeli lanko treti metai....... serga kaip pagal grafika, du kartus metuose, viena karta rudeni, kai orai atsala, kita karta pavasari kai orai atsyla..... na siemet dar vejaraupius turejome..... mirksiukas.gif beje si pavasari galvojome prasisukome nesirgusios.. orai atsilo, pasikeite, o mano mergina sveika..... deja , deja...
Atsakyti
Nors prasidėjo vasara, bet mus kosulys ir sloga ir toliau kankina, jaučiu kad tai niekada nesibaigs cry.gif
Atsakyti
Oho, sekasi jums, kaip matau smile.gif . O musu situacija tokia: nuo vasaros pradzhios atseit lankom darzheli. Rashau "atseit" nes taip ir yra - savaite eina, savaite serga, savaite del visa ko liekam namuose, vel savaite eina - vel viskas ish pradzhiu cry.gif . Liudniausia, kad mazhoji MIELAI eina i darzheli, nori ten buti, labai aktyviai dalyvauja ir mokosi (bent taip aukletojos sako), o nuomuose ash nebeishmanau kuo ja uzhimti, jau nekalbant apie tai, kad pachiai reikia ir mokytis, ir dirbti. Nezhinau ka daryti. Tikrai esu sutrikus unsure.gif .
Serga ji dazhniausiai lengvai, slogytem. Aukletojos sako, kad vestume ir nekreiptume demesio, atseit, visi vaikai sloguoja, nieko tokio, atseit vis tiek tevai veda - neturi kur deti... Vat tas mane ir uzhknisa, atsiprashant! Jei kam dzin ju vaiku sveikata, tegul daro ka nori (namuose), bet esme tame, kad sergantys vaikuchiai uzhkrechia vieni kitus mad.gif . Tik ishgydau vaika, atvedu, ir vel viskas ish naujo cry.gif . Ne gyvenimas, o kazhkoks nesusipratimas - neiko negaliu planuoti cry.gif .
Beje, gal kas zhino, ar negalima kahzkaip kovoti su tuo reikalu, kad sirguliuojanchiu vaiku neleistu vesti i lopsheli? Ta prasme, vaikai be temperaturos, bet beganchiom nosytem ir pan.
Musu pediatre yra griezhtai priesh ejima i drazheli kad ir su lengva sloga, o kitos gyd. atseit tvirtina, kad jei nera temperaturos - tai ne liga.
Padrikai chia padeschiau mintis, bet slegia mus tokia beda sad.gif .
Ir dar klausimas del darzheliu, gal nevisai ish tos serijos, bet ar tiesa, kad grupese negalima laikyti atvertu langu - net vasara?! Atseit leidzhia tik pravedinti, kol vaiku nera. Ar tiesa, gal kas zhinot?
Atsakyti
Kiek žinau, vaikai darželiuose serga todėl, kad ten pilna mikoplazmų. Mano dukra tik pradėjo lankyti darželį ir prasidėjo sausas kosulys. Tipiškas mikoplazminis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 09 25, 17:54)
Kiek žinau, vaikai darželiuose serga todėl, kad ten pilna mikoplazmų. Mano dukra tik pradėjo lankyti darželį ir prasidėjo sausas kosulys. Tipiškas mikoplazminis...

Nebutinai...mano mazge kosejo be perstojo pora menesiu, tai tyriau ir del chlamidiju ir del mikoplazmu-ats, neigiamas...
Atsakyti
mano dukra 2 metu tik i darza pradejo keliaut, neturejom ligu- jokiu kosuliu, jokiu slogu...nuejom 2 savaites, - sloga, atbuvom namie2 sav, nuejom po 1 sav vel sloga + kosulyus...uzburtas ratas,.... blink.gif
Atsakyti
Tai niekas nezhinot, kaip ten tuose lopsheliuose su taisyklem yra - ar negalima tiesiog imti ir uzhdrausti atvesti sirguliuojanchius vaikus?
Negi teks eit tiesiai pas vedeja ir klaust - supras kaip priekaishta, bet priesh priekaishtaudama, norechiau pasitikslinti, ar tikrai vaiku sveikata darzheliuose ant garbes zhodzhio laikosi?
Atsakyti