QUOTE(smile smile @ 2005 10 03, 15:21)
Va jezau bereikalo as cia pradejau skaitineti mamos ka jus rasot apie tas vaiku ligas parsinestas i darzeliu, mes zadam nuo kito pirmadienio pradeti, to labiausiai ir bijau visu tu ligu. Manoji ketveriu metuku, tai dar ne tiek del jos jaudinuosi, bet del mazojo jam metai tai jei jau ji susirgs neisvengiamai ir mazasis, o kai jis suserga net paprasciausiom slogom labai ilgai vargstam kol issigydom. Ka daryti? O gal vis del to neleisti? Dar ir vyras nepritaria su uosviene darzeliu tai jau busiu blogiete jei vaikai susirgs. Nezinau nezinau... Sugalvojau leisti nes mano panele labai nori, gyvename mes cia kaip ir vienkymyje tai jai vaikai yra viskas ji taip nori i ta darzeli, o man jos kaip ir gaila sedi ji kiauras dienas prie teliko ziuri viska is eiles, visus serialus ir visa kita neranda sau vietos. Tai grynai del jos ir sugalvojau, dabar tik del tu ligu baiminuosi, o dar ir jus tiek gazdinat

Baik pergyventi. Keturiu metu vaikui jau senai laikas i darzeli. Jai reikia bendraamziu, reikia vaiku bendravimo

Jei nepersirgs visom infekcinem ligom darzely, sirgs mokykloj. O kas geriau? Mano dukra (ja leidau nuo 2 metu, dabar 6) pradzioj sirgdavo kas 2-3 savaites, praejusiais metais tik viena karta. Tiesiog isauga is tu ligu, ir kuo anksciau pradedi leisti, tuo anksciau isauga

Mano ir visa chebra buvo pries, kai leidau sunu 1,5m i darzeli. Kai po pusmecio pamate koks savarankiskas, draugiskas pasidare, nieks net neprimena apie ligas. Tiesa, per puse metu sirgom pora kartu (pagalvojus, kad pradejom lankyti nuo pavasario, tai nera mazai), bet reikia optimistiskiau ziureti i visa ta reikala, ir kuo maziau skaityti tokiu temu

Nesupykit mamkos, bet jei mes sedesim ir dejuosim "ai ai kaip blogai, tai nuo to geriau nepasidarys"...