Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

aš nežinau kai ten"turi but" bet dejau ant to kur vestuvinis žiedukas dedasi a paskui ant viršaus vestuvini tongue.gif
Atsakyti
Mane mama kiek atsimenu nuo mažumės graudeno, kad negalima nešioti žiedų neištekėjusiai merginai ant dešinės rankos... Atseit taip ir liksi neištekėjusi... Tai aš net nesuabejojau, kad kairę rankutę puoš mano sužadėtuvių žiedelis smile.gif Tiesa, teko man iš pradžių jį ant mažojo pirštelio nešioti, nes sužadėtinis truputį per mažą padovanojo, o vėliau, puse numerio padidintas persikėlė į savo teisėtą vietą - ant bevardžio piršto...
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 28, 11:36)
as ir nesioju ant kaires rankos beverdzio pirstuko.Nes jai nesiociau ant desines beverdzio tai kur as ji desiu po vestuviu  bigsmile.gif o seip jauuzgyvenau nes du ziedelius  blush2.gif  sakiau dar ir trecio noriu  lotuliukas.gif

o as nesioju ant desines! biggrin.gif man kazkaip patogiau...
Atsakyti
unsure.gif Nzn is kur as tokia isitikinus buvau, kad suzedetuviu ziedas keliauja ant kaires rankos, o vestuviu - ant desines. Niu, bet svarbiausia juos gauti, o uzsideti ne problema wink.gif
Atsakyti
as suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos nes ant jos kai pirsosi ir uzmove ir nieko tame blogo nematau,jis auksinis...vestuves bus sia vasara..siaip nemanau kad svarbu ant kurio pirsto tas suzadetuviu ziedas wink.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 11 11, 15:50-->
QUOTE(busimoji wink.gif @ 2007 11 11, 15:50)
Ir koks jis turetu buti? Ar yra svarbu, koks tai metalas (ar butinai turi buti auksas, o gal sidabras)? Ir... girdejau, kad suzadetuviu ziedelius uzsimauna abu busimieji jaunavedziai...
Kaip yra is tiesu?

svarbu didelis deimantas, metalas jau paskui smile.gif

jei rimčiau, viena mano draugė susižadėjo bažnyčioje, ten abu apsikeitė paprastais sidabriniais žiedeliais. kaip sakė, po tokių sužadėtuvių seka apmąstymo ir apsisprendimo laikotarpis. bet čia jau geriau išmanantys religinius-bažnytinius reikalus papasakotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 01 balandžio 2008 - 21:56
Dešinės rankos bevardis pirštas "parodo" žmogaus "šeimyninę padėtį", smile.gif
todėl jis arba laisvas, arba ant jo maunamas sužadėtuvių arba vestuvinis žiedas.
Atsakyti
o as ant desnios rankos didziojo pirsto nesioju, man ten graziausia ir patogiausia thumbup.gif
Atsakyti
O as nesioju ant kaires rankos blink.gif buvau visada tuo isitikinus, net neabejojau blink.gif

Beje teko skaityti kad tinkamiausias metalas - baltas auksas. Labai tinka deimantukas - jis ten kazka simbolizuoja. Vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 02 balandžio 2008 - 14:31
Aš nešioju ant dešinės rankos didžiojo piršto. Nors manau reiktų ant bevardžio nešioti, bet kadangi žiedelis truputį didokas, tai bijau, kad pamesčiau ant bevardžio ax.gif
Atsakyti
as nesioju ant desines bevardzio.
"sildau vieta" vestuviu ziedukui thumbup.gif , o suzadetuviu "kraustysis" ant kaires smile.gif
Atsakyti
As irgi nesioju ant desines bevardzio, kaip vestuvini, nematau tame nieko blogo ax.gif isties tai vienintelis pirstas, ant kurio jis man normaliai tinka. O metalas tai sidabras blush2.gif beje, mes abu nesiojam suzadetuviu ziedus ant to paties pirsto ir visiskai vienodus, skiriasi, zinoma, tik dydis smile.gif
Atsakyti