Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

Aha ax.gif mums irgi taip pat buvo smile.gif as savo dabartini vyra vis paezindavau, kaip cia tuoksimes o tu taip ir nepasipirsai ax.gif tai likus savaitelei iki didziosios dienos wub.gif jau ruosemes miegot sako "duok ranka" ir uzsege balto aukso apyranke, ir kartu sirdeles paprase wub.gif
Atsakyti
Suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos bevardzio pirstelio smile.gif
O vestuvini nesiosiu ir ant desines rankos, tik suzadetuviu keliaus ant kaires rankos 4u.gif
Nzn kokio metalo turi buti kas, bet zinau, kad priimtina, kad suzadetuviu( pirslybu) turi buti su akute kokia nors (deimanciukas ar dar kas lotuliukas.gif ) o va vestuviu tai auksinis.. Am bet ar tai butina? g.gif
Atsakyti
Sužadėtuvių žiedelį nešiojau ant dešinės bevardžio piršto, bet susituokėm tik po dviejų metų.. todėl MB juokaudamas sako: kažkur skaičiau, kad jei per tuos metus kada pasipiršai nevedi savo sužadėtinės, turi iš naujo prašyti jos rankos lotuliukas.gif tai padovanojo dar vieną, prašydamas nustatyti tiksliai jau vestuvių datą ir daugiau nelaukti... biggrin.gif tai gaunasi taip, kad pirmajį žiedelį užsidėjau ant kairės bevardžio, nes jis iš raudono ir balto aukso su deimantu, todėl nelabai dera su vestuviniu... vestuvinis iš geltono aukso su deimantu.. būtų jau per daug pramaišyta biggrin.gif .. tai ant to pačio piršto šalia vestuvinio dar visada užmautas ir antrųjų piršlybų lotuliukas.gif dovanotas... baltas su geltonu ir deimančiukais. Man atrodo, kad galima derinti geltona su baltu auksu, bet raudono šalia jų geriau nedėti, kažkaip nelabai gražu jau tiek.. blush2.gif
Atsakyti
Idedu savo suzadetuviu ziedeli- man jis beprotiskai grazus. blush2.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 15, 17:18)
Idedu savo suzadetuviu ziedeli- man jis beprotiskai grazus. blush2.gif user posted image

Noriu patikslint,kad Cia ne vestuvinis,o suzadetuviu
Atsakyti
mano suzadetuves buvo tik mudvieju reikalas ax.gif viskas romantiskai, beje pasipirso po menesio draugystes wub.gif mes taip mylejom viens kita ir tebemylime, jis man padovanojo zieduka ir paprase buti jo zmona, as sutikau, tada pasake kad nori dideles seimos ir buti visda kartu iki mirties wub.gif
zodziu naivu bet grazu, gera prisimint ,kartais ir dabar prisimename wub.gif
Atsakyti
laba merginos,

esu pakviesta i suzadetuviu svente, gal zinote, kaip atrodo tokios sventes, ar reikia nesti geliu, dovana, etc... ?
Papildyta:
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 15, 17:19)

laaaabai grazus ziedelis 4u.gif
Atsakyti
nenoriu nieko izeist, bet man toks dalykas kaip suzadetuves tai visiskai nereiksmingas schmoll.gif schmoll.gif gal tiesiog todel, kad esu neromantiska siuo atzvilgiu... nereikejo man nei ziedo, nei pasipirsimo, nei vestuviu planavimo metus ar du doh.gif

bet cia tik mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 15, 16:19)
Idedu savo suzadetuviu ziedeli- man jis beprotiskai grazus. blush2.gif

labai grazus smile.gif o ir vyras "nespietnas"jei sugeba toki zieda nupirk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 10 27, 23:13)
.....

Šaltinių dabar jau nebeprisimenu, bet kai tai buvo aktualu, buvau išsiaiškinusi, jog sužadėtuvių žiedą "pagal taisykles" derėtų nešioti ant kairės rankos bevardžio (ketvirtojo) piršto, vestuvių - atitinkamai ant dešinės.

o jei vestuvinį žiedą planuojame nešioti ant kairės rankos, tai sužadėtuvių tada atitinkamai ant dešinės turėtų būti maunamas? g.gif
Atsakyti
Aš nešioju sužadėtuvių žiedelį ant kairės rankos bevardžio 4u.gif va o ant dešinės bevardžio laukiu vestuvinio žiedelio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 11 10, 08:23)
o jei vestuvinį žiedą planuojame nešioti ant kairės rankos, tai sužadėtuvių tada atitinkamai ant dešinės turėtų būti maunamas?  g.gif

Nebūtinai kaip kas nori 4u.gif kartais net abu žiedelius ant vienos rankos to pačio pirštelio nešioja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuggi: 15 lapkričio 2008 - 20:12
As savaji suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos, ten, kur uzmove MB rolleyes.gif . Gaila kad zieduko pamazinti negalima, jis auksinis su trim deimanciukais. Man jis labai brangus ax.gif . Karta MB pajuokavo - paslepe zieda, kai nusiemus buvau, tai net apsiverkiau manydama, kad pameciau...

Gal kas sventete savo suzadetuves baznysioje? Ar grazi ceremonija? Radau kazka apie ja, bet idomu, ar gyvai verta tai daryti blush2.gif ax.gif . http://fsspx.lt/inde...e...&Itemid=101
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 27 balandžio 2009 - 20:51
QUOTE(spurga @ 2004 05 04, 12:49)
sveikos, esamos ir busimos mamytes:))
as cia visai nauja dalyve, man taip patiko sis puslapis, kad nutariau prisijungti.
noreciau kad parasytumet ka manot apie suzadetuves. ar cia paprotys, atejes is svetur, ar jis pakeicia buvusias pirslybas?beje ar cia tik dvieju zmoniu susitarimas tuoktis, ta prasme,  ziedelio uzmovimas ir pan., ar per suzadetuves paprastai nunesami preiskimai????????

nors man dar tik nesenei pasipirso, tiksliau vakar biggrin.gif tai mes bent jau tik pasitareme kada planuosim vestuves ir tiek, apie jokius pareiskimus dar net negalvojam, ir nesti artimiausiu metu neplanuojam schmoll.gif
Atsakyti