As nesioju ant kaires rankos bevardzio pirstelio,auksini su akute,nezinau ten deimantukas ar brilijanciukas,ar siaip akute

Niu as net nebuvau galvojus kaip ten kas bus ir isvis nesitikejau, kad tuo metu pasipirs
, tai kai iteike ziedeli, net nesusimastydama daviau kaire ranka, tai ir uzmove ant bevardzio pirstelio...
tik tiek, kad teko truputuka pamazint, nes puse numerio buvo per didelis..
o dabar ir nesioju vis dar ant kaires rankos bevardzio pirstelio.. o paskui po vestuviu, suzadetuviu ziedas lieka ten pat?

man kai pasipirso, tai irgi buvo didziule staigmena
kai atsiklaupe as iskart dar nesusigaudziau
bet kai pradejo sakyt zodzius ( ir tai is jaudulio visko nepamenu) tai tada pamenu asaros is dziaugsmo pradejo riedeti
zinoma sutikau ir nusimoviau desne pirstine (buvo ziema) ir net pati pasimeciau... Sakau:- palauk,ant kokios rankos...?
Paskui maniskis sako: - lygtais ant kaires
tai zaibisku greiciu jau buvau paruosus kares rankos bevardi pirstuka
Dabar tai smagiai pasijuokiam is to, kokie tuo metu buvom susijaudine abu, manau jokio skirtumo ant kokio pirstuko uzmaus,svarbaisuia, kad mylite viens kita
Beja, po menesio as jam padovanojau suzadetuviu zieda. kad ir jis nesiotu, man grazu
o ir jis laimingas buvo
taiva taip...

geras klausimas
as irgi nezianu, ka su juo daryt po vestuviu

kai kurios maciusi,kad nesioja suzadetuviu i rvestuviniu ant to pacio pirsto ir po vestuviu (na bet nezinau kaip su patogumu). as kai nesioju ant kaires rankos suzadetuviu, tai po vestuviu ten ji ir pasiliksiu ant bevardzio pirstelio kaires rankos

QUOTE(andromed111 @ 2007 11 13, 00:59)
Kiek as zinau, Lietuvoje (bei kitose buvusiose Sovietu Sajungos salyse)suzadetuviu ziedelis yra uzmaunamas ant kaires rankos bevardzio pirsto.
Visas kitas pasaulis tiek suzadeteviu, tiek vestuvini ziedeli mauna ant kaires rankos bevardzio pirsto.
Visas kitas pasaulis tiek suzadeteviu, tiek vestuvini ziedeli mauna ant kaires rankos bevardzio pirsto.
Atsiprašau, tai koks skirtumas tarp tų sovietinių ir likusio pasaulio, jei pagal šiuos sakinius visi nešioja ant kairės bevardžio?

O mano giliu įsitikinimu, sužadėtuvių žiedas uždedamas ant dešinės bevardžio, o po vestuvių jis užleidžia vietą vestuviniam žiedeliui, o pats keliauja ant kairės bevardžio

man pasipirso baznycioje ir pats kunigas pasake,kad istiesciau kairiaja ranka.Tai ant kaires rankos bevardzio pirsto ir nesioju ziedeli
o po vestuviu manau kad ant kaires ir paliksiu,nors kartu abu ziedai ziurisi,suzadetuviu yra balto aukso ir su deimanciuku,o vetsuvinis yra balto ir raudono aukso su demanciuku,tai derinasi tarp saves,bet speju kad vienas bus ant kaires,kitas ant desines

sužadėtuvių žiedelį ir aš nešioju ant kairės bevardžio
šiaip žiedų aš nenešioju, tik šį
prieš sužadėtuves mb klausinėjo kokio norėčiau.. maždaug papasakojau, o jis savo ruožtu išrinko tokį, koks jo manymu puoštų būtent mano ranką
ir tai atitiko mano norą
mano sužadėtuvių žiedelis yra auksinis su akute

Sveikutes, akzkur cia tikrai maciua tema apie susizadejima baznycioj, tik dabar neikur nerandu
gal kas taip daret?
arba zinot ka nors apie tai placiua, butu idomu isgirsti

QUOTE(ančiukė @ 2008 04 02, 01:42)
Dešinės rankos bevardis pirštas "parodo" žmogaus "šeimyninę padėtį",
todėl jis arba laisvas, arba ant jo maunamas sužadėtuvių arba vestuvinis žiedas.

todėl jis arba laisvas, arba ant jo maunamas sužadėtuvių arba vestuvinis žiedas.
visiskai pritariu

man svarbu vestuvinis ziedas...ir jo vieta 'sventa'
o va suzadetuviu ziedo as neturiu visai
mes su vyru draugavom ir visas tas reikalas buvo tik laiko klausimas...abu zinojom, kad tuoksimes..kadangi ir pinigine musu jau bendra buvo kazkaip susvaigom, kad norim ne suzadetuviu ziedu , o suzadetuviu laikrodziu
beginejom po pardes ir issirinkom tos pacios firmos porele 'jam' ir 'jai'
man fainiai, kad mes turim suzdetuviu laikrodzius, o ne ziedus
beje, tai veiksminga, susituokem po keliu menesiu

o va suzadetuviu ziedo as neturiu visai

mes su vyru draugavom ir visas tas reikalas buvo tik laiko klausimas...abu zinojom, kad tuoksimes..kadangi ir pinigine musu jau bendra buvo kazkaip susvaigom, kad norim ne suzadetuviu ziedu , o suzadetuviu laikrodziu

man fainiai, kad mes turim suzdetuviu laikrodzius, o ne ziedus

beje, tai veiksminga, susituokem po keliu menesiu