Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

As nesioju ant kaires rankos bevardzio pirstelio,auksini su akute,nezinau ten deimantukas ar brilijanciukas,ar siaip akute smile.gif
Atsakyti
Niu as net nebuvau galvojus kaip ten kas bus ir isvis nesitikejau, kad tuo metu pasipirs bigsmile.gif , tai kai iteike ziedeli, net nesusimastydama daviau kaire ranka, tai ir uzmove ant bevardzio pirstelio... ax.gif tik tiek, kad teko truputuka pamazint, nes puse numerio buvo per didelis.. biggrin.gif o dabar ir nesioju vis dar ant kaires rankos bevardzio pirstelio.. o paskui po vestuviu, suzadetuviu ziedas lieka ten pat? smile.gif
Atsakyti
man kai pasipirso, tai irgi buvo didziule staigmena biggrin.gif kai atsiklaupe as iskart dar nesusigaudziau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kai pradejo sakyt zodzius ( ir tai is jaudulio visko nepamenu) tai tada pamenu asaros is dziaugsmo pradejo riedeti smile.gif zinoma sutikau ir nusimoviau desne pirstine (buvo ziema) ir net pati pasimeciau... Sakau:- palauk,ant kokios rankos...? ohmy.gif biggrin.gif Paskui maniskis sako: - lygtais ant kaires biggrin.gif tai zaibisku greiciu jau buvau paruosus kares rankos bevardi pirstuka biggrin.gif Dabar tai smagiai pasijuokiam is to, kokie tuo metu buvom susijaudine abu, manau jokio skirtumo ant kokio pirstuko uzmaus,svarbaisuia, kad mylite viens kita 4u.gif Beja, po menesio as jam padovanojau suzadetuviu zieda. kad ir jis nesiotu, man grazu smile.gif o ir jis laimingas buvo smile.gif taiva taip... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai nesioju ant desines rankos bevardzio.Kaip cia kazkuri rase, taip pat sildau pirsteli vestuviniam ziedukui ax.gif Tik man toks klausimukas iskilo g.gif Kai isteki ir turi vestuvini zieduka,ar ta suzadetuviu irgi reikia nesioti ar reikia kazkur pasideti kaip atsiminima? doh.gif
Atsakyti
geras klausimas rolleyes.gif as irgi nezianu, ka su juo daryt po vestuviu g.gif
Atsakyti
kai kurios maciusi,kad nesioja suzadetuviu i rvestuviniu ant to pacio pirsto ir po vestuviu (na bet nezinau kaip su patogumu). as kai nesioju ant kaires rankos suzadetuviu, tai po vestuviu ten ji ir pasiliksiu ant bevardzio pirstelio kaires rankos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2007 11 13, 00:59)
Kiek as zinau, Lietuvoje (bei kitose buvusiose Sovietu Sajungos salyse)suzadetuviu ziedelis yra uzmaunamas ant kaires rankos bevardzio pirsto.

Visas kitas pasaulis tiek suzadeteviu, tiek vestuvini ziedeli mauna ant kaires rankos bevardzio pirsto.

Atsiprašau, tai koks skirtumas tarp tų sovietinių ir likusio pasaulio, jei pagal šiuos sakinius visi nešioja ant kairės bevardžio? biggrin.gif

O mano giliu įsitikinimu, sužadėtuvių žiedas uždedamas ant dešinės bevardžio, o po vestuvių jis užleidžia vietą vestuviniam žiedeliui, o pats keliauja ant kairės bevardžio rolleyes.gif Bet, kaip kažkas laaabai teisingai išsireiškė, nesvarbu kur nešiosi, svarbu jį gauti thumbup.gif
Atsakyti
man pasipirso baznycioje ir pats kunigas pasake,kad istiesciau kairiaja ranka.Tai ant kaires rankos bevardzio pirsto ir nesioju ziedeli ax.gif o po vestuviu manau kad ant kaires ir paliksiu,nors kartu abu ziedai ziurisi,suzadetuviu yra balto aukso ir su deimanciuku,o vetsuvinis yra balto ir raudono aukso su demanciuku,tai derinasi tarp saves,bet speju kad vienas bus ant kaires,kitas ant desines biggrin.gif
Atsakyti
sužadėtuvių žiedelį ir aš nešioju ant kairės bevardžio smile.gif šiaip žiedų aš nenešioju, tik šį wub.gif prieš sužadėtuves mb klausinėjo kokio norėčiau.. maždaug papasakojau, o jis savo ruožtu išrinko tokį, koks jo manymu puoštų būtent mano ranką mirksiukas.gif ir tai atitiko mano norą smile.gif mano sužadėtuvių žiedelis yra auksinis su akute smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, akzkur cia tikrai maciua tema apie susizadejima baznycioj, tik dabar neikur nerandu verysad.gif gal kas taip daret? bigsmile.gif arba zinot ka nors apie tai placiua, butu idomu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2008 04 02, 01:42)
Dešinės rankos bevardis pirštas "parodo" žmogaus "šeimyninę padėtį", smile.gif
todėl jis arba laisvas, arba ant jo maunamas sužadėtuvių arba vestuvinis žiedas.

visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
man svarbu vestuvinis ziedas...ir jo vieta 'sventa' biggrin.gif
o va suzadetuviu ziedo as neturiu visai rolleyes.gif
mes su vyru draugavom ir visas tas reikalas buvo tik laiko klausimas...abu zinojom, kad tuoksimes..kadangi ir pinigine musu jau bendra buvo kazkaip susvaigom, kad norim ne suzadetuviu ziedu , o suzadetuviu laikrodziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif beginejom po pardes ir issirinkom tos pacios firmos porele 'jam' ir 'jai' lotuliukas.gif
man fainiai, kad mes turim suzdetuviu laikrodzius, o ne ziedus rolleyes.gif
beje, tai veiksminga, susituokem po keliu menesiu blush2.gif wub.gif
Atsakyti