Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

Sveikos Ką jum reiskia sužadėtuvės?kada ir kaip jos įvyko?Kiek laiko praejo nuo sužadėtuvių iki vestuvių? smile.gif
Atsakyti
Na dar butu saunu, jei ne tik parasytumet, kaip susizadejot,ka reiskia jums, bet ir po kiek menesiu, ar metu, ar savaiciu draugystes, ar pazinties susizadejot wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutella @ 2010 09 16, 21:15)
Na dar butu saunu, jei ne tik parasytumet, kaip susizadejot,ka reiskia jums, bet ir po kiek menesiu, ar metu, ar savaiciu draugystes, ar pazinties susizadejot wink.gif 4u.gif

Mes susizadejom 2010-09-07. smile.gif isdraugavome 2m 11men:) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man MB pasipirso,kai grizau is atostogu Anglijoje (buvau nuvykus pas mama dviem savaitem). Pasitiko oro uoste (su nuotykiais: visa nakti lauke manes oro uoste,nes tada labai snogo ir mus nukreipe i Ryga,kol grizom is ten,visa naktis praejo doh.gif ). Tai va,vaziuojam namo,as tokia visa isvargus,tik apie namus bei lova ir svajojau,o jis toks rimtas,visai apie nieka tokio ne negalvojau. Grizom namo,uzeinu i musu kambari,sviesa uzdegu,o kampe tokia kompozicija padaryta: ant stalo su kompu uztiesta balta staltiese (kam pc nesimatytu), stovi taures ir sampes butelys,is roziu ziedlapiu sudeta sirdis, o joje guli dezute raudona irgi sirdutes formos wub.gif As taip nustebau,kad pajudet is vietos negalejau,stoviu ir ziuriu i ta stala biggrin.gif MB sako: tai prieik arciau,tau ten kazkas yra. As priejau ir vel stoviu kaip ikasta prie to stalo,dezute paimti bijau lotuliukas.gif tada visgi paemiau,atidariau,pamaciau zieduka ir iskart MB apsikabinau,asaros begt pradejo doh.gif Na tuomet jis manes paklause ar tekesiu uz jo ir nedvejodama atsakiau TAIP 4u.gif wub.gif Man buvo sokas tikraja ta zodzio prasme smile.gif (nes pries koki menesi buvo nelabai linksmas pokalbis pas mus ir as jau maniau,kad jis man gyvenime nepasipirs). Tai va tai nutiko 2010-02-02, buvom pradraugave virs 5 metu, nuo 2004-07-14. Kartu gyvenam jau 1,5 metu. O vestuves musu po nepilnu 2 menesiu, 2010-11-12. Va tokia mano istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 16, 22:19)
Va tokia mano istorija wub.gif

Ech, net siurpuliai per kuna pereina, kai tokias grazias istorijas skaitai... wub.gif
Trumpai ir as savo ax.gif
Man pasipirso siu metu pavasari.. Geguzes 13 - lietuviskaja Meiles diena. Per pietu pertrauka! biggrin.gif Buvo labai grazi ir sauleta diena, todel pasirupines uzkandziais ir gerimais nusiveze mane i santaka - musu "viecike" (mes taip ja vadinam) smile.gif Net neitariau tokio dalyko! Valgau sau atsiputusi, ciausku visokius vejus ir cia se tau kad nori... Klaupiasi! Sirdis i kulnus nusirito! Istrauke dezute su ziedeliu ir pasake, kad esu graziausia, kas jo gyvenime galejo nutikti, todel praso tapti jo zmona wub.gif O man tik asaros jauciu kapt kapt.. issigando vaikis, galvojo, kad nesutiksiu, o as juk is laimes bigsmile.gif
Kartu buvome praleide 9 menesius smile.gif Is ju apie 5 gyvenome kartu. Visi tai suzinoje sake, jog pakvaisom, kad taip skubam ax.gif Bet mes abu jau nebe vaikai, abiems jau po 26 metukus, zinom, ko norim ir labai mylim vienas kita blush2.gif Kitu metu birzeli jau sumainysim ziedelius wub.gif
Atsakyti
o as nieko ypatingo nepapasakosiu, bet viskas buvo visai kitaip, nestandartiskai.
Mes padraugavome keturis men ir as uz poros dienu turejau isvaziuoti i uzsieni. Mes gyvenome skirtinguose miestuose. Paskutini karta kai matemes, jis mane palydejo i stoti, atsiseikinom, bet abu pajutom, kad skirtis nelabai norim. Grizus man namo, jis paskambino ir pasiule tuoktis, o as sutikau. Po keliu dienu as niekur nebeisvaziavau, persikrauciau pas ji, susituokem dar po keturiu men ir laimingai gyvenam jau septynis metus: turim sunu ir dabar laukiam antro kudikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2010 09 17, 16:14)
o as nieko ypatingo nepapasakosiu, bet viskas buvo visai kitaip, nestandartiskai.
Mes padraugavome keturis men ir as uz poros dienu turejau isvaziuoti i uzsieni. Mes gyvenome skirtinguose miestuose. Paskutini karta kai matemes, jis mane palydejo i stoti, atsiseikinom, bet abu pajutom, kad skirtis nelabai norim. Grizus man namo, jis paskambino ir pasiule tuoktis, o as sutikau. Po keliu dienu as niekur nebeisvaziavau, persikrauciau pas ji, susituokem dar po keturiu men ir laimingai gyvenam jau septynis metus: turim sunu ir dabar laukiam antro kudikelio wub.gif

Va pasiskaitai tokiu istoriju ir patiki tikra meile wub.gif Kuriai nesvarbu laikas.. ne taip, kaip dauguma reigia, kad kaip min reikia bent tris metus padraugauti ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 17, 16:25)
Va pasiskaitai tokiu istoriju ir patiki tikra meile  wub.gif Kuriai nesvarbu laikas.. ne taip, kaip dauguma reigia, kad kaip min reikia bent tris metus padraugauti ir pan.  smile.gif

mano mamos drauge su savo vyru sustuoke po posos savaiciu pazinties ir jau santuokoj gyvena apie 20 metu smile.gif
gerai, kas gerai baigiasi thumbup.gif bet buna pradraugauja tuos 5 metus ir ziurek jau skiriasi doh.gif tad geriausiai kai pajunti, jog tai tavo zmogus, nedelsiant reikia nesti pareiskimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 17, 17:40)
mano mamos drauge su savo vyru sustuoke po posos savaiciu pazinties ir jau santuokoj gyvena apie 20 metu smile.gif
gerai, kas gerai baigiasi thumbup.gif  bet buna pradraugauja tuos 5 metus ir ziurek jau skiriasi doh.gif  tad geriausiai kai pajunti, jog tai tavo zmogus, nedelsiant reikia nesti pareiskimus wub.gif

drinks_cheers.gif O kokia Jusu, Gucci, istorija? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 17, 17:58)
drinks_cheers.gif  O kokia Jusu, Gucci, istorija?  mirksiukas.gif

mano tai tokia paprastute ax.gif
mes buvom isdraugave 2,5 metu. iki to laiko daug buvom kalbeje apie tai, kad kada nors butinai susituoksim wub.gif bet tai budavo tik kalbos smile.gif
2008 metu rugpjucio 11 diena ant Palangos tilto netiketai pasipirso man wub.gif nebuvo jokiu priklaupimu viskas parastai. Kazkodel neleidau sau apsiverkti, gal del to, kad aplinkui buvo svetimi zmones, bet sirdis verke is laimes wub.gif na ir po 11 menesiu atsokom vestuves thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O mes vis pakalbėdavom apie vestuves ir vieną dieną nutarėm abu, kad jau tikrai laikas. Pradėjom kalbėtis ir planuoti kokių norėtume, kur ir su kuo, bet nieko konkretaus dar nedarėm. Žiedo iš jo tikrai nelaukiau, nes nė vienas nesam romantikas ir abiems atrodė, kad užtenka susitarimo. Bet vieną vakarą jis atvažiavo parsivežti manęs iš darbo, nemačiau jokio jaudulio jo elgesy ar kažko pan. Tiesiog grįžom namo įprastai, o kai atrakinau duris tai švietė kelias iš žvakučių sudėliotas nuo pat durų iki kito kambario. Ant žemės buvo išdėliotos širdutės iš žvakių, ant stalo tradiciškai vynas, gėlės biggrin.gif Ir kas mane labiausiai sužavėjo, tai grojo mano mėgstama muzika, kurios jis nemėgsta ir beveik net nežino kas per dainininkė wub.gif Nesiklaupė, paėmė ranką ir paklausė manęs ar būsiu jo žmona, kai atsakiau taip, užmovė žiedelį, sugėrėm vyną, pasikalbėjom wub.gif Pasipiršo man po 3 metų draugystės 2010-03-23, o vestuves atšokom dar visai neseniai 2010-09-10 wub.gif
Atsakyti
grazu:) faina tikrai istorija.
o kaip ziedelis, kuri isrinko?
as kazkaip hmmm nznau sudvejociau saviskio pasirinkimo:)
dabar sakiciau visai nesenai, kad rozinis auksas yra, ar ka girdejot?
Atsakyti