QUOTE(Nutella @ 2010 09 16, 21:15)
Na dar butu saunu, jei ne tik parasytumet, kaip susizadejot,ka reiskia jums, bet ir po kiek menesiu, ar metu, ar savaiciu draugystes, ar pazinties susizadejot

Mes susizadejom 2010-09-07.

Man MB pasipirso,kai grizau is atostogu Anglijoje (buvau nuvykus pas mama dviem savaitem). Pasitiko oro uoste (su nuotykiais: visa nakti lauke manes oro uoste,nes tada labai snogo ir mus nukreipe i Ryga,kol grizom is ten,visa naktis praejo
). Tai va,vaziuojam namo,as tokia visa isvargus,tik apie namus bei lova ir svajojau,o jis toks rimtas,visai apie nieka tokio ne negalvojau. Grizom namo,uzeinu i musu kambari,sviesa uzdegu,o kampe tokia kompozicija padaryta: ant stalo su kompu uztiesta balta staltiese (kam pc nesimatytu), stovi taures ir sampes butelys,is roziu ziedlapiu sudeta sirdis, o joje guli dezute raudona irgi sirdutes formos
As taip nustebau,kad pajudet is vietos negalejau,stoviu ir ziuriu i ta stala
MB sako: tai prieik arciau,tau ten kazkas yra. As priejau ir vel stoviu kaip ikasta prie to stalo,dezute paimti bijau
tada visgi paemiau,atidariau,pamaciau zieduka ir iskart MB apsikabinau,asaros begt pradejo
Na tuomet jis manes paklause ar tekesiu uz jo ir nedvejodama atsakiau TAIP
Man buvo sokas tikraja ta zodzio prasme
(nes pries koki menesi buvo nelabai linksmas pokalbis pas mus ir as jau maniau,kad jis man gyvenime nepasipirs). Tai va tai nutiko 2010-02-02, buvom pradraugave virs 5 metu, nuo 2004-07-14. Kartu gyvenam jau 1,5 metu. O vestuves musu po nepilnu 2 menesiu, 2010-11-12. Va tokia mano istorija

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 16, 22:19)
Ech, net siurpuliai per kuna pereina, kai tokias grazias istorijas skaitai...

Trumpai ir as savo

Man pasipirso siu metu pavasari.. Geguzes 13 - lietuviskaja Meiles diena. Per pietu pertrauka!

Kartu buvome praleide 9 menesius

o as nieko ypatingo nepapasakosiu, bet viskas buvo visai kitaip, nestandartiskai.
Mes padraugavome keturis men ir as uz poros dienu turejau isvaziuoti i uzsieni. Mes gyvenome skirtinguose miestuose. Paskutini karta kai matemes, jis mane palydejo i stoti, atsiseikinom, bet abu pajutom, kad skirtis nelabai norim. Grizus man namo, jis paskambino ir pasiule tuoktis, o as sutikau. Po keliu dienu as niekur nebeisvaziavau, persikrauciau pas ji, susituokem dar po keturiu men ir laimingai gyvenam jau septynis metus: turim sunu ir dabar laukiam antro kudikelio
Mes padraugavome keturis men ir as uz poros dienu turejau isvaziuoti i uzsieni. Mes gyvenome skirtinguose miestuose. Paskutini karta kai matemes, jis mane palydejo i stoti, atsiseikinom, bet abu pajutom, kad skirtis nelabai norim. Grizus man namo, jis paskambino ir pasiule tuoktis, o as sutikau. Po keliu dienu as niekur nebeisvaziavau, persikrauciau pas ji, susituokem dar po keturiu men ir laimingai gyvenam jau septynis metus: turim sunu ir dabar laukiam antro kudikelio

QUOTE(ingrida+2 @ 2010 09 17, 16:14)
o as nieko ypatingo nepapasakosiu, bet viskas buvo visai kitaip, nestandartiskai.

Va pasiskaitai tokiu istoriju ir patiki tikra meile

QUOTE(jums @ 2010 09 17, 16:25)
Va pasiskaitai tokiu istoriju ir patiki tikra meile
Kuriai nesvarbu laikas.. ne taip, kaip dauguma reigia, kad kaip min reikia bent tris metus padraugauti ir pan. 

mano mamos drauge su savo vyru sustuoke po posos savaiciu pazinties ir jau santuokoj gyvena apie 20 metu

gerai, kas gerai baigiasi

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 17, 17:40)
mano mamos drauge su savo vyru sustuoke po posos savaiciu pazinties ir jau santuokoj gyvena apie 20 metu
bet buna pradraugauja tuos 5 metus ir ziurek jau skiriasi
tad geriausiai kai pajunti, jog tai tavo zmogus, nedelsiant reikia nesti pareiskimus 

QUOTE(jums @ 2010 09 17, 17:58)
mano tai tokia paprastute

mes buvom isdraugave 2,5 metu. iki to laiko daug buvom kalbeje apie tai, kad kada nors butinai susituoksim

2008 metu rugpjucio 11 diena ant Palangos tilto netiketai pasipirso man

O mes vis pakalbėdavom apie vestuves ir vieną dieną nutarėm abu, kad jau tikrai laikas. Pradėjom kalbėtis ir planuoti kokių norėtume, kur ir su kuo, bet nieko konkretaus dar nedarėm. Žiedo iš jo tikrai nelaukiau, nes nė vienas nesam romantikas ir abiems atrodė, kad užtenka susitarimo. Bet vieną vakarą jis atvažiavo parsivežti manęs iš darbo, nemačiau jokio jaudulio jo elgesy ar kažko pan. Tiesiog grįžom namo įprastai, o kai atrakinau duris tai švietė kelias iš žvakučių sudėliotas nuo pat durų iki kito kambario. Ant žemės buvo išdėliotos širdutės iš žvakių, ant stalo tradiciškai vynas, gėlės
Ir kas mane labiausiai sužavėjo, tai grojo mano mėgstama muzika, kurios jis nemėgsta ir beveik net nežino kas per dainininkė
Nesiklaupė, paėmė ranką ir paklausė manęs ar būsiu jo žmona, kai atsakiau taip, užmovė žiedelį, sugėrėm vyną, pasikalbėjom
Pasipiršo man po 3 metų draugystės 2010-03-23, o vestuves atšokom dar visai neseniai 2010-09-10

grazu:) faina tikrai istorija.
o kaip ziedelis, kuri isrinko?
as kazkaip hmmm nznau sudvejociau saviskio pasirinkimo:)
dabar sakiciau visai nesenai, kad rozinis auksas yra, ar ka girdejot?
o kaip ziedelis, kuri isrinko?
as kazkaip hmmm nznau sudvejociau saviskio pasirinkimo:)
dabar sakiciau visai nesenai, kad rozinis auksas yra, ar ka girdejot?