Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Dublis, Dėžutė "Mergaitė muzikantė svajojanti būti balerina"

user posted image

Naudotos priemonės: ryžinis popierius, servetėlė, akriliniai dažai, perfeto dvikomponentis, porporina, dviejų rūšių lakas, filcas
Atsakyti
Dėkui visoms, kurioms patiko mano margučiai smile.gif šiandien grįžtu su dar šiek tiek margųjų smile.gif
Lachese,- puikumelis!!! nuostabi idėja, lachesiskas stiliukas ir grožis paprastume wub.gif
Raseleb, -grožis smile.gif Antras dublis išduoda didesnę patirtį ir labiau įgudusią ranką thumbup.gif

Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 02 balandžio 2010 - 13:25
Versus ,na tokie mieli tie kiaušiniai wub.gif wub.gif

Craizy Daisy ,nepriimk asmeniškai mirksiukas.gif Aš įdėjau citatą su ta mintim ,kad dekupažas visų pirma tai klyjavimas ,o sendinimai tai jau tipo tiuningas mirksiukas.gif Jau tau tai tikrai nereikia to aiškinti biggrin.gif friends.gif

O šiaip pamąstymui -nesuprantu ,kodėl tiek pykčio pas žmones ? Nejau negalima draugiškai pasiaiškinti .Kam ta pagieža ? Kabinėjimaisi prie žodžių ? Kažkada nustojau lankytis šioje temoje kai prasidėjo visokios nesąmonės .Dabar gryžtu po pertraukos ,čia vėl tas pats .Liūdna,kad taip yra ,ir nesinori vėl į čia užsukti .Arba tik permesti akimis darbus , nieko neskaityti ir gink Die nekomentuoti ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 02 balandžio 2010 - 15:05
Na versus kiaušiniai bigsmile.gif wub.gif

Aš irgi noriu visas darbštuoles pasveikinti su gražia pavasario švente 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Žydraake...kaip miela wub.gif

Raseleb...grazuuu, ir pilnumoj sutinku su Versus*pasakytomis mintimis...atsimenu pirmini varianta
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 04 02, 13:25)
Dėkui visoms, kurioms patiko mano margučiai smile.gif šiandien grįžtu su dar šiek tiek margųjų smile.gif

Margučiai labai labai 4u.gif

Ačiū visoms už gerą žodį mano pirmiems darbeliams. blush2.gif Geras įvertinimas - postūmis darbuotis toliau ax.gif

Visoms gražių artėjančių švenčių ir neišsenkamų idėju rankdarbiams! 4u.gif

Atsakyti
Versus, cia graziausi man matyt marguciai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi problemu tema gan tyli, tai noriu paprašyti pagalbos čia..:>

Sveikos visos,

Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko?

Čia patina

user posted image

O taip atrodo sugadintas darbas:
user posted image

O čia įtrinta akrilu, tik įtrukimai maži...:

user posted image

Sorry už prasta foto kokybę...
Atsakyti
Saunuoles, mergaites, visu darbai nerealus thumbup.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 04 02, 13:31)
Dublis, Dėžutė "Mergaitė muzikantė svajojanti būti balerina"

Bet tavaji darbeli noreciau isskirti - miela, grazu, tvarkinga wub.gif kitaip tariant TOBULA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 04 01, 17:05)
gražu,bet man nesigauna,trūksta fantazijos,o kopijuoti kitų darbus nesinori

Betgi galima net ir kopijuojant viska pakeisti ax.gif Naudoti skirtinga sendintoja, kitaip itrinti, itrinti keliais atspalviais, galima srendinti aptepant patina ir nutrinant... Juk ne pas viena darbai yra techniskai idealiai tvarkingi, bet kiekvienos darbas vis kitoks, o daznai ir stiliukas savas yra smile.gif Jei tikrai patinka ir norisi, su patirtim ateina ir isskirtinumas.

Atsiprasau, kad papliurpt tik uzsukau blush2.gif Darbu padariau, bet tik ryt pafotkinsiu, jau jegu neber. Labai Versus faini kiausiniai, gaila, kad valgyt negalima biggrin.gif Ir Lacheses vazoneliai - indeliai, labai man rastas su indelio tikru atspalviu fainai.
Linksmu svenciu visoms 4u.gif
Atsakyti
stai mano pirma darbelis smile.gif
kreiva sleiva, bet vis tiek rodausi smile.gif juk visiem pirmas blynas prisvyles blush2.gif
db jau zinau kad reikia neskubant viska daryt ir laaaaaaabai kruopsciai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
taša, gražiai tau gavosi viskas thumbup.gif Būčiau norėjusi kad mano pirmas blynas būtų toks išėjęs blush2.gif
Atsakyti