Per pirma nestuma priaugau 20 kg ir per puse metu nukrito visi ir dar su kaupu
, o dabar dar tik 16 sav. o jau 5 kg,
, tai mane jau bara , kad per daug, kaip tokiam laikui.
beveik 24sav. +3kg. per paskutinias 2 sav +1,5 , jei taip ir toliau tai net baisu darosi
QUOTE(natalije @ 2010 06 16, 11:23)
beveik 24sav. +3kg. per paskutinias 2 sav +1,5 , jei taip ir toliau tai net baisu darosi 
na, man bent jau tokiu metu 22-27 sav buvo pats tas svorio augimas: 1 - 1,5kg per savaitę, tuo tarpu paskutinį mėnesį priaugau tik 0,5kg.
O visumoj, per tas 40 savaičių - 10kg
iki gimdymo beliko 3d,priaugau 22,5kg,pagalvojus visi plaukai siausias
tikiuos visi nukris
Labas vakarelis busimos mamytes! Man 26sav. Svorio priaugau 12kg, taciau jauciu, kad dar ne pabaiga. Nerimas vis mane kankina, kiek dar kg man teks
Tik va mes pasirinkimo neturime
Man 31 savaite, priaugau 11 Kg, kazkaip neimu i galva, sunku, bet visada imanoma atiskratyti
[Vienu tarpu buvau išsigandusi, kad daug priaugsiu, nes per trumpą laiką svoris žymiai padidėjo, o paskui vėl augo po truputį. Iš viso per nėštumą priaugau 15kg
per pirmaji nestuma priaugau 14kg, o dabar yra 7 kg
per pirmaji nestuma priaugau 12kg per antraji 18kg
dar ir dabar keli kg belike
Per 36 savaite 11 kg, o per likusias 4 dar 4 kg. Kai pas daugelį paskutinį mėn sustoja augti svoris, tai pas mane atvirkščiai. Gaila neturiu svarstyklių, nežinau kiek nukrito, bet jaučiu, kad krenta gan stipriai
Per pirma nestuma +16kg, pries dukryte sveriau apie 58kg. Po pusmecio pagimdzius jau minus 26kg...Atrodziau kaip is kalejimo
Si karta 14 sav o dar tik +1 kg
Si karta 14 sav o dar tik +1 kg