idomu, kiek as paliksiu kg po gimdymo. taip noreciau, kad tie visi 27 taip imtu ir isgaruotu

pirmo nėštumo metu priaugau 9 kg, po 2 savaičių nieko nebuvo likę, bet po to kažkur perskaičiau, kad maitinant reikia daugiau kalorijų, tai per tuos metus, kai maitinau, vėl priaugau 8 kg
Kai nustojau maitint, numečiau per kokius 3 mėn. tuos 8 kg.

per pirma nestuma priaugau 20...
Is karto po gimdymo 6kg nuejo, kiti pasiliko

QUOTE(triusiene @ 2010 03 30, 18:00)
As laukiuosi 36 savaites ir priaugau 23 kg... bijau kad negrysiu i senesne padeti
((

Aš su pirmu nėštumu priaugau 30 kg., pusė iš jų patys nukrito, o su kitais reikėjo pakovot, bet nesmarkiai

Priaugusi buvau 25kg, tai tikrai nemazai
, o svoris beveik atsistate po 4men, liko pora kg, bet man dar padejo masazu darymas

Mamos, o ką sakė gydytojai toms, kurios daug priaugo? Kaip vaikučiai, ar dideli buvo? ?Man 26 savaitės, priaugau apie 10 kg., nors valgau tiek pat kiek anksčiau, ir taip rodos tą patį valgau... Gydytoja sako, kad vaikas nemažas, na bet galvoju jei tokiais tempais, tai kiek bus pliuse 40 savaitę???? su pirmu
iš vis priaugau apie 10 kg

as su pirmu nestumu priaugau 16 kg, maniau, kad apie 10 kg paliksiu gimdymo namuose, bet ten palikau 6. na o like 10 nukrito per kokius 3 menesius. nors maitinau virs metu laiko, skaiciau, kad tada normalus apie 5 kg antsvoris. na o dabar 23 savaiteles su antru nestumu ir kol kas turiu plius 4 kg
ir visus uzaugau per viena menesi
nors su pirmu nestumu penkta menesi sugebejau net 8 kg priaugti
iki tol svoris tik krito arba neaugo...

su pirmu +16 kg, po GN -6 kg. dar po 1 metu buvo - 7 kg dietu pagalba ir trupucio sporto, sunkiai labai krito...
dabar jau beveik 38 sav ir turiu + 13 ar +14 kg, nors valgiau zymiai maziau ir daugiau prisiziurejau, taciau organizmas pats savaime taip reaguoja i nestuma, taip kad susitaikiau ir galvosiu kaip atsikratyti po gimdymo... nors zinau, kad bus sunku
dabar jau beveik 38 sav ir turiu + 13 ar +14 kg, nors valgiau zymiai maziau ir daugiau prisiziurejau, taciau organizmas pats savaime taip reaguoja i nestuma, taip kad susitaikiau ir galvosiu kaip atsikratyti po gimdymo... nors zinau, kad bus sunku

+17 kg
Po gimdymo nukrito 7 kg. Per 4 men savaime nukrito 7kg. O su likusiais 3 kg kovot kol kas be shansu, dar maitinu. Tuoj pabaigsiu, tai ir reguliuosiuos. Beje, galiu pastebeti, kad svoris savaime dar nieko nesako apie figura
Vat 4 men. po gimdymo svoris mano mazdaug susireguliavo, o talijos toli grazu nesimate. Tik kai metukai vaikui suejo, galejau vel grazia moteriska figura pasigirt, kad ir su keliu kg antsvoriu

Labutis
kol kas aš priaugau 6 kg, tai gydytoja sakė fantastika