Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(pavasarejanti @ 2010 09 01, 14:00)
o man isvis keistai - kai pastojau, numeciau apie 5,5 kg (per pirmas 10-12 savaiciu svoris tik krito). dabar jau keliauja 28a savaite, tai jau jau jau tuoj pasieksiu buvusi savo svori. tad net nezinau, kaip cia skaiciuot? ar priaugau 5 kg, ar 0? biggrin.gif bet dar yra beveik trys menesiukai, tai matysim, kiek cia tu kg prisides. nors neatrodo, kad ju bus daug....  g.gif

Man tas pats buvo , iki 12 sav numeciau 3 kg , poto svoris pradejo po truputi augti , 25 sav buvau pasiekus savo pradini svori . Dabar mums beveik 35 sav turime +9 , nuo 30 sav prdejau po 700g. per sav priaugineti . Manau iki gimdymo bus +12 biggrin.gif
Atsakyti
priaugau 7kg,grįžau visus numetus,o dabar iš rezervo metu, jau sveriu ~-20 kg blush2.gif užtai mažius auga ohoho kaip wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

Man per pirmus tris menesiu svoris krito, turejau minus šešis kg, bet dabar jau grįžo senasis svoris ir dar prisidėjo keli kg. Bendroj sumoj priaugau septynis - aštuonis kilogramus. Jau galėtų nebeaugti :S Dar tik 28 sav. tad daug dar liko, spėju priaugs antra tiek, nors valgau saikingai ir tikrai ne už du smile.gif

Bet optimizmą kelia tai, kad daugeliui pavyko visko nusikratyti ir dar su kaupu smile.gif
Atsakyti
OI tas svoris, skaudi tema... Per pirmą nestuke.gif priaugau 21 kg ir tik per metus laiko man pavyko jų atsikratyti, bet po to iš karto vėl pastojau, dabar eina 18 sav. ir +2 kg. Labai nenoriu priaugti daug, nes buvo tikrai sunku, ir sutinau, ir nugarą skaudėjo, o paskui ir sąnariai tokio svorio nebeatlaikė doh.gif Bet kad tas svoris, atrodo, iš oro auga verysad.gif
Atsakyti
28 savaite dabar ir jau (ar dar tik rolleyes.gif ) 10 kg.
Atsakyti
Per tas 24-25 savaites esu jau priaugusi apie 6kg..Kaip bus toliau matysim ;D
Atsakyti
Priaugau 9kg. Is ligonines parsiveziau tik 2kg, kurie po poros savaiciu isgaravo biggrin.gif
Atsakyti
Pirmojo neštumo metu priaugau apie 11 kg, bet atrodė tikrai daugiau pasižiūrėjus į veidą. Paskutiniais mėnesiais mažoji užspaudė nutekėjimą iš vieno inksto, plius kliuvo ir kraujotakai, dėl ko labai tino viena koja ir veidas, bei į akis krito milžiniškas pilvas, kuris tiesą sakant išaugo iki kolosalių mastų paskutiniais mėnesiais, bet va rankos liko kūdos kaip šakaliukai. Tik tiesa viso neštumo metu laikiausi griežtos dietos, tik paskutinį mėnesį leidau sau suvalgyti torto gabaliuką kartą į savaitę. Po neštumo ant manęs liko apie 5 kg, bet čia todėl kad vis dar maitinu krūtimi ir dar neatsispiriu tiems nelentiems tortams dažniau nei kartą į savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
32 savaitė, o jau turim 7 kg, kai išėjau į dekretą bijau daug priaugti, nors valgau kaip ir ankščiau tikrai ne už du, tik pilvūziukas vis didėja ir didėja wink.gif tikiuos tiplti iki kokių 10-12 kg ax.gif
Atsakyti
Man pasitvirtino tai, jog prieš pat pabaigą svoris krenta. Turėjau +13 gkg, o šiandien pastebėjau 1400 gr. pamečiau, o mums jau paskutinė savaitėlė ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif siaip buvau normalaus kuno sudejimo,ir visada ziurejau ka valgau,bet kai palikau nestuke.gif pirmus tris menesius svoris augo dienom,tai man beveik penkiolika savaiciu ir turiu +12 kg,zinau tai labai daug,tik nesuprantu kaip jie uzaugo nes maitinimosi yprociu kaip ir nepakeiciau,valgau siek tiek daugiau.bandau isivaisduot kiek sversiu nestumo pabaigoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2010 09 06, 00:37)
28 savaite dabar ir jau (ar dar tik  rolleyes.gif ) 10 kg.

Na praktiškai nuo dabar ir prasidės didysis augimas, kuris tęsis iki 32-34 sav. Pvz. aš, kai per kitus mėnesius užsidėdavau po 1 - 1,5 kg, tai per šį užaugo 4kg blink.gif

QUOTE(aistrik @ 2010 09 08, 19:21)
sveikutes 4u.gif siaip buvau normalaus kuno sudejimo,ir visada ziurejau ka valgau,bet kai palikau nestuke.gif  pirmus tris menesius svoris augo dienom,tai man beveik penkiolika savaiciu ir turiu +12 kg,zinau tai labai daug,tik nesuprantu kaip jie uzaugo nes maitinimosi yprociu kaip ir nepakeiciau,valgau siek tiek daugiau.bandau isivaisduot kiek sversiu nestumo pabaigoj doh.gif

Daugokai, bet dėl to badaut juk nepradėsi ax.gif Gal reikėtų apmažinti saldumynų (jei juos labai valgai), o gal tik skysčiai labai kaupiasi g.gif Sunku pasakyti, kai dar toks nedidelis nėštumas 4u.gif
Atsakyti