Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Sveikos,
per pirma nestuma +15
antrasis kol kas +13, tai iki gimdymo ir bus 15 smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą priaugau 16 kg. Mano nedideliam ūgiui (150 cm), tai jau tikrai daugoka blush2.gif
Šįkart sekasi geriau. Jau 27 sav. ir tik +1kg thumbup.gif
Atsakyti
per pirma nestuma priaugau 32kg, bet nukrit jie gana greitai

O sikart +11 turiu, nors gimdymo terminas jau uz 4sav bigsmile.gif
Atsakyti
+14, bet jau nebeturiu jų biggrin.gif Greičiau nei per porą mėnesių nukrito, nors valgau ir toliau kaip už du blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 08 27, 19:45)
+14, bet jau nebeturiu jų biggrin.gif  Greičiau nei per porą mėnesių nukrito, nors valgau ir toliau kaip už du blush2.gif

Tai tau gerai
Atsakyti
per pirma nestuma 20 kg... doh.gif Dabar jau +7kg... blush2.gif As vis galvoju, kaip ta apetita sutramdyti?... Kitos net numeta per nestuma, valios pastangu deka, nustojusios ryti, kaip pacios sako ... unsure.gif
Atsakyti
+8
Atsakyti
19 savaite ir kolkas 0 kg thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu va per karscius numeciau 1,5kg ax.gif Gaila neturiu svarstykliu,ydumu kiek db sveriu, bet jau neuzilgo eisiu pas gine,tai bus matyt tongue.gif
Atsakyti
11kg
Atsakyti
Snd buvau pasgine, jetau man 36 sav. priaugau 22kg. Atrodo svorisliptelimpa priemanes doh.gif
Atsakyti
o man isvis keistai - kai pastojau, numeciau apie 5,5 kg (per pirmas 10-12 savaiciu svoris tik krito). dabar jau keliauja 28a savaite, tai jau jau jau tuoj pasieksiu buvusi savo svori. tad net nezinau, kaip cia skaiciuot? ar priaugau 5 kg, ar 0? biggrin.gif bet dar yra beveik trys menesiukai, tai matysim, kiek cia tu kg prisides. nors neatrodo, kad ju bus daug.... g.gif
Atsakyti