Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Jau 22+ turiu doh.gif blush2.gif
nu bet ka darysi,svarbu leliui butu viskas gerai,numesim yu.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
priaugau 14kg, gimdyti terminas kita savaite. svoris daugiausia ant pilvo ir koju, rankytes liko plonos, sonkauliai irgi sviecia.. ziuresim, kaip grisim i formas..
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as tai pirmo nestumo metu priaugau 11 kg, dabar laukiuosi antro ir kadangi turiu sioki toki antsvori blush2.gif tai per 12 savaiciu nukrito 6 kg.
Atsakyti
Laba visom,
per pirma nestuma priaugau apie 18 kg. Pati esu kudute (na, bent jau taip sako, o paciai, taip niekad neatrodo smile.gif). O dabar su antru leliuku priaugus netoli 14 kg, gimdyti terminas jau po 4 dienu. Atrodo netaip ir patinus, kaip per pirma nestuma.
Atsakyti
QUOTE(savika @ 2010 08 17, 00:04)
priaugau 14kg, gimdyti terminas kita savaite. svoris daugiausia ant pilvo ir koju, rankytes liko plonos, sonkauliai irgi sviecia.. ziuresim, kaip grisim i formas..

O aš 14kg, budama 28sav, jau turėjau.... doh.gif
Atsakyti
Mano pilveliui 30 sav. Turiu +3 kg. Kažkaip sunkokai sekasi tą svorį auginti. Gal čia tas nežmoniškas karštis turi įtakos.
Atsakyti
Per pirmąjį neštumą priaugau 17kg, į normos ribas tada tilpau, nes mano svoris prieš neštumą buvo 49 kg. Na o po to nukrito savaime (vėl svėriau 49-50kg. , bet tik po kokių metų , nes maitinau iki metuk ir trijų mėnesių .Žiurėsim kiek per šį neštumą priaugsim įtariu, kad ne mažiau, nes apetitas, tai žvėriškas
Atsakyti
Sveiki . Aš per pirmą priaugau +17kg. Dabar atrodo ir valgau mažiau,bet kažkaip svoris auga labiau, tik daugiausia į pilvą. Dabar jau +7kg. gyd sako kad labai kaupia organizmas skysti, skiedžiasi kraujas ir todėl taip gaunasi taip ir turi būti. rolleyes.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 22 kg doh.gif, paskui viskas palaipsiui nukrito. Uz keliu dienu sulauksiu antro nestumo pabaigos ir si karta priaugau 15 kg nestuke.gif Tikejausi dar maziau, bet yra kaip yra doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Man taip atrodo ar is tiesu su antru nestuke.gif svorio priaugama maziau? Paskaitinejus toki vaizda susidariau, bet gal dar ir nuo organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
Per abu nestuke.gif priaugdavau po 12 kg nors maisto nesekiau niekad, valgiau ką norėjau (bet kad labai daug ko nebenorėjau paprasčiausiai), daug vaikščiodavau, na gal dar ir tokia mano kūno konstitucija...žodžiu aš tik džiaugiausi, kad daugiau kg"nekabinau"(būč norėjusi ir porą kg mažiau) lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmo nėštumo metu apie 22 kg blush2.gif
Antrojo - 12 kg biggrin.gif
Atsakyti