nu bet ka darysi,svarbu leliui butu viskas gerai,numesim
Jau 22+ turiu
Sveikutes
as tai pirmo nestumo metu priaugau 11 kg, dabar laukiuosi antro ir kadangi turiu sioki toki antsvori
tai per 12 savaiciu nukrito 6 kg.
QUOTE(savika @ 2010 08 17, 00:04)
priaugau 14kg, gimdyti terminas kita savaite. svoris daugiausia ant pilvo ir koju, rankytes liko plonos, sonkauliai irgi sviecia.. ziuresim, kaip grisim i formas..
O aš 14kg, budama 28sav, jau turėjau....
Mano pilveliui 30 sav. Turiu +3 kg. Kažkaip sunkokai sekasi tą svorį auginti. Gal čia tas nežmoniškas karštis turi įtakos.
Per pirmąjį neštumą priaugau 17kg, į normos ribas tada tilpau, nes mano svoris prieš neštumą buvo 49 kg. Na o po to nukrito savaime (vėl svėriau 49-50kg. , bet tik po kokių metų , nes maitinau iki metuk ir trijų mėnesių .Žiurėsim kiek per šį neštumą priaugsim įtariu, kad ne mažiau, nes apetitas, tai žvėriškas
Sveiki . Aš per pirmą priaugau +17kg. Dabar atrodo ir valgau mažiau,bet kažkaip svoris auga labiau, tik daugiausia į pilvą. Dabar jau +7kg. gyd sako kad labai kaupia organizmas skysti, skiedžiasi kraujas ir todėl taip gaunasi taip ir turi būti.
Per pirma nestuma priaugau 22 kg
, paskui viskas palaipsiui nukrito. Uz keliu dienu sulauksiu antro nestumo pabaigos ir si karta priaugau 15 kg
Tikejausi dar maziau, bet yra kaip yra
Sveikutes
Man taip atrodo ar is tiesu su antru
svorio priaugama maziau? Paskaitinejus toki vaizda susidariau, bet gal dar ir nuo organizmo priklauso
Per abu
priaugdavau po 12 kg nors maisto nesekiau niekad, valgiau ką norėjau (bet kad labai daug ko nebenorėjau paprasčiausiai), daug vaikščiodavau, na gal dar ir tokia mano kūno konstitucija...žodžiu aš tik džiaugiausi, kad daugiau kg"nekabinau"(būč norėjusi ir porą kg mažiau)
Pirmo nėštumo metu apie 22 kg
Antrojo - 12 kg
Antrojo - 12 kg