laba. man 30 pilnu savaiteliu. valgau nezmoniskai daug. amzinai alkana esu:) uzsideje apie 13kg. na tikiuosi i 20 kg itilpsiu per visa nestuma..
Su pirmu nestumu priaugau 9.5-10kg mazdaug, dabar nezinau kaip bus-nes apetitas neispasakytas
QUOTE(liepa09 @ 2010 04 28, 17:33)
laba. man 30 pilnu savaiteliu. valgau nezmoniskai daug. amzinai alkana esu:) uzsideje apie 13kg. na tikiuosi i 20 kg itilpsiu per visa nestuma..
As irgi zinok tikiuosi isitekti 20kg per visa nestuma,nors jau 16kg priaugau
Papildyta:
QUOTE(ustyte @ 2010 04 28, 20:24)
Man jau 37 savaite, o priaugau jau apie 18kg, tai gydytoja sako, kad jau labai blogai
nors pas mane pilvas labai didelis ir kojos sutinusios
tai as tikiuosi, kad visa didiji svori tai ir sudaro

Oho,o kada tau tos kojos pradejo tinti?,eina sau.Man dar netinsta,nu gal dar mazai laiko,man jau turbut 28sav.arteja,kai varysiu pas gydytoja suzinosiu tiksliau,ji ten pagal svori man nustato,nes cia kalendoriuje nesutampa ka paraso,ispradziu galvojau,kad mano gydytoja apsiriko,bet paskui paskaiciau apie leliaus svori,tai ji pagal svori reguliuoja savaites man kazkaip.
Oho,o kada tau tos kojos pradejo tinti?,eina sau.Man dar netinsta,nu gal dar mazai laiko,man jau turbut 28sav.arteja,kai varysiu pas gydytoja suzinosiu tiksliau,ji ten pagal svori man nustato,nes cia kalendoriuje nesutampa ka paraso,ispradziu galvojau,kad mano gydytoja apsiriko,bet paskui paskaiciau apie leliaus svori,tai ji pagal svori reguliuoja savaites man kazkaip. 
[/quote]
na man anksti pradejo tinti kojos, bet ne visom jos tinsta
as tai is galybes batu galiu nesioti tik kelias poras, nes i visus kitus neikisu kojos
bet labiau tinsta nuo skysciu kiekio isgerto ir nuo to kiek laiko ant koju praleidi
[/quote]
Priaugau 15 kg, liko 3 kg
[quote=ustyte,2010 04 28, 22:50]
[/quote]
as tai is galybes batu galiu nesioti tik kelias poras, nes i visus kitus neikisu kojos
bet labiau tinsta nuo skysciu kiekio isgerto ir nuo to kiek laiko ant koju praleidi

[/quote]
as tai perdaug skysciu niekaip neikisciau
,man taip spaudzia skrandi,toks tempimas,siand.dare ultra tai sake viskas ok,ir skysciu kiekis pas leliuka pakankamas.Tik apsirikau pasirodo 27sav.
,tai antikunius suleido siand.nu nelabai gerai pasijutau,namie vos neisgriuvau nuo reakcijos,pagulejau siek tiek ir praejo.Ryt vel i praxine krauja tirs cukrui.
[/quote]
[/quote]
as tai perdaug skysciu niekaip neikisciau
QUOTE(SimonaV @ 2010 04 28, 21:11)
As irgi zinok tikiuosi isitekti 20kg per visa nestuma,nors jau 16kg priaugau
,bet gydytoja kolkas nebaria manes,bijau dietos laikytis,kad leliukui nepakenktu,nezinau ka daryt,nors valgau ne taip jau daug. 
Papildyta:
Papildyta:
Kojos tinsta ir toms, kas su venomis problemų turi, pvz. man
Beja, jau turiu plius trylika kg
priaugau daug, netgi 18kg. bet sekmingai po 2men po gimdymo,visus numeciau
QUOTE(freza80 @ 2010 04 30, 07:18)
Kojos tinsta ir toms, kas su venomis problemų turi, pvz. man
Kamuojuosi nuo 16 metų
Jau tada vienas gydytojas siūlėsi išoperuoti
Bet šiaip ne taip ištempiau iki nėštumo
dabar kojos baisios - kompresinės kojinės nepadeda, tepalai - tik pinigų mėtymas į balą
Į vakarą stipriai patinsta ...kraujagyslės trūkinėja ir t.t.
as irgi jau 13.5kg priaugau,o esu 27sav.
Na mums jau prasidejo 20-ta savaite ir turime +3, kolkas svori pagal vadoveli priaginejam, skaiciau mamos zurnale, kad nuo 12sav per diena nestuke turi priaugti 50gr, tai kolkas panasiai ir yra, 300-400gr i savaite prisideda
Tikiuos ir toliau taip bus
oi oi kokia skaudi tema
pas mane 29sav ir jau 9kg,bet visa tai tik stipraus susiemimo deka,nes dar po velyku buvau ir 10kg pasiekus,bet va susiemiau ir kol kas laikosi,ziuresim kaip buis toliau,sako dabar pats augimas prasides