per pirma nestuma +22, deja 5kg nepavyko nusikratyti, dabar laukiuos 14 sav.tai +1kg
per pirma nestuma +22, deja 5kg nepavyko nusikratyti, dabar laukiuos 14 sav.tai +1kg
QUOTE(jolie @ 2010 03 29, 17:45)
Na man 26 savaite,o jau +16 kg
Labiausiai svorio priaugau ant uzpakalio,ir koju,ties keliais net skauda jau kai susilenkiu
Gal dar sakau patyne cia truputi.O savo maternity dzinsus dar pries 23 sav.galejau uzsidet,o dabar jau tik iki keliu 
pas mane irgi uzpakalin ejo svoris, o pilvukas nedidelis buvo. rura atrode kaip darzines durys
Papildyta:
QUOTE(dkundelyte @ 2010 03 24, 20:29)
ar krenta svoris savaime ar reikia pastangu?
svoris krenta savaime. del to dziaugiuos laaaaabai... nors dar siek tiek truksta iki pradinio svorio, bet dauguma jau sako, kad gana lieknet
As priaugau 25kg
per 3dienas po gimdymo nukrito iskart apie 10kg
ir visi kiti kg istirpo be jokiu pastangu
vaika krutim maitinau tai negalima gi dietos, o sportuot as nemegstu
bet viskas savaime susitvarke, valgiau ka norejau ir kiek norejau
kazkur skaiciau kad moterims kurios maitina krutimi greiciau atgauna pradini svori pries nestuma, nes pieno gamyba sunaudoja arti 1000 kaloriju per para
O Jus isivaizduokit kiek reiketu valandu sporto salej praleisti kad toki kieki kaloriju sudegint
per 3dienas po gimdymo nukrito iskart apie 10kg
ir visi kiti kg istirpo be jokiu pastangu
As kol kas turiu +6kg. Ir tuo dziaugiuosi, kad auga tik pilvelis, telpu dar i pazemintu liemeniu priesnestukinius dzinsiukus.
O vyras paskaite, kad maitinanciai motinai, po gimdymo turi likt sukaupto riebalu resurso, nes reikia energijos pienui gamint, tai jam vaidenasi kad pas mane per mazas svoris
O vyras paskaite, kad maitinanciai motinai, po gimdymo turi likt sukaupto riebalu resurso, nes reikia energijos pienui gamint, tai jam vaidenasi kad pas mane per mazas svoris
Priaugau apie 12kg ir viska pilve
Man išvis įdomiai su tuo svoriu...
Nėštumo pradžioje svoris augo "saikingai", iki 24 savaitės +9 kg.
Paskui svoris staigiai pradėjo augti - 29 savaitę jau buvau priaugusi +14 kg.
Vien per 6 nėštumo mėnesį priaugau 4 kg. (po 1 kg. per savaitę
).
Dabar vėl svoris pradėjo augti žiauriais tempais - 35 savaitę jau +21 kg.
Namie turiu svarstykles, bet bijau svertis
E... o tai kiek aš sversiu kai reikės važiuoti gimdyti
Nėštumo pradžioje svoris augo "saikingai", iki 24 savaitės +9 kg.
Paskui svoris staigiai pradėjo augti - 29 savaitę jau buvau priaugusi +14 kg.
Vien per 6 nėštumo mėnesį priaugau 4 kg. (po 1 kg. per savaitę
Dabar vėl svoris pradėjo augti žiauriais tempais - 35 savaitę jau +21 kg.
Namie turiu svarstykles, bet bijau svertis
E... o tai kiek aš sversiu kai reikės važiuoti gimdyti
Man irgi svoris neaugo, neaugo ir se tau, kad nori-per menesi +3kg
tai dabar mums 23savaiteles ir
+3kg. atrodo nedaug, bet ta mintis, kad viskas uzaugo per menesi man siurpa varo
Saldumynu noriu, kaip gyvenime ju negavus. Dabar stengiuos vietoj sokolado suvalgyt obuoli, bet nezinau kiek ilgai seksis man
+3kg. atrodo nedaug, bet ta mintis, kad viskas uzaugo per menesi man siurpa varo
Saldumynu noriu, kaip gyvenime ju negavus. Dabar stengiuos vietoj sokolado suvalgyt obuoli, bet nezinau kiek ilgai seksis man
labutis, na o man tai svoris is kart pradejo augt mums db 14 savaiciu o jau +3.5 kg
tai koke as tada busiu paskutinem savaitem???????????
tai koke as tada busiu paskutinem savaitem???????????
pirma nestuma apie 11 kg priaugau, bet nukrito labai greitai ir dar daugiau. dabra jau 35-36 sav tai bus kokie 5 kg. Vyras juokiasi, kad man nestumas - geriausia dieta
per pirma nestuma priaugau 27kg,per antra 16kg,su abiem iskart nukrito po 12kg.del likusiu reikejo pavargt. dabar 14sav +1.5kg
Pirma nestuma priaugau 18 kg, iki 70 kg, bet sveriau tik 52 pries nestuma.
Pries antra nestuma sveriau 57 kg, tai dabar 26 savaites, sveriu apie 63-64 kg. Bet per pirmus menesius nieko nepriaugau, tik pakrito svoris nuo to pykinimo, tai todel gal si karta maziau. Nes per pirma nestuma nuo pirmos nestumo dienos nieko daugiau nedariau, tik valgiau nenormaliais tempais
ir dar galvoju, kad kuo mazesnis siaip svoris, tuo daugiau reikia turbut priaugti, nes nepagimdysi gi sverdama 50 kg
Pries antra nestuma sveriau 57 kg, tai dabar 26 savaites, sveriu apie 63-64 kg. Bet per pirmus menesius nieko nepriaugau, tik pakrito svoris nuo to pykinimo, tai todel gal si karta maziau. Nes per pirma nestuma nuo pirmos nestumo dienos nieko daugiau nedariau, tik valgiau nenormaliais tempais
ir dar galvoju, kad kuo mazesnis siaip svoris, tuo daugiau reikia turbut priaugti, nes nepagimdysi gi sverdama 50 kg