Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Per pirma nestuma priaugau 23kg, GN palikau 7kg, paskui per kelias dienas dar kazkiek nukrito, o paskuj labai letai krito, nors maitinau iki 1,1m. buvo like 3-4kg, tada vel pastojau. Dabar 25sav. jau turiu 12kg,tikriausiai i GN su visu 30kg vaziuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 03 25, 07:56)
Per pirma nestuma priaugau 12kg, per 2 menesius nukrito visi ir dar daugiau  doh.gif

Juodas pavydas ima smile.gif priaugau apie 25, po gimdymo palengvejau apie 10kg. Dukrytei 5sav, o apie likusius 15kg pagalvojus ir i veidrodi pasiziurejus net silpna darosi verysad.gif
Atsakyti
priaugau 12 kg. nukrito po gimdymo 8 kg. po 2 menesiu jau viso buva atsikraciusi14 kg. po to sutojo ir nebekrenta, nors dar yra kam kristi smile.gif
Atsakyti
26sav.jau nestuke.gif ,neisivaizduoju ka daryti,kad nebeaugtu taip greit svoris,sveriau 47kg pries,o db 62kg jau blink.gif
Atsakyti
Su pirmuoju pries gimdyma beveik 30 kg buvo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mum jau 12 savaiciu. Priaugau jau 7 kg... doh.gif kas bus toliau.. as seip rukydavau anksciau. Dabar pastojau, valgau daug plius meciau rukyti, tai valgau dar dvigubai. negaliu atsisakyti. sveriu dabar 69 nestuke.gif
Atsakyti
Kai buvo 33sva. priaugau 16kg. smile.gif
taip pat rūkiau prieš pastojant, metus tikrai nepajutau kad daugiau valgau, sakyčiau net apetito neturėjau...
Atsakyti
Lb daug valgydavau ledu,kiekviena diena,sokolada,rado cukraus slapime,tai tenka sokolado visai vengti,o ledus tai mazomis dozemis ir i sav.1 karta,nes bijau,kad cukraus nerastu kraujyje.
Atsakyti
Liko 3 savaitės, priaugusi turi 10-11kg smile.gif Su pirmuoju turėjau +17kg, tai šiam kartui sau pažadėjau taip neėst biggrin.gif Atrodo pavyko thumbup.gif
Atsakyti
33 sav. ir +12kg verysad.gif , dar nemažai laiko liko, bet labai tikiuosi nepriaugti daugiau nei 16 kg g.gif

Kažkada čia SM forume buvau radusi gerą nuorodėlę, pagal kurią dabar ir stebiu savo svorį smile.gif

http://www.indiacurr...en/pregcalc.htm
Atsakyti
turbut valgai daugiau tikrai ne del rukymo metimo,bet esi nestuke.gif ir valgai daugiau.Taip turi buti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2010 04 03, 12:14)
A kazkur skaiciau kad moterims kurios maitina krutimi greiciau atgauna pradini svori pries nestuma, nes pieno gamyba sunaudoja arti 1000 kaloriju per para mirksiukas.gif  O Jus isivaizduokit kiek reiketu valandu sporto salej praleisti kad toki kieki kaloriju sudegint  blink.gif

man šitas dalykas visai nepasiteisino su pirmu nėštumu schmoll.gif . Per visą nėštumą priaugau 9 kg, po poros savaičių po gimdymo beveik nieko nebuvo likę, bet ir vaikas nebaisiai valgė, ir pieno daug nesigamino. Tada gydytoja pasiūlė man karvės pieno daug gerti, kad man pačiai pienas gamintųsi, tai pradėjus normaliai maitinti ne tik tuos 9 atstačiau, bet dar gerokai daugiau. Taigi, kai kas priauga maitindamos, o ne numeta mirksiukas.gif Man pradėjo kristi svoris iš karto baigus maitinti.
Atsakyti