QUOTE(Karusia @ 2010 05 05, 12:18)
Keista mokykla
negalvoji apie atidėjimą? aš mąsčiau, auklėtoja patarė neskubėti ir neatidėti paruošiamosios grupės, po to bus matyti, o aš mąstau, akip bus, jeigu po paruošiamosios nuspręsim mokyklą metams atidėti?

negalvoji apie atidėjimą? aš mąsčiau, auklėtoja patarė neskubėti ir neatidėti paruošiamosios grupės, po to bus matyti, o aš mąstau, akip bus, jeigu po paruošiamosios nuspręsim mokyklą metams atidėti?
Del neklausymo,reikia laiko,kaip kokiam vaikui:gali uztekti ir menesio,o labai pazeistam ir 2 metu nelabai uztenka..Svarbu,nenusileisti,nes nesamoningai bet koks vaikas "tikrina"kiek jam leisi..
O del seimynu nelabai turekit iliuziju.Reikavimai nezmoniski,kaip ir globos namams,pagalbos jokios.Vien jau tai,kad visiems gyvenanties reikia 14 kv metru ploto,daug pagalbiniu patalpu:Pvz.turi buti dar ir bendras kambarys,kur vaikai galetu susirinkti,ir tik geru tikrintoju noru deka,galima ji paversti valgomuoju,kuris irgi turi buti. ir t.t Juk vadinasi dar ir "Privatus globos namai".Toks istatymas,kas nores ji pazeisti ir nuolaidziauti seimynos kurejui,juo labiau ,kad ir daugeliui(ne visiems)dzin kur tas vaikas gyvens:ar seimyboje su sesiais vaikais ,ar didziuliuose globos namuose,kur parama ir finansavima teikia kas netingi,ir vis dar mazai,o vaikui lieka katino asaros.O kas -pastatys nauju globos namu ..Ai,nenoriu net rasyti..