Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir ne tik plepa toliau

QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 29, 23:02)
Geriausia gynyba-puolimas
jei neišeina geruoju,iškelt bylą dėl pastarųjų 10 m vaiko išlaikymo išlaidų prisiteisimo.
Pamatytumėt,kaip įdomiai pakryptų reikalai

O kas tą bylą iškels? Jie vaikui yra niekas, jie neturi jokių teisių ir nieko iš nieko reikalauti negali. Dar jiems gali pareikšti pretenzijas, kodėl pas juos svetimas vaikas doh.gif Žiauriai skamba, bet tokia tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2010 04 29, 23:22)
O kas tą bylą iškels? Jie vaikui yra niekas, jie neturi jokių teisių ir nieko iš nieko reikalauti negali. Dar jiems gali pareikšti pretenzijas, kodėl pas juos svetimas vaikas  doh.gif Žiauriai skamba, bet tokia tiesa  verysad.gif

čia tai jau išvis viršūnė doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vat isivaizduokit, kad per 10 metu nekilo jokiu keblumu, niekur!
Jai butumem gyvene Vilniaus centre, ar buciau vedus i mokykla Kauno senamiesti, o gyvenam netoli Kauno, merginos lanko ta pacia mokykla kaip ir as, direktore zinojo visa musu situacija ir viskas visada buvo ok. As suprantu, kad cia istatymiskai, tai cia tik mus pakratyt gali doh.gif , juk per ta laika reikejo pasirasinet dauk kartu leidimus vaikui mokykloje, isvykoms i ekskursijas, net pernai vaziavo i pajuri i stovykla, tai ten is vis popieriu belekiek buvo doh.gif , bet net niekas nepasiteiravo kodel mergaites pavarde kitokia. kaip saule sako, tai cia norint, tai tik mus ir galima apkaltint verysad.gif .
Man tik del vieno koktu, kad is tiesu niekam tas vaikas nerupi, nu visiskai niekam ir esu tikra, kad jai nieko nedaryciau, dabar paviesinus sia istorija, tai taip viskas ir nusistovetu vel, nes cia valstybines institucijas tai is vis nekabink, o jau kur susija su pinigais, tai tuo labiau, o tai motinai, gal ir lengviau galvot, kad tas vaikas teisiskai jos.
Bet ta mergaite nezino kito gyvenimo, as esu jos motina, abi mano mergicos geriausios drauges, kazin ar kam rupi kiek gyvenimu suluosintu, ka man reiktu pasakyt savo dukrai, kur dingo sese?
Na dabr man tokia busena, kaip atrodo, kad visi durni ir niekas manes nesupranta, o man cia viskas akivaizdu ir aisku, vyrui ironizuodama sakiau, kad tegul pajungia i tvora elektra ir nuperka sautuva, jai reiks - budesiu diena nakti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gertrudes @ 2010 04 30, 08:20)
Labas rytas 4u.gif
Vat isivaizduokit, kad per 10 metu nekilo jokiu keblumu, niekur!
Jai butumem gyvene Vilniaus centre, ar buciau vedus i mokykla Kauno senamiesti, o gyvenam netoli Kauno, merginos lanko ta pacia mokykla kaip ir as, direktore zinojo visa musu situacija ir viskas visada buvo ok. As suprantu, kad cia istatymiskai, tai cia tik mus pakratyt gali doh.gif , juk per ta laika reikejo pasirasinet dauk kartu leidimus vaikui mokykloje, isvykoms i ekskursijas, net pernai vaziavo i pajuri i stovykla, tai ten is vis popieriu belekiek buvo doh.gif , bet net niekas nepasiteiravo kodel mergaites pavarde kitokia. kaip saule sako, tai cia norint, tai tik mus ir galima apkaltint verysad.gif .
Man tik del vieno koktu, kad is tiesu niekam tas vaikas nerupi, nu visiskai niekam ir esu tikra, kad jai nieko nedaryciau, dabar paviesinus sia istorija, tai taip viskas ir nusistovetu vel, nes cia valstybines institucijas tai is vis nekabink, o jau kur susija su pinigais, tai tuo labiau, o tai motinai, gal ir lengviau galvot, kad tas vaikas teisiskai jos.
Bet ta mergaite nezino kito gyvenimo, as esu jos motina, abi mano mergicos geriausios drauges, kazin ar kam rupi kiek gyvenimu suluosintu, ka man reiktu pasakyt savo dukrai, kur dingo sese?
Na dabr man tokia busena, kaip atrodo, kad visi durni ir niekas manes nesupranta, o man cia viskas akivaizdu ir aisku, vyrui ironizuodama sakiau, kad tegul pajungia i tvora elektra ir nuperka sautuva, jai reiks - budesiu diena nakti blink.gif

Labai puikiai suprantu jūsų emocinę pusę, suprantu, kad ji yra jūsų dukra ir atrodo, kad kitaip ir būti negali. Bet pas mus yra dar ir teisiniai dalykai, ir jie visiškai kitokie, negu emociniai. Todėl siūlau pirmiausia susitvarkyti savo teisinį statusą, nes pradėjus dabar garsiai šaukti, galite tik bėdą prisišaukti. Tikrai prisišauksite visokių institucijų ir t.t., bet jų sprendimai gali būti nenaudingi, ir tik dėl to, kad jūsų teisinis statusas mergaitės atžvilgiu yra niekinis. Bus priimti kažkokie sprendimai, o jūs net negalėsite niekam niekur pasiskųsti. Ir nereikia vadovautis emocijomis, nes jos nuo nieko neapsaugos. Geriau griebkit jautį už ragų ir viską tvarkykitės, jei turi lėšų susiraskite gerą advokatą, kuris padės suprasti visus šituos niunsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulė*: 30 balandžio 2010 - 09:29
Esu girdejus tokiu istoriju...Tik nepamenu kur g.gif gal spaudoj..
Gertrudes,stiprybes jums,nes kelias tikrai sunkus ir ilgas laukia..
Na o mes pagaliau sulaukem is VTAT skambucio,kad ruosia popierius teismui motinystes ribojimui ..Tuo paciu ,kad mus skirtu nuolatiniais globejais..Na ir ka,teismui vel turejom rinkti is naujo pazymas..Is psichiatru,gydytoju,apie pajamasir t.tVisi nervuojasi ..Sako,ginklui gaut pazyma du metus galioja,o cia matai jau metu pasenusi,nebetinka..Na surinkom mes jas,ka darysi..Bet pagalvojus,po nuolatines globos ruosimes ivaikinimui,tai ir vel ta pati dainele bus is naujo.. blink.gif
O princesita musu visiskai adaptavosi..Bando mus ant blakstienu sokdinti biggrin.gif Bet ja labai lengva pergudrauti,ko negaliu pasakyt apie sunu ax.gif Siaip viskas labai puiku..Baigesi naktiniai galvos dauzymai..Ismiega visa nakti nebepabudusi.Myli mazaji broli..Gavusi kad ir maziausia gabaliuka sausainio,atlauzia trupini ir duoda mazyliui..Aisku ,nepamirsta jo ir paaukleti,kaip kitaip biggrin.gif Jau puse metu,kai ji pas mus...Lyg ir nedaug,kita vertus atrodo,kad kitaip ir nebuvo...Nuostabus vaikas..
Ir dar...Prisipazinsiu jum pirmom..Dar net vyrui nieko nesakiau..Nuo pat pradziu sirdy nesiojuosi,bet tyliai..O dabar ko gero,kai paleisiu sia minti,ji materelizuosis..
Zinau,kad yra Akvilytes sesute..Gal kokia pusmetine..Kai emem Akvile,sake VTAT,kad motina vel pagimde mergyte...Tik jos nepaliko ligoninej..Ir tuo metu,niekas negalejo ju rasti..O ir dabar teismui motinos nerado..Sake valkatauja...Tik man baisu,kad valkatauja tai su naujagime doh.gif o VTAT nieko negali padaryt...Manau laiko klausymas,kada mazyle atsidurs kudikyne..Tai va...Supratot,apie ka as ax.gif Kaip cia tam vyrui reikia uzsiminti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Supratom, austuli, nu, bet ir drasi tu moteris - apie 5 svajoji biggrin.gif

gertrudes, klausimeli: kodel profilyje uzrasyta sunelis ir dukrele? g.gif
Atsakyti
šaunuolė,austuli,gerai minteles dėstai good.gif
mano svajonės irgi tokios,tik kad nėra dabar mergyčių,berniukus paauglius siūlo...
mielai įsteigčiau šeimyną,bet visai popieriuose nieko nesuprantu
Gertrudes nepasiduok nevilčiai,visos problemos įveikiamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2010 04 30, 12:21)

Tai,kad cia tiek tos drasos ir tereikia..Gal,jai kitokie vaikai butu,taip negalvociau..O dabar..Dickiai nerealus..As vis ju paklausiu,ar nepasiilgot tu dienu,kai buvot tik dviese..Tai jie i mane toookiom akim blink.gif blink.gif Myli jie tuos mazylius wub.gif O as aplamai kaifuoju,ziuredama i ju visu bendravima tarpusavyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2010 04 30, 12:21)

biggrin.gif ilga istorija, apsaliuciai nesamoninga kai registravausi, pries belekiek laiko, pildziau, kad tik pildyti, nes tipo anonimas doh.gif , o kaip matai is zinuciu skaiciaus neesu labai aktyvi, o ir pasikeist nemoku, net avataro isidet nemoku, nu tikrai kvaila dabar teisintis biggrin.gif doh.gif , turiu dvi mergicas, bernaitis mintyse blush2.gif

Ir aciu visoms uz palaikymas 4u.gif issipasakoju ir lengviau, kad nors kam nors tai rypi ir kas nors supranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2010 04 30, 01:12)
Zinau,kad yra Akvilytes sesute..Gal kokia pusmetine..Kai emem Akvile,sake VTAT,kad motina vel pagimde mergyte...Tik jos nepaliko ligoninej..Ir tuo metu,niekas negalejo ju rasti..O ir dabar teismui motinos nerado..Sake valkatauja...Tik man baisu,kad valkatauja tai su naujagime doh.gif o VTAT nieko negali padaryt...Manau laiko klausymas,kada mazyle atsidurs kudikyne..Tai va...Supratot,apie ka as ax.gif Kaip cia tam vyrui reikia uzsiminti biggrin.gif  biggrin.gif

jo,mes jau viska supratom...bet ir pavydziu tau ,austuli,tavo gerumo,tavo kantrumo ir tavo noru pavydziu!
...as cia pradzioje vis pasiskusdavau:oi,kaip cia man sunku su tom dviem savo padauzomis!
jau laaabai juokingai dabar sau atrodau,labai!

aisku,jau ir skustis nera reikalo,nes apsipratom,pripratom...visokiu isdaigu pasitaiko,bet cia juk vaikeliukai musu!pasiutimo laipsnis "aukstas".aukletoja darzelyje "pasiguode";jau kai isisiaucia,tai nuraminti sunku!
...bet vyras dabar vis pasako man:kaip cia mes gerai sugalvojom...
jo pirma reakcija nebuvo labai teigiama,bet as kantri,niekuo negazdinau,nespaudziau,pati vazinejau lelyciu lankyti ir pamazu ji "pratinau" prie tu minciu...ir kai viena parvaziavus pasakodama isgirdau"bet sesuciu,tai negalima isskirti!supratau,kad ir jo sirdis jau "susilo".
clap_1.gif
Atsakyti
Joo,prie tų mūsų vyrų tik priėjimą atrasti reikia ir dar kantrybės turėt wub.gif
Mūsų Pupa iš tėčio virves veja,o už jį laimingesnio neįsivaizduoju.
Bet kol ryžosi...aš jau buvau visas viltis palaidojus,tik nepasirodžiau smile.gif
Austulis irgi ras būdą saviškį "apdirbt" Žiū,kaip Šrilanka mirksiukas.gif
Protinga moteris-tai kaklas,kuris šeimos galvą sukinėja,arba geležinė ranka šilkinėje pirštinėje nail.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 04 29, 19:37)
priimti,tai tave priims...bet jau "uzkliuvo"-pirmas vaikas...,taip visada norisi paklaustiar jus visada prisistatydama sakote:cia mano globotine..?
nenoriu izeisti,bet kam tai isskirti?

Mano vyriausias kai klause kaip jam Dainiu pristatyt kai reikia kartais, sakau sakyk-mamos globotinis. Nezinant visos istorijos-negalima vertinti nors ir kaip sokiruojanciai atrodo. As kokius 2-3 metus bandziau lipinti bet nesulipo. Viska vadinam savais vardais.Vaikai atpalaiduoti nuo pareigos i ji ziureti kaip i broli. Ziuri kaip i mamos globotini ir daug geriau , laisviau ir silciau. Gi gina ji juo mano grieztumo.Kai lipini stengiasi atsiklijuoti. Cia pas mane taip, kitus gal kitaip viskas tai nereiskia kad pas mane geriau ar blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 03 gegužės 2010 - 19:53