Sveikutes, su praejusiomis sventemis, turu prasyma, gal kas laikete elektroninius dokumentus pas Spalveters? gal zinot kaip ji, ko klausia, kiek reikalauja, kokios formos egzas? aciu is anksto, kas nepatingesite parasyti

QUOTE(Spurgute_08 @ 2010 04 05, 22:16)
Kiek zinau, siu knygu pilna MRU bibliotekoje. Viena kaip tik esu pasiemusi is ten.
As gyvenu Klaipedoje ir auginu mazyli, tai nera kaip nusigauti iki bibliotekos

Knyga jau radau.
Merginos, gal kas turit strateginio valdymo konspektus?
Tiks ir is moodle (kazkodel panaikino siuos konspektus moodle aplinkoj
, tai gal kuri is anksciau yra issisaugojusi? )
Tiks ir is moodle (kazkodel panaikino siuos konspektus moodle aplinkoj

Laba diena.
Ui, kaip buvo gera per šventes-net mintelės apie mokslus.
Bet linksmybės baigės ir vėl prie darbo.
Smalsauju ar eis kas ketvirtadienį perlaikinėt FT? Kadangi aš nebuvau paskaitose, tai nežinau kaip perlaikymas vyksta.
Ui, kaip buvo gera per šventes-net mintelės apie mokslus.

Smalsauju ar eis kas ketvirtadienį perlaikinėt FT? Kadangi aš nebuvau paskaitose, tai nežinau kaip perlaikymas vyksta.

sveikutes, gal kas laike Statutiniu tarnybu vadyba ir etika pas R. Kedika? kaip egzaminas pas ji vyksta? kokie klausimai buna?

Labas is po svenciu
As ir per sventes nejau artyn prie knygu. O daba reik susimt, o tai skolu skolu skoleliu... o dar po 06 31 ir skirtumai man sake i skolas pavirs
niekaip neapsisrendziu nuo ko pradet
man beda ta, kad as viska turiu ismokt ir visus iskart atsiskaitinet. Zymiai viskas butu lengviau, jei viena ismoksti ir vaziuoji atsiskaityt

As ir per sventes nejau artyn prie knygu. O daba reik susimt, o tai skolu skolu skoleliu... o dar po 06 31 ir skirtumai man sake i skolas pavirs

QUOTE(Fanfan @ 2010 04 07, 11:50)
Labas is po svenciu
niekaip neapsisrendziu nuo ko pradet
man beda ta, kad as viska turiu ismokt ir visus iskart atsiskaitinet. Zymiai viskas butu lengviau, jei viena ismoksti ir vaziuoji atsiskaityt 

o kodel skirtumai i skolas pavirs

QUOTE(orta22 @ 2010 04 07, 11:09)
Todel, kad juos reik issilaikyt iki 6 semestro pabaigos.

Fanfan, daug tu skirtumu tau? Man lyg ir logika tik, tai sita malonuma ruosiuos per vasara ismokt.

Papildyta:
QUOTE(lialytess @ 2010 04 07, 08:48)
Skubiai ieskau zmogaus, galincio padeti pasiruosti Teises Teorijos egzaminui MRU.
Vilniuje. Pasiulymu laukiu i AZ.
Vilniuje. Pasiulymu laukiu i AZ.
Apsvieskit mane, kodel reikia, kad kas padetu?

QUOTE(Paja @ 2010 04 07, 12:37)
Man lyg ir logika tik, tai sita malonuma ruosiuos per vasara ismokt. 
Papildyta:
Maniau, kad knyga turi ir mokaisi, mokaisi. Ar cia visos samdosi ka nors? 

Papildyta:

Logikai maksimum 2 savaites skirk. Gali ir iki vasaros susitvarkyti, jei neturi daugiau skolų.
Na aš teisės teoriją taip ir darau. turiu knygą, reiks pradėt mokytis.
kaip kitos ketvirtakursės? jau mokotės? Jei taip, kaip sekasi?
QUOTE(mėnulis @ 2010 04 07, 13:49)
Aš skaitau knygą.. kol kas tik skaitau, bet jau taip nuobodu

o gal kas laikot tarptautines teise baigiamaji, domintu is ko ruosiates, ir kaip egzas vyks t.y. kiek klausimu ar uzdaviniai bus ir t.t.
gal jau klausiau bet pamirsau nebepamenu
issisaugociau mergaites jumis, kad po visko galeciau pasiklausti kaip sekesi, nes galvoju kitais metais rinktis nes buvau baigus tarptautine juru teise, viska gi laikiau ir dar daugiau is tarptautiniu dalyku, tik ale viskas jau pasimirso senokai tas buvo, bet sakau paskaityciau prisiminciau vis ne isnaujo mokintis reiketu
gal jau klausiau bet pamirsau nebepamenu

issisaugociau mergaites jumis, kad po visko galeciau pasiklausti kaip sekesi, nes galvoju kitais metais rinktis nes buvau baigus tarptautine juru teise, viska gi laikiau ir dar daugiau is tarptautiniu dalyku, tik ale viskas jau pasimirso senokai tas buvo, bet sakau paskaityciau prisiminciau vis ne isnaujo mokintis reiketu

QUOTE(mėnulis @ 2010 04 07, 12:49)
Logikai maksimum 2 savaites skirk. Gali ir iki vasaros susitvarkyti, jei neturi daugiau skolų.
Tas ir yra, kad turiu.